İçeriğe Yönlendir

Farlar osram night breaker oldu

Amaç Keskin

Recommended Posts

Uğur Aksoy
(düzenlendi)
Güle güle aydınlar...

İnşallah ömrü uzun olur...

+1

çabuk patlıyor..

philips olanını tercih ederim ,uzun ömürlü ( power 2 night )

tarihinde U?ur Aksoy tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Amaç Keskin

çok hassas, doğru, dikkatli montaj şart, hatta emre "aman cam kısmına dokanma" uyarısı almış

Yorum bağlantısı
Onur Demir

güle güle kullan abi. dün hazır alıyorken kendimede aldım Mehmet Bey çok söyledi boşver xenonu al nightbreaker diye :) beraber montajını yaptık Amaç abiyle. o kirli olan motorda benimkine ait :)

Daha gece kullanamadım bu akşam bi alışverişe gitme durumu var test etmiş olurum hem.

Bide bunlar neden kısa ömürlü.

philips uzun ömürlü demiş bir arkadaş ama onlarda 70-80ytl.

Benim Cool blue osram 2 sene dayanmıştı gündüzde açardım hep. buda dayansın okadar yeter.35ytl para verdik çiftine hersene patlasa ne olur :)

Yorum bağlantısı
Uğur Aksoy

ucuzdur vardır bir illeti pahalıdır vardır bir hikmeti :)

memnunsanız güle güle kullanın,yanınızda hep bir yedek bulundurun..

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
(düzenlendi)

bi ara bende navra vardı ama benimkiler %90 beyaz ışık %10 az ışıktı :) patladı biri bende kendi ampullerini taktım bende geçen sene 35 e almıştım gerçekten iyi ise bende alayım bu osramlardan

arabam23dq0.jpg

tarihinde Mustafa T tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Uğur Aksoy
+1

çabuk patlıyor..

philips olanını tercih ederim ,uzun ömürlü ( power 2 night )

Nazarım değdi :seytan:

inanmıyorum,bugün yazdım philips iyidir uzun ömürlüdür diye :D

akşam üstü yakıt almak için durdum ,tekrar hareket ettim,bir baktımki önüm biraz karanlık ,öndeki araca yaklaşınca sol farımın ampulünün mevta olduğunu gördüm,aklıma yazdığım yazı geldi :)

1 yılı yeni tamamlamıştı,mecburen hemen bir çift osram silverstar aldım 29 ytl 'ye , ampulu yağmurdan koruyarak taktım.bakalım kaç ay gidecek.

bu kadar olur :agla:

Yorum bağlantısı
Uğur Aksoy

teşekkür ederim ..

büyük konuşma büyük lokma yut demişler,banada aynen öyle oldu ...

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin

teşekkürler Şafak,

bu akşam biraz kullandım, evet, fark var, ama yarın aküyü yenileyeceğim, daha da fark edecektir

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
Bana Osram Night Breaker değil Osram demeyin :)

Bugün aracıma 9. Osram NightBreaker'larımı taktırdım...Hava Filtresini değiştirdim, Würth cam suyu fulllettim...

Total : 30 ytl :clapping: Niye diye sormayın...

Bu sefer de aynı karton kutuludan mı aldın yine ? :clapping:

Nazarım değdi :seytan:

inanmıyorum,bugün yazdım philips iyidir uzun ömürlüdür diye :D

akşam üstü yakıt almak için durdum ,tekrar hareket ettim,bir baktımki önüm biraz karanlık ,öndeki araca yaklaşınca sol farımın ampulünün mefta olduğunu gördüm,aklıma yazdığım yazı geldi :clapping:

1 yılı yeni tamamlamıştı,mecburen hemen bir çift osram silverstar aldım 29 ytl 'ye , ampulu yağmurdan koruyarak taktım.bakalım kaç ay gidecek.

bu kadar olur :agla:

Şansın da böylesi :clapping:

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
Serviste karton kutuludan başka yokki :seytan:

Bu seferki ampülde şöyle bişey oldu...Ampülü taktılar eve geldim...Garaja girerken farkettimki değiştirdikleri sol ampül gökyüzüne bakıyor...Bunların yükseklikle bir işin yok neden böyle oldu dedim ? Daha önceki 8 adet ampülde olmamıştı çünkü :D

Geri gittim, arkadaşta benim yükseklikle işim yokki dedi...Bende bu sabah ampül sağlamken böyle bişey yoktu...Söken arkadaş oynattı galiba, muhalefeti bırakta düzelt şunu önümü göremiyorum dedim....

