Ömer Salih Yetgil 27 Şubat 2009 Paylaş 27 Şubat 2009 Benim Ka'm da Cenmax Xenon var 6000K. Onu taktırırken uzun farlar sırıtmasın sarı sarı diye şuna da bişey yapalım dedim. Philipsin camı mavi ampulünden taktılar. Selektör yapıyorum hayal meyal aydınlatıyor. Özellikle uzun yolda hiç memnun değilim. Selektör ampulü olarak önerebileceğiniz bir marka-model var mı? Yoksa gidip orijinal sarı ışık ampulleri geri mi taktırayım. Onlar daha iyiydi valla!!! Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Şubat 2009 Paylaş 27 Şubat 2009 Salih i telefon ile arayınız, çare bulur, bulamazsa farları söker, yerine el feneri takar olay sonuçlanır Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Şubat 2009 Paylaş 27 Şubat 2009 Benim Ka'm da Cenmax Xenon var 6000K. Onu taktırırken uzun farlar sırıtmasın sarı sarı diye şuna da bişey yapalım dedim. Philipsin camı mavi ampulünden taktılar. Selektör yapıyorum hayal meyal aydınlatıyor. Özellikle uzun yolda hiç memnun değilim. Selektör ampulü olarak önerebileceğiniz bir marka-model var mı? Yoksa gidip orijinal sarı ışık ampulleri geri mi taktırayım. Onlar daha iyiydi valla!!! Mevcut xenonu sök, normal halojen tak, o zaman selektör yaptığında ampulün işe yaradığını göreceksin.. Birde şu gerçek var değinmeden geçmeyelim; Mavi movalı ampuller ışıtmaz.... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Mart 2009 Paylaş 16 Mart 2009 Nedir bu osram inadı arkadaşlar bunların en iyisi filips diyorum kimse dinlemiyor, xenon olayınıda unutun farın orjinal xenonlusu yoksa gerisi hikaye bence, zaten far yıkamada yok, yükseklik ayarda yok, yağmurda gidin önünüze bir kamyon düşsün biraz çamurlansın farınız, bakalım xenon angel farınız nasıl el fenerine dönüyor... neyse konuya gelelim, hem optimum sonuç filipste 1 seneden fazla oldu hala süper özellikle uzunlar tartışmasız çok güçlü bundan alsanıza tamam pahalı ama sorunsuz uzun ömürlü bunlar. http://www.secgelsin.com/products/philips-...adet_75351.html yok daha süper olsun derseniz birazdaha kısa ömürlü fakat güçlü olan (naytbreykırdan kat kat uzun ömürlü bu arada) http://www.secgelsin.com/products/philips-...0-80_75369.html H7 http://www.secgelsin.com/products/philips-...adet_75353.html http://www.secgelsin.com/products/philips-...0-80_75370.html Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Mart 2009 Paylaş 16 Mart 2009 Ali Bey.. Güzel de.. 90 liralardan bahsediliyor orda.. Night breaker kötü bir ampul değil ve 25 lira şu an... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Mart 2009 Paylaş 16 Mart 2009 Çok sık patlıyorsa aynı şeye geliyor diye önerdim zaten, tabi pahalı biraz yalnız uzun ömürlü olmasıda avantaj, osrama fitil olmuş arkadaşları rahat ettirir bence Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Mart 2009 Paylaş 16 Mart 2009 Nightbreakerları taktım.. Evet ömürde şikayet çok.. Bakalım ne zaman patlayacak.. Bende merak ediyorum.. Yorum bağlantısı
Hasan Şahin 28 Ocak 2013 Paylaş 28 Ocak 2013 Merhaba Sorunum şu: Far yükseklik ayar düğmesi ne aşağı ne de yukarı hiçbir tepki vermiyor.Tahminim far ayarı motorundan ama kimler satar güncel fiyat bilgisi falan arıyorum.Birde ufak bir soru Far açma kapa düğmesinde içeri bastırıp sola çevirdiğimizde "P" harfli bir yer var hiç bir tepki almıyorum yada alıyorum farkında değilim nedir acaba ? Teşekkürler.. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 28 Ocak 2013 Paylaş 28 Ocak 2013 Merhaba Sorunum şu: Far yükseklik ayar düğmesi ne aşağı ne de yukarı hiçbir tepki vermiyor.Tahminim far ayarı motorundan ama kimler satar güncel fiyat bilgisi falan arıyorum.Birde ufak bir soru Far açma kapa düğmesinde içeri bastırıp sola çevirdiğimizde "P" harfli bir yer var hiç bir tepki almıyorum yada alıyorum farkında değilim nedir acaba ? Teşekkürler.. Bunu yaptığınızda parklarınız iç aydınlatmalar yanmadan aktif hale gelir. Yorum bağlantısı
Hasan Şahin 28 Ocak 2013 Paylaş 28 Ocak 2013 Bunu yaptığınızda parklarınız iç aydınlatmalar yanmadan aktif hale gelir. Ama araba çalışırken devreye girmiyo.o yüzden anlam veremedim yani o düğmenin sadece iç aydınlatmalar yanmadan parkları açabilesiniz diye yapılmış olmasına Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 28 Ocak 2013 Paylaş 28 Ocak 2013 Ama araba çalışırken devreye girmiyo.o yüzden anlam veremedim yani o düğmenin sadece iç aydınlatmalar yanmadan parkları açabilesiniz diye yapılmış olmasına Aküyü korumak için araç çalışmazken kullanmak için tasarlanmış. Yorum bağlantısı
Onur BOYACI 28 Ocak 2013 Paylaş 28 Ocak 2013 bu nightbreaker ların H1 - H4 - H7 olanları var sanırım bunların farkı nedir? Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 29 Ocak 2013 Paylaş 29 Ocak 2013 H1-H4-H7 farklı ampul tipleridir soket ve yapıları farklıdır onun için. h1 h4 h7 h11 1 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Ocak 2013 Paylaş 29 Ocak 2013 Bende bugün yarın bu ampullerden alıcağım H1 ve H7 night breaker.... Yorum bağlantısı
Hasan Şahin 29 Ocak 2013 Paylaş 29 Ocak 2013 Aküyü korumak için araç çalışmazken kullanmak için tasarlanmış. Teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 29 Ocak 2013 Paylaş 29 Ocak 2013 Bende bugün yarın bu ampullerden alıcağım H1 ve H7 night breaker.... NB yerine Bosch xenon Silver kullanın farkı hissedin... Hakan abi xenon silver hem çok daha kuvvetli aydınlatıyor hem de çok daha uzun ömürlü. NB ile 7 ay kullandım, xenon silver'lar 1 yaşını geçtikten bir kaç ay sonra söndü. Üstelik xenon'un aydınlatması çok daha başarılı. Kısa farlarımı eğik açılı ayarlamama rağmen selektör alıyordum; uzunları da yakınca karşıdakiler yaptıklarından utanıp parklara kadar söndürüyorlardı (şaka) Kısacası xenon ile farın da hep açık yolunda. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ocak 2013 Paylaş 30 Ocak 2013 NB yerine Bosch xenon Silver kullanın farkı hissedin... Hakan abi xenon silver hem çok daha kuvvetli aydınlatıyor hem de çok daha uzun ömürlü. NB ile 7 ay kullandım, xenon silver'lar 1 yaşını geçtikten bir kaç ay sonra söndü. Üstelik xenon'un aydınlatması çok daha başarılı. Kısa farlarımı eğik açılı ayarlamama rağmen selektör alıyordum; uzunları da yakınca karşıdakiler yaptıklarından utanıp parklara kadar söndürüyorlardı (şaka) Kısacası xenon ile farın da hep açık yolunda. Semih önerin için teşekkürler....ama aracımda xenon yok benim,takmayıda düşünmüyorum açıkcası....o yüzden night breaker takıcam...en azından düz H7'den iyidir.. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 30 Ocak 2013 Paylaş 30 Ocak 2013 Semih önerin için teşekkürler....ama aracımda xenon yok benim,takmayıda düşünmüyorum açıkcası....o yüzden night breaker takıcam...en azından düz H7'den iyidir.. Abicim Bosch xenon silver'lar xenon far değil ki. Halojen ampul alacak bir abime xenon ampulu tavsiye etmemi nasıl beklersin Merak etme abi xenon silver'lar bildiğin yurdum halojeni flamanlı mlamanlı. Adındaki xenon kelimesi, cam içerisindeki xenon gazından geliyor. Aydınlatma örnekleri de seni yanılttı sanırım. Evet bu ampuller xenon gibi aydınlatan birer halojen ampul Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ocak 2013 Paylaş 30 Ocak 2013 Abicim Bosch xenon silver'lar xenon far değil ki. Halojen ampul alacak bir abime xenon ampulu tavsiye etmemi nasıl beklersin Merak etme abi xenon silver'lar bildiğin yurdum halojeni flamanlı mlamanlı. Adındaki xenon kelimesi, cam içerisindeki xenon gazından geliyor. Aydınlatma örnekleri de seni yanılttı sanırım. Evet bu ampuller xenon gibi aydınlatan birer halojen ampul İyimiş o zaman...bundan almak daha mantıklı o halde.yanlış anlama bir çok kişi karıştırıyor xenon varmış gibi yorum yapıyorlar semih peki bunların H1 Modelide mevcuttur değilmi ? Yorum bağlantısı
Semih İzgi 30 Ocak 2013 Paylaş 30 Ocak 2013 (düzenlendi) İyimiş o zaman...bundan almak daha mantıklı o halde.yanlış anlama bir çok kişi karıştırıyor xenon varmış gibi yorum yapıyorlar semih peki bunların H1 Modelide mevcuttur değilmi ? http://www.oto-parca...ISI,PR-867.html Haklısın abicim yok sorun değil isim ve görseller karıştırılmaya çok müsait Gece uçuşundan bir alıntı ''Hayırlı günler herkese. Ben 1 hafta önce Bosch xenon silver h4 ampül aldım ve yorumlarımı bildirmek üzere buraya yazıyım dedim. Renk olarak tatmin etmiyor. Sarı renkde ama hafifden beyaz. Narwa ile yanyana taktığımda ise Narwa xenon gibiymişde ben farketmemişim. Ama Bosch'un performansını sorarsanız 10değil 20 numara. Süper aydınlatma var. Yolda görmediğim yer kalmıyor. Keskin bir çizgi oluşturuyor yolda. Uzunları yaktığınızda ise muhteşem bi devasal bir aydınlatma oluyor. Yani yol aşırı aydınlatılıyor. Alırsanız tavsiye ederim renk olarak güzellik fazla yok ama hoş bi görünüş var arabaya ağırlık katıyor. Yani kısacası verdiğim paraya değdi. %100 tavsiye ederim.'' işaretlediğim yere kesinlikle katılıyorum. Uzunlar 0.50 CAL sniper mermisi gibi abi. Çakınca herkes kaçışıyor sağa sola Trafikte beni rahatsız edenlere karşı en büyük silahım. Geçici kör ediyor dikiz aynasından göze gelince 30 Ocak 2013 tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ocak 2013 Paylaş 30 Ocak 2013 http://www.oto-parca...ISI,PR-867.html Haklısın abicim yok sorun değil isim ve görseller karıştırılmaya çok müsait H7 linkinide rica ediyorum semih... Yorum bağlantısı
Semih İzgi 30 Ocak 2013 Paylaş 30 Ocak 2013 H7 linkinide rica ediyorum semih... http://www.oto-parca.net/H7-AMPUL-CIFTI-XENON-SILVER-SERISI,PR-865.html Yukardaki mesajıma eklediğim alıntıyı görmediysen bi oku abicim. Kısacası benim şu zamana kadar kullandığım en iyi ampuller. Ve son nefeslerini verene kadar hep aynı ışık şiddetinde yandılar. NB ler solmuştu biraz. Umarım içine siner abicim Yorum bağlantısı
Semih İzgi 30 Ocak 2013 Paylaş 30 Ocak 2013 Ömrü nasıl bu ampullerin? Abicim, NB zamanında lpg takılı değildi 7 8 ay içinde solup söndüler. Tabi şans işi. Lpg takıldıkdan sonra xenon silver aldım. Lpg biliyorsun tesisata biraz daha yük bindiriyor dalgalanmalar biraz daha yoğun oluyor. Ona rağmen 1 yıldan fazla kullandım Mahmut abi. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 30 Ocak 2013 Paylaş 30 Ocak 2013 Abicim, NB zamanında lpg takılı değildi 7 8 ay içinde solup söndüler. Tabi şans işi. Lpg takıldıkdan sonra xenon silver aldım. Lpg biliyorsun tesisata biraz daha yük bindiriyor dalgalanmalar biraz daha yoğun oluyor. Ona rağmen 1 yıldan fazla kullandım Mahmut abi. Ben de philips extreme vision vardı, bir yıldan biraz uzun zaman sonra teki gitti. Tekrar alacağım ama pahalı olduğu için farklı ampul bakıyorum. Cevabın için sağol. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts