İçeriğe Yönlendir

Petlas Yaz Lastikleri - Sorular, Öneriler, Yorumlar

Orhan Ünsal

Recommended Posts

Serhat S. Yazıcı

Evet Perşembe günü PT741 Petlaslar takıldı ve ilk izlenim olarak Kumho KU31'den daha sessiz ve yumuşak. Kuru ve ıslak zeminde deneme şansım oldu ve oldukça tatminkar. Yani daha önce uzun yıllardır kumho kullandığımdan onunla karşılaştırma yapabiliyorum. Bana iyi asfaltta sesiz ancak çukuru veya taşlı asfaltta biraz sesli ki bunuda tamamen lastiğe bağlamamalıyız. Kuru ve ıslak zeminde 90km/s hız ile düz yolda giderken tam fren olarak oldukça tatminkar. Virajlarda henüz denemedim bir süre daha geçsin o zaman onuda deniğicem. Ben her hangi bir balana sorunu yaşamadım. Tek merakım sertleşme konusu..

Alınan yer: İstanbul Sancaktepe

Lastik ebatı: 205/50/17

DOT: 1814

Fiyat: 190TL KK Tek Çekim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Mehmet Eren

2 adet PT535 aldım. Genel anlamda memnun kaldım.  Bu konudaki pt515 yorumlarına istinaden 2 adet de ondan aldım. Türk malı diyerek aldım üst düzey bir mükemmellik yok ama fiyatına göre iyi lastikler. Lastiklerin DNAsından mıdır nedir bir hantallık var. Yüksek hızlarda şimdilik bana tat vermedi. Esasında bir müddet kullanıp tekrar gözlemlemek gerek. 

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

sıcak havada şehir içi asfaltta abs erken devreye giriyor gibi geldi bana pt741 de :)

Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

sıcak havada şehir içi asfaltta abs erken devreye giriyor gibi geldi bana pt741 de :)

benim eski michlen daha erken abs devreye giriyordu 4000 km yaptım daha abs devreye girmedi pt 741 lerde şans belkide
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Hiç bu sorunu yaşamadım :s Ben de 4bin deyim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

hızlanabiliyor mu ki fren yapasın

Çorlu'ya giderken benim diyen arabalarla aynı Topspeed'e sahipti :) gerçi frene basınca hızlanması epey zaman alıyordu e olacak okadar :)

Vesile ile sıcak asfaltta ABS'ye girme durumunu bende zaman zaman yaşıyorum. Ama aynı ebatta Yokohama ilede bu durumu yaşıyordum..

Arkadaşlar yarın veya Perşembe günü PT741 205/50/17 ebatında ki lastiklerimi taktırıcam inşallah. Fiyat olarak 190TL olarak anlaştık. Bakalım hayırlısı ilteberin Petlas furyasına bizde giriyoruz..

Abi, Hayırlı Olsun...

Kumho KU 31'e isninaden daha iyi verim alacağın net

Yorum bağlantısı
Yavuz ENGÜR

YArın bende Yaman Gokselll ile gidip yeni patilerimiziii alıcaz 741 Val serisine güvenimiz fulll  205x50x17 ebabtalarımız yeterki %100 yerli olsun  :bambam2:  :bambam2: biz kendi kendimize destek olmaz isek bu ülke değerlerini nasıl ayaklandırabiliriz ki  :nazar:  :nazar:  :nazar:

Yorum bağlantısı
Ömer Akdoğan

Saygıdeğer abilerim focus 1 aracımdaki fiesta titanyum jantlarıma 205 50 16 lastik alacağım petlas imperium pt515 mi alsam yoksa velox sport 741 mi alsam karar veremedim fiyat olarak imperium 165 velox sport 175 tl sizce hangisini tercih etmeliyim ?

