Caner Güneş 2 Ocak 2009 Paylaş 2 Ocak 2009 barbaros bey. benimde ilk yandığında cok heyecanlanmıştım. hiç boşa tasalanmaya gerek yok. linki vereyim size içiniz rahatlasın biraz. benim heyecanımıda görmüş olun http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?...170383&st=0 Yorum bağlantısı
Emrah Musalli 2 Ocak 2009 Paylaş 2 Ocak 2009 arıza kodunu bulmak cihaza girmeden bulunmaz sanırım. ben bu yöntemi beni sürekli ustaya götürmekten kurtaracak bi yöntemdir denemeyi düşünmüştüm. ama şimdi yine kararsız kaldım. Yorum bağlantısı
Yavuz Serhat Karanaz 2 Ocak 2009 Paylaş 2 Ocak 2009 arıza kodunu bulmak cihaza girmeden bulunmaz sanırım. ben bu yöntemi beni sürekli ustaya götürmekten kurtaracak bi yöntemdir denemeyi düşünmüştüm. ama şimdi yine kararsız kaldım. 20ytlyi vereceksen önce dene sonra ver bence şahsi fikrim patlıycak değil ya.. Yorum bağlantısı
Emrah Musalli 2 Ocak 2009 Paylaş 2 Ocak 2009 bi elektrikçi de var ama işte o da 30 ytl ben senden 20 alıyorum diyor Yorum bağlantısı
Yavuz Serhat Karanaz 2 Ocak 2009 Paylaş 2 Ocak 2009 bi elektrikçi de var ama işte o da 30 ytl ben senden 20 alıyorum diyor allah razı olsun. Yorum bağlantısı
Levent Temel 3 Ocak 2009 Paylaş 3 Ocak 2009 akünün kutuğ başını sökün 3 saat bekletin sonra geri takıp çalıştırın söner. kutup başlarını sökerse bu sefferde teyip şifre istmezmi Yorum bağlantısı
Rıdvan Bakkal 3 Ocak 2009 Paylaş 3 Ocak 2009 evet ş.urfa yı sonradan gördüm. ama dediğim gibi korkacak bişey olacağını zannetmiyorum. inş olmaz. benim ki şimdi bile yanıyor dediğim gibi. yarın gider bi yerde cihaza bağlarsınız. sonuçları da bize yazarsınız. ama bu gece rahat uyuyun. yağ lambası yanmadıkça korkmaya değmez . abi böyle yapınca oluoyrsa ben bi de boş yere 20 lira vermeyeyim. yarın söndüreyim. inş olur. çok teşekkürler... Ben 5 dakika bekledim söndü, öyle 3 saat gerekmiyor. Yorum bağlantısı
Yavuz Serhat Karanaz 3 Ocak 2009 Paylaş 3 Ocak 2009 Ben 5 dakika bekledim söndü, öyle 3 saat gerekmiyor. garanti olur bende sinir oluyorum o yanan ışığa kısa bir süre bekletince tekrar yanabiliyor sağlam olsun diye 3 saat dedim. Yorum bağlantısı
Barbaros Gökçekurt 3 Ocak 2009 Yazar Paylaş 3 Ocak 2009 kutup başlarını sökerse bu sefferde teyip şifre istmezmi teybin şifresini biliyorumda korkuyorum başika bişey olur diye ayrıca ceylanpınarda atikerci bulamadım mecburen urfaya gideceğim galiba ama gitmeden kutup başını bir sökmeyi deneyeceğim Yorum bağlantısı
Barbaros Gökçekurt 3 Ocak 2009 Yazar Paylaş 3 Ocak 2009 üstadlar aklıma gelmişken yazayım dedim ben bundan kısa süre önce birde hararet yüksekliği sorunu yaşadım araç gaza yüklenince hararet artıyor bırakınca azalıyordu ama şimdi bu sorun yok belkide hava soğuk olduğu için kesilmişte olabilir bilemiyorum lakin bir tamirci arkadaşım motorumdan değişik bir ses geldiğini ve biara devir daime baktırmamı söylemişti ama unuttum gittiydi acaba devir daim arızasında da bu lamba yanarmı Yorum bağlantısı