Düzeltti ayarı fakat sağ ampüle göre biraz dağınık yanıyor...Hani duvara bakarsınızda ip gibidir ya...Sağ tek çizgi halinde ip gibi fakat sol ampül kafasına göre takılıyor...

Anlamadım gitti...Neyse 2 hafta sonra değiştiricez zaten düzelmesse söylerim :)

Teşekkürler

Sen dışarıda bi yerden vakumlu paket iki tane H7 alıp atsana bagaja :clapping: Bir de başka bir elektrikçide taktır. Yanlış takıyolar senin ampulleri.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Ampulu tutan çengelli aparat tam oturmaz ise, bu şekilde ışık dağılımı olur ve vibrasyondan dolayı da ampul çok erken patlar. Acaba sizin erken patlayan ampullerin sorumlusu bu çengellerin tam sıkı sıkı oturmaması mı?

Yorum bağlantısı
Uğur Aksoy

far düğmesini kapatmadan kontağı kapatmak veya açmak ampulleri bitirmek için önemli neden,herhalde benimkiside öyle oldu sanıyorum.

ani gelen akım tungsten telini koparıyor.

Yorum bağlantısı
Uğur Aksoy
Ampulu tutan çengelli aparat tam oturmaz ise, bu şekilde ışık dağılımı olur ve vibrasyondan dolayı da ampul çok erken patlar. Acaba sizin erken patlayan ampullerin sorumlusu bu çengellerin tam sıkı sıkı oturmaması mı?

connectte öyle bir berbat yere sıkıştırmışlarki özellikle sağ far kapağını ,benim gibi tombik elli biri için tam bir ızdırap ,televizyon tüpü değiştirsem bu kadar zorlanmazdım.

çengelleri düzgün taktım,Amaç bey gibide besmele çektim ,hayırlara vesile olsun dedim :lol2:

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan
% 90 daha fazla ışık

% 10 daha beyazlık...

Emmi şunu bi netleştirelim, Kime daha fazla ışık. Bize'mi, karşıdakilere'mi..? :lol2:

Bazen bende ampülleri değiştirmeyi düşünüyorum ama karşıdan ve aynalardan gözümü alan hergele farlar aklıma geliyor ve bana küfür etmesinler diye cayıyorum..

Kullanan kişiler bunuda göz önünde bulundurup yorum yaparsa iyi olur, Fikir edinmiş oluruz. :D

Amaç, Güle güle kullan.Yorumlarını bekleriz..

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Cavit abi sen değişikliği yap, merak etme fazla ışık yola doğru olacaktır.Göz alan farlar çakma xenonlar ile ayarsız farlar.Silverstar ve nightbreaker başarılı ürünler bence.

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan
Cavit abi sen değişikliği yap, merak etme fazla ışık yola doğru olacaktır.Göz alan farlar çakma xenonlar ile ayarsız farlar.Silverstar ve nightbreaker başarılı ürünler bence.

Sağol Serkan. :D

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Abi ne yaptın aküyü aldın mı yenisini?

Memnunmusun bu arada ampüllerinden.

Ben Beğendim iyi sonuç verdi benim Fusionumda :)

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin

onur, ampüller iyi , aküyü de sıfırladım, malum kış geldi, 9 yıllık akü ile işi şansa bırakmadım, yeni akü ( bosch ) ile ampüller çok daha iyi oldu

Yorum bağlantısı
Alper Dereli

Osram night breaker'lardan ben de aldım taktım bugün gerçekten güzel aydınlatıyormuş ama karşıdan gelenlerin gözünü alıyo mu acaba? sellektör yapan falan olmadı gerçi.

Birde benim parklar sarı sarı acayip sırıttı ne takmak lazım onların yerine? Değişmişken sisleri de değiştirelim bari ama 2004 fiestanın sis farı ampulleri ne tip onu bilmiyorum.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...