İçeriğe Yönlendir

Petlas Yaz Lastikleri - Sorular, Öneriler, Yorumlar

Orhan Ünsal

Recommended Posts

Ersen Tapan

Koray bey sürekli bir markayı karalamak ve alay etmek için çaba sarfediyorsunuz. Devam ederseniz ceza alacaksınız. Bu durum kurallarımızda da belirtilmiştir..

2- Uyarı verilecek haller

k- Firmalar ya da kurum ve kişiler hakkında (forum üyesi olsun ya da olmasın) kışkırtıcı ve rencide edici mesajlar göndermek

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Koray Demir

Koray bey sürekli bir markayı karalamak ve alay etmek için çaba sarfediyorsunuz. Devam ederseniz ceza alacaksınız. Bu durum kurallarımızda da belirtilmiştir..

2- Uyarı verilecek haller

k- Firmalar ya da kurum ve kişiler hakkında (forum üyesi olsun ya da olmasın) kışkırtıcı ve rencide edici mesajlar göndermek

Mesaj alınmıştır Sn Tapan.

Şikayet var herhalde?

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Şikayet olup olmaması önemli değil ortada bir yanlış var o da kuralların çiğneniyor olması..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Koray Demir

Şikayet olup olmaması önemli değil ortada bir yanlış var o da kuralların çiğneniyor olması..

Anlaşıldı. Gereğinin icra edileceğine kuşkunuz olmasın. Teşekkürler dikkatiniz için.
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Koray Demir

Citroén C-Elyysee'nin Euro Ncap test sonuclari var mi? Yollarda zibil gibi de.

Bu lastik konusu hocam.
Yorum bağlantısı
Koray Demir

Ama arabalardan ornek vermissiniz? Demek ki konuyu benzestirdiniz. Ben de benzestirdim.

Guvenlik testsiz arabalara biniliyorsa, lastik de alinir. Elestireceksek once kendi ulkelerinde satmaya cesaret edemedikleri arabalari bize kaktiranlari elestirelim.

Bunun haricinde Petlas'in teknik diger her seyi tabii ki elestirilebilir.

Siz de haklısınız ne diyim.
Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek

Buradaki yorumlara bakarak 4 adet petlas snowmaster w601 kış lastiği aldım.  :D

İlk intiba iyi. yüksek hızlarda balans, titreme sorunu şimdilik yok. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Bedri Baki

Petlas kış lastiği için daha çok hangi model tavsiye ediliyor arkadaşlar Snowmaster w651 modeli mi?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Bedri Baki

Tamamdır Lokman abi, önümüzdeki ay almayı planlıyorum da kesin emin olayım dedim  :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Petlas kış lastiği için daha çok hangi model tavsiye ediliyor arkadaşlar Snowmaster w651 modeli mi?

Ebatara göre model değişikliği oluyor. 175/65/14 aldım ben mesela w601 modelinde var sadece o ebat 651de yok
Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Oğuzhan Han

Focus 2,5 Aracım için yaz lastiği alacağım. 

Petlas Imperium PT515 205/55 R16 91 H Yaz Lastiği (Üretim Tarihi : 2015) modeli nasıldır acaba? Sorun yaşar mıyım? Tavsiyeniz nedir?
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Focus 2,5 Aracım için yaz lastiği alacağım. Petlas Imperium PT515 205/55 R16 91 H Yaz Lastiği (Üretim Tarihi : 2015) modeli nasıldır acaba? Sorun yaşar mıyım? Tavsiyeniz nedir?

Aynı modeli focus'ta kullanıyoruz. Son derece sessiz bir lastik. Normal bir kullanıcı için ideal. Hafif ıslakta bayır yukarı kalkışlarda biraz çabuk sarıyor. Onun dışında bizi tedirgin eden hiçbir şeyi olmadı..
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fırat Önal

Aynı modeli focus'ta kullanıyoruz. Son derece sessiz bir lastik. Normal bir kullanıcı için ideal. Hafif ıslakta bayır yukarı kalkışlarda biraz çabuk sarıyor. Onun dışında bizi tedirgin eden hiçbir şeyi olmadı..

Göksel bey bende bu hafta elazığa geçebilirsem petlas alacağım. Peki 515 modelimi iyi yoksa 741 mi?

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Göksel bey bende bu hafta elazığa geçebilirsem petlas alacağım. Peki 515 modelimi iyi yoksa 741 mi?

Alacağınız ebatta 741 modeli varsa hiç düşünülmeden 741 alınır..
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fırat Önal

Sanırım var. 205-55-16 alacağım. İnternet adresinde 741 modeli bulunuyor. Bu hafta kar yağmazsa gidip alacağım. İzlenimlerimi aldıktan sonra paylaşırım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Sanırım var. 205-55-16 alacağım. İnternet adresinde 741 modeli bulunuyor. Bu hafta kar yağmazsa gidip alacağım. İzlenimlerimi aldıktan sonra paylaşırım.

205/55/16 ebatında petlas 741 serisini geçen sene çıkardı. Daha önceden şimdide satışta olan 515 imperium serisi kullanılıyordu.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Turkay Enez

Bugün itibariyle 205/55/16 imperium 515 lerin siparişini verdim. Çok fazla yorum okudum. Diğer seçenekleri inceledim. Sonuç olarak petlasta karar kıldım. Bakalım inşallah beğenirim...

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Bugün itibariyle 205/55/16 imperium 515 lerin siparişini verdim. Çok fazla yorum okudum. Diğer seçenekleri inceledim. Sonuç olarak petlasta karar kıldım. Bakalım inşallah beğenirim...

Siz bir yorum yapın da güzün ben de alacağım inşallah

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fırat Önal

Hocam hayırlı olsun. Neden 741 modelini almadınız?

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Turkay Enez

Neden 741 almadım?

1. Benim aracın orj hız ve yük endeksi 741 le uymuyor. 741 modelinde 91 H yok...

2. İmperium 515 in adet fiyatı (205/55/16 91 H) maximum kampanyası + mobil alışveriş çeki ile 114 liraya geldi. Yani fiyat çok uyugun oldu...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erdem Terzioğlu

İmperium u bende vitrinden gordum ne hikmetse cok hosuma gitti. Tabi kullanmadan bilinmez manavdan almiyoruz tipine bakip karar vermek zor ama desenleri falan hosuma gitmisti. İmperium oldugunu biliyorum ama 741 mi 515 mi onu bilmiyorum kullanan arkadaslardan yorumlari bekliyorum.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...