Barbaros Gökçekurt 3 Ocak 2009 Yazar Paylaş 3 Ocak 2009 Arıza lambanız muhtemelen 150km dediğiniz gazcıya, benzin kullanarak giderken kendiliğinden sönecektir. Sıkıntı lpg kitinizin arabanın beyninin istediği yanmayı sağlayacak seviyede gazı (fazlada olabilir azda olabilir) gönderememesi ve arabanın sensörlerinin goğru gaz çıkışını algılayamamsından dolayı yanıyor ve yanması motorun uzun dönemdeki sağlığı açısından iyi değildir. Benzinle 100km kullanırsanız zaten ışık kendiliğinden sönecektir. sizin açıklamalarınıza bayılıyorum yahu çok anlaşılır ve de profesyonelce teşekkür ederim beni aydınlattınız sağolun Yorum bağlantısı
Barbaros Gökçekurt 5 Ocak 2009 Yazar Paylaş 5 Ocak 2009 20ytlyi vereceksen önce dene sonra ver bence şahsi fikrim patlıycak değil ya.. önerinizi uyguladım kutup başını söktüm ertesi gün taktım başarılıoldu artık sarı ışık yanmıyor lakin lpgden olduk ne ettim etmedim araba lpg ye geçmiyor servise gitmek farzoldu artık Yorum bağlantısı
Sami Aktaş 5 Ocak 2009 Paylaş 5 Ocak 2009 Her ışık LPG den olmayabilir...Bence mutlaka arıza kodu alınmalı...Karışımdan dolayı oluyorsa zaten belli olur...Ama bu ışık ateşleme sistemi arızalarında da yanar...Kutup başı sökmek pek akla yatkın gelmiyor bana...Şahsen benim ışık yansa arıza koduna bakmadan söndürmeye çalışmazdım... Yorum bağlantısı
Yavuz Serhat Karanaz 5 Ocak 2009 Paylaş 5 Ocak 2009 önerinizi uyguladım kutup başını söktüm ertesi gün taktım başarılıoldu artık sarı ışık yanmıyor lakin lpgden olduk ne ettim etmedim araba lpg ye geçmiyor servise gitmek farzoldu artık öyle bişey olmasını pek anlamadım çünkü kendim yapmamış olsam size önermezdim ki forumda yalnız da değilmişim yapan bi zararını görmemiştim lpg nini sigortasını sökmüşmüydünüz. Yorum bağlantısı
Barbaros Gökçekurt 5 Ocak 2009 Yazar Paylaş 5 Ocak 2009 öyle bişey olmasını pek anlamadım çünkü kendim yapmamış olsam size önermezdim ki forumda yalnız da değilmişim yapan bi zararını görmemiştim lpg nini sigortasını sökmüşmüydünüz. arızayı çözdüm kutup başlarını takarken lpg kitinin kablosunu aküye bağlamayı unutmuşum daha doğrusu kablo ben sökerken aküyle hava filtresinin arasına kaçmış takarkende görmemişim oto elektrikçisi farketti ve taktı sorun gözükmüyor ışıkta yanmıyor herşey normal gibi şimdilik saolun Yorum bağlantısı
Yavuz Serhat Karanaz 5 Ocak 2009 Paylaş 5 Ocak 2009 arızayı çözdüm kutup başlarını takarken lpg kitinin kablosunu aküye bağlamayı unutmuşum daha doğrusu kablo ben sökerken aküyle hava filtresinin arasına kaçmış takarkende görmemişim oto elektrikçisi farketti ve taktı sorun gözükmüyor ışıkta yanmıyor herşey normal gibi şimdilik saolun gözünüz aydın sevindim paranızın cebinizde kaldığına iyi sürüşler. Yorum bağlantısı
Emrah Musalli 7 Ocak 2009 Paylaş 7 Ocak 2009 bu kutup başlığını söküpte sarı ışığı söndürme işlemini sırasıyla ve ayrıntılı olarak anlatırmısınız zahmet olmazsa. bu lpg kablosu falan hangisi. ben aküde kutup başlıklarından başka kablo görmedim.ve hangi sıra da sökülmesi lazım. Yorum bağlantısı
Kaan Aydın 8 Ocak 2009 Paylaş 8 Ocak 2009 (düzenlendi) Kutup başlarını sökünce LPG ye yeniden program atılması gerekiyor diye biliyorum aksi halde beyin standart program ile çalışır ve aracın fazla yakmasına sebep olur. Sürekli kutup başı ile uğraşmaktansa iyi bir ayar yapan usta bulun bence , biri olmazsa diğeri ayarı tutturur... 8 Ocak 2009 tarihinde Kaan Ayd?n tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts