İçeriğe Yönlendir

Isıtmalı ayna problemi

Orhan Veli Dincel

Recommended Posts

Orhan Veli Dincel

aniden bastıran yağışlarla birlikte sol aynanın ısıtma rezistansının çalışmadığını farkettim.halbuki aynanın motorunda da bir problem yok.çalışma prensibi hakkında bilgi sahibi olmadığım için servise gitmeden önce deneyimlerinizden faydalanmak isterim.

teşekkürler

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Aynanın arkasında küçük bir rezistans var.Ancak bence bozulmamıştır.Kapının ordan geçen kablolarda kırılma ezilme olabilir.Kontrol edilmeli.

Yorum bağlantısı
Orhan Veli Dincel

bu rezistansın bu kadar önemli olduğunun bozulana dek farkında değildim. neyse artık başımızın çaresine bakacağız..

Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada

ya ayna kolay kolay buğu yapmıyorki nasıl anladınız? yada çalışıyor mu çalışmıyor mu nasıl anlarız?

Yorum bağlantısı
Kenan Yargıcı

aynayı tam dış gösterecek pozisyon alın,ayna ile ayna gövdesi(kapı tarafı) arasına parmaklarınızı sokup dış tarafa doğru zorlayıp kendinize çekin.ayna kızmı elinizde kalacak.arkasındaki fişleri kontrol edin.takarken zaten neyi nereye oturtacağınızı anlarsınız.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Tahir Ergül

Konuyu hortlaatmış olcağım ama bana bu resistansın nasıl çalıştırıldığını (deveye alındığını) anlatabilir misiniz? tşk.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ersin Karakaya

Arkadaşlar benimde bir ayana problemim var!Benim aracın aynaları manuel. Acaba diyorum bu aynaları elektrikliye dönüştürme şansım olur mu?Yapsam bile netice ne olur?Ya da bu işi en güzel kim yapar Konya'da, Mersin'de veya Adana'da? Yardımcı olursanız çok sevinirim!

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

dönüştürme derken zaten ayna değişiyo bide içerden kapakları tesisatı belki hazırdır ama pahalıya gelir gibi

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Arkadaşlar benimde bir ayana problemim var!Benim aracın aynaları manuel. Acaba diyorum bu aynaları elektrikliye dönüştürme şansım olur mu?Yapsam bile netice ne olur?Ya da bu işi en güzel kim yapar Konya'da, Mersin'de veya Adana'da? Yardımcı olursanız çok sevinirim!

Olur da,

Komple çıkma ayna ve ayna tesisatı bulmanız gerekir..

Yorum bağlantısı
Ersin Karakaya
(düzenlendi)

Mehmet abi ***Reklama izin yok*** yedek parçada elektrikli ayna bulunuyor. Acaba bunlar uyar mı?Alsam takması zor olur mu?Ayrıca 4 cam otomatiği de düşünüyordum ama bulabilir miyim bilmiyorum? Ayna tesisatı derken?

tarihinde Ersin Karakaya tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran
Islak kalıyor... Focus'ta yok ve eksikliği hissediliyor...

Nasıl Focus ta yok onu anlamadım ?Benim araçta var arka cam rezistansıyla devreye giriyor.Aynalardaki rezistansın çalıştığını aynaların buğu olup olmadığından değilde yağmur damlacıklarının buhar olup gitmesinden anlayabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

makyay öncesi ghialarda var ambiantelerde yok

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Mehmet abi ***Reklama izin yok*** yedek parçada elektrikli ayna bulunuyor. Acaba bunlar uyar mı?Alsam takması zor olur mu?Ayrıca 4 cam otomatiği de düşünüyordum ama bulabilir miyim bilmiyorum? Ayna tesisatı derken?

Sorun olan tesisat...

Yorum bağlantısı
Can Karacaer
Nasıl Focus ta yok onu anlamadım ?Benim araçta var arka cam rezistansıyla devreye giriyor.Aynalardaki rezistansın çalıştığını aynaların buğu olup olmadığından değilde yağmur damlacıklarının buhar olup gitmesinden anlayabilirsiniz.

Benim aracım ambiente. Isıtma da yok, elektrikli ayar da...

Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu

gecen benim aynam kırıldı bende çıkmacıdan aldım orjinal rezistansıda çalışıyor. kendi aynamında sadece aynasını kırmıştım zamanında, 10 liraya sadece aynasını almıştım ısıtıcısı yoktu bu sayede değişmiş oldu ikiside. çıkmacıdan aynayı 65 liraya aldım orjinali 180 lira. 10 lirayada taktırmasına verdim. takılması için kapı içi döşemesinin çıkması gerekiyor.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Murat Oktor
aynayı tam dış gösterecek pozisyon alın,ayna ile ayna gövdesi(kapı tarafı) arasına parmaklarınızı sokup dış tarafa doğru zorlayıp kendinize çekin.ayna kızmı elinizde kalacak.arkasındaki fişleri kontrol edin.takarken zaten neyi nereye oturtacağınızı anlarsınız.

Aynen dediğiniz şekilde yaptım Kenan bey, ama bir türlü çıkartamadım. Fazla zorlayıpta kırmakta istemiyorum. Daha fazla zorlasam biryerlerinin kırılma ihtimali varmı?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...