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

YArın bende Yaman Gokselll ile gidip yeni patilerimiziii alıcaz 741 Val serisine güvenimiz fulll  205x50x17 ebabtalarımız yeterki %100 yerli olsun  :bambam2:  :bambam2: biz kendi kendimize destek olmaz isek bu ülke değerlerini nasıl ayaklandırabiliriz ki  :nazar:  :nazar:  :nazar:

Ne yaptınız aldınız mı?

Kullanım deneyimlerinizi alalım.

Saygıdeğer abilerim focus 1 aracımdaki fiesta titanyum jantlarıma 205 50 16 lastik alacağım petlas imperium pt515 mi alsam yoksa velox sport 741 mi alsam karar veremedim fiyat olarak imperium 165 velox sport 175 tl sizce hangisini tercih etmeliyim ?

205-50-17 pt515 kullanıyorum 2 yıldır 40bin km oldu. Çok memnum.

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Pt 741 serisi daha yeni bir seridir..

Benim önerim arada 10tl fark varsa 741 alınır

Ne yaptınız aldınız mı?

Evet Abi, Aldık, hatta aynı gün İbrahim'ede aldık 225/40/18 olarak.

Arkadaşlar kullanım deneyimlerini yazacaktır Abi biraz km yapsınlar hele bakalım. Herkes benim gibi değil ki alır almaz pistte test etsin :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Pt 741 serisi daha yeni bir seridir..

Benim önerim arada 10tl fark varsa 741 alınır

Evet Abi, Aldık, hatta aynı gün İbrahim'ede aldık 225/40/18 olarak.

Arkadaşlar kullanım deneyimlerini yazacaktır Abi biraz km yapsınlar hele bakalım. Herkes benim gibi değil ki alır almaz pistte test etsin :)

Seni tebrik ediyorum zaten :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

%100 yerli üretimi sanayide yok Türkiye de zira hammadde veya yarı mamul pazarı yok maalesef, BOr da bile maden kısmında dünya lideriyiz ama endüstriye hammadde olarak dışarıdan ithal ediyoruz, vesile ile

Yorum bağlantısı
Yavuz ENGÜR

Ne yaptınız aldınız mı?

205-50-17 pt515 kullanıyorum 2 yıldır 40bin km oldu. Çok memnum.

Evet abi cumartesi günü gidip aldım üzerine de  taktık çok da güzel oldu dolu dolu oldu davulumbazlar biraz büyük gibiydi oturdu şimdi ama minik bir sorun var onu da Goksel'e baktık gece idi ama sorun çıkartmaz ise şimdilik problemimiz yok :D

%100 yerli üretimi sanayide yok Türkiye de zira hammadde veya yarı mamul pazarı yok maalesef, BOr da bile maden kısmında dünya lideriyiz ama endüstriye hammadde olarak dışarıdan ithal ediyoruz, vesile ile

Çağlar Abi en azından diğerlerine göre daha yerli olduğuna inandığımız ve diğerlerinden daha fazla güvendiğimiz bir ürün o yüzden tercih ettik :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Çağlar Abi, Kauçuk ve Silica'nın Ana Vatanı Endonezyadır..

Continental ne kadar Almansa, Michelin ne kadar Fransızsa, Pirelli ne kadar İtalyansa Petlasta o kadar Türktür..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Kökten

Bende lastik arıyorum ama petlas yerli malı diye tercih ediyorum ama pahalı geliyor

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Dün itibariyle petlas'ın tescilli markası olan ve daha önce 185/65/14'ünü tipo aracımda da kullandığım milestone intendo 205/55/16 olanını aracıma taktırdım. Adedi 135 TL. Sibop ayar dahil. 2 gündür araç üstündeyim ses yol tutuş direksiyon hakimiyeti ve yumuşaklığı çok iyi. Muadil marka lastiklerden oldukça uygun ve bence petlas güvencesi olması çok iyi.

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

milestone yeni mi çıkmış? starmaxx vardı.

Uzun süredir var. Ben 3 yıl önce kullanmıştım.

ery4eqy4.jpg

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...