Çağlar Bayur 19 Kasım 2018 Paylaş 19 Kasım 2018 önce beyin resetlenecek, temizlik ayrıca her daim lazım 1 Yorum bağlantısı
Timuçin Duru 19 Kasım 2018 Paylaş 19 Kasım 2018 (düzenlendi) 22 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: önce beyin resetlenecek, temizlik ayrıca her daim lazım Beyin neden resetleniyor ?? arıza mekaniki değil mi?? 19 Kasım 2018 tarihinde Timuçin Duru tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Kasım 2018 Paylaş 19 Kasım 2018 Şimdi, Timuçin Duru yazdı: Beyin neden resetleniyor?? Aküyü söküp 5dk bekleyin, tamamdır. 1 Yorum bağlantısı
Timuçin Duru 19 Kasım 2018 Paylaş 19 Kasım 2018 31 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Sabah 10'da ne trafiği Öğlen 1'de gittim, o zaman bile bomboş. O dediğiniz ekonomi iyiykendi :)) bir gün izin alıp denemek gerekli. o saatlerde hiç gitmedim oralara Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Kasım 2018 Paylaş 19 Kasım 2018 Neden denmiş pardon: Valfi de beyin yönetiyor, zira valf yakıt haritasına göre ayarlıyor kendini. Bir hata varsa da gider. Yorum bağlantısı
Timuçin Duru 19 Kasım 2018 Paylaş 19 Kasım 2018 3 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Neden denmiş pardon: Valfi de beyin yönetiyor, zira valf yakıt haritasına göre ayarlıyor kendini. Bir hata varsa da gider. o zaman bir akuyu sok tak yapıp denemek lazım.. gerçi gecende ben aküyü soktukten sonra oldu o zaman bak simdi uyandırdın beni aku yu sök tak yaptım ondan olur mu peki Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Kasım 2018 Paylaş 19 Kasım 2018 2 dakika önce, Timuçin Duru yazdı: o zaman bir akuyu sok tak yapıp denemek lazım.. gerçi gecende ben aküyü soktukten sonra oldu o zaman bak simdi uyandırdın beni aku yu sök tak yaptım ondan olur mu peki Sıfırlanan yakıt haritası, bozuk valfi ortaya çıkarmış olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Timuçin Duru 19 Kasım 2018 Paylaş 19 Kasım 2018 16 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Sıfırlanan yakıt haritası, bozuk valfi ortaya çıkarmış olabilir. valf hangisi peki Yorum bağlantısı
Timuçin Duru 19 Kasım 2018 Paylaş 19 Kasım 2018 Bu video yu izledim bu temizlikleri yapıp deniyeyim olmadı maslak .... 1 Yorum bağlantısı
Timuçin Duru 1 Aralık 2018 Paylaş 1 Aralık 2018 Rölanti valfi ile gaz kelebeği boğazını temizledim aman tantım ki ne pislik çıktı anlatamam ama hala rölantiye düşmesi aracın gecikiyor bunun sebebi başka ne olabilir ki? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Aralık 2018 Paylaş 1 Aralık 2018 Rölanti valfi arızalı olabilir. Temizlemekle düzelmiyorsa, değişim şart. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 Aralık 2018 Paylaş 1 Aralık 2018 Alınan yakıt da çok etkili. Burda bir istasyondan aldığım yakltla diğeri arasında dağlar kadar fark oluyor. Rölantiden gidişine tüketimine kadar.. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Aralık 2018 Paylaş 1 Aralık 2018 8 dakika önce, Emre Şimşek yazdı: Alınan yakıt da çok etkili. Burda bir istasyondan aldığım yakltla diğeri arasında dağlar kadar fark oluyor. Rölantiden gidişine tüketimine kadar.. Araç KA. Su koysanız onu yakar 😛 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 Aralık 2018 Paylaş 1 Aralık 2018 3 saat önce, Sani Gerşon yazdı: Araç KA. Su koysanız onu yakar 😛 Bizimki de çelik bloklu civic yani 2 Yorum bağlantısı
Timuçin Duru 1 Aralık 2018 Paylaş 1 Aralık 2018 Rolanti valfi değiştiğinde düzelecekse sıkıntı yok alır değiştiririm kelebek boğazının içindeki sarı pulunda etrafından ışık sızıyor sanorım sızmamalı tam öpmeli diye biliyorum üstte bulunan yağ kapağının içindeki filitre de dolmuş sanırım içi çok pisti Yorum bağlantısı
Timuçin Duru 2 Aralık 2018 Paylaş 2 Aralık 2018 On 01.12.2018 at 18:31, Sani Gerşon yazdı: Rölanti valfi arızalı olabilir. Temizlemekle düzelmiyorsa, değişim şart. Peki başka birşey temizlemelimiyim? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Aralık 2018 Paylaş 2 Aralık 2018 17 dakika önce, Timuçin Duru yazdı: Peki başka birşey temizlemelimiyim? Karter havalandırmaya da bakabilirsiniz. Ama önce en bilindik kısımdan başlanmalı derim. Rölanti valfi değişecek. 1 Yorum bağlantısı
Timuçin Duru 2 Aralık 2018 Paylaş 2 Aralık 2018 3 saat önce, Sani Gerşon yazdı: Karter havalandırmaya da bakabilirsiniz. Ama önce en bilindik kısımdan başlanmalı derim. Rölanti valfi değişecek. Karter havalandırması dediğin yag kapagından cıkan hortumun ikiye atrılarak manifolta girdiği yermi?? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Aralık 2018 Paylaş 2 Aralık 2018 9 dakika önce, Timuçin Duru yazdı: Karter havalandırması dediğin yag kapagından cıkan hortumun ikiye atrılarak manifolta girdiği yermi?? Evet, aynen o. Hortum sağlam mı, kontrol edilmeli mutlaka. Tıkalı, yırtık vs ise istenmeyen biçimde hava aldığı için motor yine stop edebilir. Yorum bağlantısı
Timuçin Duru 2 Aralık 2018 Paylaş 2 Aralık 2018 Birtanesine uydurma bir gortum takmıslar bu hortumları yenilemem gerek bakıyordum bende ince bir hortum takmışlar motor çalışınca incecik oluyor.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Aralık 2018 Paylaş 2 Aralık 2018 Birtanesine uydurma bir gortum takmıslar bu hortumları yenilemem gerek bakıyordum bende ince bir hortum takmışlar motor çalışınca incecik oluyor.. Değişmeli. Büzüşmemeli Sadece karter hortumu ile değiştirilmeli. Hortum hortumdur diyip başka hortum takılmamalı. Yorum bağlantısı
Timuçin Duru 3 Aralık 2018 Paylaş 3 Aralık 2018 5 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Değişmeli. Büzüşmemeli Sadece karter hortumu ile değiştirilmeli. Hortum hortumdur diyip başka hortum takılmamalı. Kesinlikle, bulup değiştircem Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Aralık 2018 Paylaş 3 Aralık 2018 4 saat önce, Timuçin Duru yazdı: Kesinlikle, bulup değiştircem KA olarak bulamazsanız, Başka modelden uydurabilirsiniz.. Ben focusa transit takmıştım.. 1 Yorum bağlantısı
Timuçin Duru 5 Aralık 2018 Paylaş 5 Aralık 2018 iYİ AKŞAMLAR temizlik bitti derken bir baktım bir parça çok değişik geldi bana bu hortumun bir parçası daha doğrusu resme göre soldaki kısa parçası gerekli adam değişmiş ama motor çalışınca hortum dümdüz oluyor https://ford.7zap.com/tr/car/60/code.1m,1.2008,2.44091,6.36456,7.29708,12.39889/75/1945/17034/73916/ neren bulabilirim?? Yorum bağlantısı
Recommended Posts