Misafir 22 Ocak 2016 Paylaş 22 Ocak 2016 Tavan fiyat uygulaması Hazinenin sigorta şirketlerine dayatmasıdır. Yoksa sigorta şirketleri böyle bir uygulamayı kesinlikle istemiyor. Ayrıca hazine 1 haziran itibari ile orjinal ve akredite edilmiş parça kullanılması ile değer kaybı uygulamasını sigorta şirketlerine dayatmıştır. Son olarak işin muhasebe kısmında karşılık ayırma konusunda da dayatma vardır. Kısaca açıklamak gerekirse 2.000 TL'lik bir muallak ( ödenmemiş ama ileride ödenmesi muhtemel) hasar için en üst teminattan karşılık ayırmak zorunda. 2.000 TL ödeyeceği hasara 31.000 TL karşılığı nakti olarak ayırıyor. Bu işin çözümü veya suçlusu sigorta şirketleri değil Hazine'nin kendisidir. Aslında fiyatların yükselmesine o kadar çok etken var ki Tavan fiyat uygulaması bu etkiler arasında son sıraları alır. Zaten bende sigorta şirketlerini değil devleti suçluyorum yanlış anladınız sanırım, olaya müdahele etmesi gereken devlet. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Ocak 2016 Paylaş 22 Ocak 2016 Zaten bende sigorta şirketlerini değil devleti suçluyorum yanlış anladınız sanırım, olaya müdahele etmesi gereken devlet. Doğuş, zararın sebebi tavan uygulaması değil ancak zararın suçsuza yansımasının sebebi tavan uygulamasıdır.. Alması gerekenden alamayan şirketler, herkese yaydı.. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ocak 2016 Paylaş 22 Ocak 2016 (düzenlendi) Doğuş, zararın sebebi tavan uygulaması değil ancak zararın suçsuza yansımasının sebebi tavan uygulamasıdır.. Alması gerekenden alamayan şirketler, herkese yaydı.. Bende tam onu diyorum Mehmet abi işte, zararın suçsuza yani bana yansımasının sebebi tavan fiyat uygulaması. 22 Ocak 2016 tarihinde Doğuş Bağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ocak 2016 Paylaş 22 Ocak 2016 kişinin emekli olması ve ehliyetinin olmaması primi etkilemiyor ne yazık ki? Ülkemizde kişinin ehliyetinin olup olmadığını sorgulayacak kamuya açık bir sistem yok. Hasarsızlık durumuna göre hesaplaması yapılır yaş etken olur sadece Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ocak 2016 Paylaş 22 Ocak 2016 Sigortacı diliyle konuşmak bana yarar sağlamıyor. Kardeşim ben 1995 yılından beri araç kullanıyorum. Allaha şükür hiç kaza yapmadım. Şimdi 165'e yaptırdığım sigortayı 440'a yaptırdım. Bumu yani adalet. Bizim suçumuz ne, kaza yapandan almadığın parayı benden mi alacaksın. Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ocak 2016 Paylaş 28 Ocak 2016 Merhabalar, Zorunlu trafik sigortasinda butun sirketlerin kapsamlari ayni mi? Yani kaza basina maddi hasar, hastane masrafi tutari vb. limitleri hep ayni mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Ocak 2016 Paylaş 28 Ocak 2016 Merhabalar, Zorunlu trafik sigortasinda butun sirketlerin kapsamlari ayni mi? Yani kaza basina maddi hasar, hastane masrafi tutari vb. limitleri hep ayni mi? Kağıt üstünde evet... Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ocak 2016 Paylaş 28 Ocak 2016 Kağıt üstünde evet...Kagit ustunde derken abi?Doga ile halk sigorta arasinda 200 TL fark cikti. 200 lira fazla verip halk sigorta yapsam ne gibi artilari olur? Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 28 Ocak 2016 Paylaş 28 Ocak 2016 halk sigortayı bilmem ama doğa sigortaya pek bulaşmanı önermezler. Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ocak 2016 Paylaş 28 Ocak 2016 halk sigortayı bilmem ama doğa sigortaya pek bulaşmanı önermezler.Önerilmeme sebepleri nedir? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Ocak 2016 Paylaş 28 Ocak 2016 Kagit ustunde derken abi? Doga ile halk sigorta arasinda 200 TL fark cikti. 200 lira fazla verip halk sigorta yapsam ne gibi artilari olur? Hizmet sektörüdür.. Hizmet sektöründe sözleşmenin önemi yoktur. Yapılan iş önemlidir. Bu sebeple kağıt üstünde aynıdır dedim. Ben 200 lira fazla verir Halk sigortayı yaptırırdım. Yada 300 fazla verip, herşeyiyle kendini kanıtlamış, ilk 5'e veya en azından ilk 10'a girmiş bir şirketten poliçe alırdım. Aldığınız poliçe bir kağıt parçası değil, çok ciddi teminatları olan bir poliçe. Şirketin birinin call center'ına ulaşamazken bir başka şirket her hasar için özel hasar danışmanı atıyor. Birisi eften püften hasar red ederken, diğeri tek reklam aracı olarak müşteri memnuniyetini kullanıyor. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ocak 2016 Paylaş 28 Ocak 2016 Hizmet sektörüdür.. Hizmet sektöründe sözleşmenin önemi yoktur. Yapılan iş önemlidir. Bu sebeple kağıt üstünde aynıdır dedim. Ben 200 lira fazla verir Halk sigortayı yaptırırdım. Yada 300 fazla verip, herşeyiyle kendini kanıtlamış, ilk 5'e veya en azından ilk 10'a girmiş bir şirketten poliçe alırdım. Aldığınız poliçe bir kağıt parçası değil, çok ciddi teminatları olan bir poliçe. Şirketin birinin call center'ına ulaşamazken bir başka şirket her hasar için özel hasar danışmanı atıyor. Birisi eften püften hasar red ederken, diğeri tek reklam aracı olarak müşteri memnuniyetini kullanıyor. Tesekkurler abi. Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya87 28 Ocak 2016 Paylaş 28 Ocak 2016 (düzenlendi) Merhabalar ; 2006 focus 1.6 benzinli aracımın 6 Şubat'ta poliçesi doluyor. Sadece tek bir şirketten fiyat aldım oda 606 lira çıktı. Geçen sene 380 lira ödemiştim başka bir şirkete. Sorum ise şu ; Poliçemde kesinlikle yol yardımı olsun istiyorum. Mümkünse aracın çalışmadığı veya bozulduğu durumları da kapsayacak şekilde. Bu konuda bir öneriniz var mı? Mini kasko vs. önerir misiniz? Nelere dikkat etmem gerekli? Aklıma gelmeyen ama dikkat etmem gereken konular nelerdir? Aracı eşim kullandığında bir sıkıntı olur mu? Şimdiden teşekkür ederim.. 28 Ocak 2016 tarihinde Süleyman Kaya87 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ocak 2016 Paylaş 28 Ocak 2016 Trafik sigortasi kaza durumunda karsi tarafin hasarini oder. Sizin masrafiniza karismaz. Dolayisiyla yol yardimi hizmeti olmaz. Onun icin kasko yaptirmaniz gerekir. Kasko ise aracin bozulmasina karismaz. Kaza vb. durumlarda karsilar diye biliyorum. Yorum bağlantısı
Turgut Ünal 28 Ocak 2016 Paylaş 28 Ocak 2016 (düzenlendi) Trafik sigortasi kaza durumunda karsi tarafin hasarini oder. Sizin masrafiniza karismaz. Dolayisiyla yol yardimi hizmeti olmaz. Onun icin kasko yaptirmaniz gerekir. Kasko ise aracin bozulmasina karismaz. Kaza vb. durumlarda karsilar diye biliyorum. yol yardım hizmeti veren trafik sigortası poliçeleri mevcut 28 Ocak 2016 tarihinde Turgut Ünal tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 28 Ocak 2016 Paylaş 28 Ocak 2016 trafik poliçelerinde isteğe bağlı yol yardım var. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ocak 2016 Paylaş 28 Ocak 2016 yol yardım hizmeti veren trafik sigortası poliçeleri mevcut trafik poliçelerinde isteğe bağlı yol yardım var.Allah Allah.E hani hepsinin kapsami ayniydi? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Ocak 2016 Paylaş 28 Ocak 2016 Merhabalar ; 2006 focus 1.6 benzinli aracımın 6 Şubat'ta poliçesi doluyor. Sadece tek bir şirketten fiyat aldım oda 606 lira çıktı. Geçen sene 380 lira ödemiştim başka bir şirkete. Sorum ise şu ; Poliçemde kesinlikle yol yardımı olsun istiyorum. Mümkünse aracın çalışmadığı veya bozulduğu durumları da kapsayacak şekilde. Bu konuda bir öneriniz var mı? Mini kasko vs. önerir misiniz? Nelere dikkat etmem gerekli? Aklıma gelmeyen ama dikkat etmem gereken konular nelerdir? Aracı eşim kullandığında bir sıkıntı olur mu? Şimdiden teşekkür ederim.. yol yardımı trafik sigortasında bir çok şirkette var.. Axa'nın yol yardımını beğenirim ben.. Allah Allah. E hani hepsinin kapsami ayniydi? Bu ek teminat.. Ana teminatlar aynıdır 1 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ocak 2016 Paylaş 28 Ocak 2016 Ben Doğa yaptırdım, yol yardımı var dendi, yol yardım evrakta geçmektedir. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 29 Ocak 2016 Paylaş 29 Ocak 2016 Bugun 850 liraya Ak Sigorta'ya yaptirdim. Yorum bağlantısı
Erdal Aydın 29 Ocak 2016 Paylaş 29 Ocak 2016 Aynen axa ya 1070 liraya yaptırmak üzereyim şu an Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci 29 Ocak 2016 Paylaş 29 Ocak 2016 Geçen sene halk sigortadan 290 liraya yaptırdığım sigortayı bu yıl 576 liraya yine halk sigortadan yaptırdım. Yorum bağlantısı
Barış Adak 29 Ocak 2016 Paylaş 29 Ocak 2016 Generali Sigorta : Trafik : 435 Kasko :470 ( muafiyet vs yok. en üst dilimden indirim var.) Yorum bağlantısı
Recommended Posts