Misafir 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 15 gün bekledim aldığım tekliften daha aşağısını bulur muyum diye bulamadım. Hasarsızlık indirimimi Corsa'da kullandığım için Mondeo'ya 2.500e trafik sigortası yaptırdım malesef. Benim Mondeonun kaskosunu Kasım ayında yeniledik. Dolu, sel vb. her türlü teminat dahil. 650 TL tuttu. Nazar değmesin 6 yıldır %65 hasarsızlığım devam ediyor. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 Benim Mondeonun kaskosunu Kasım ayında yeniledik. Dolu, sel vb. her türlü teminat dahil. 650 TL tuttu. Nazar değmesin 6 yıldır %65 hasarsızlığım devam ediyor.Hayirlisi olsun, doga sigortadan indirimle birlikte 500 tl kasko teklifi aldim ama trafik olayi bozdu.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 15 gün bekledim aldığım tekliften daha aşağısını bulur muyum diye bulamadım. Hasarsızlık indirimimi Corsa'da kullandığım için Mondeo'ya 2.500e trafik sigortası yaptırdım malesef. Allah kesene bereket versin.. hangi şirket Sami ? Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 Allah kesene bereket versin.. hangi şirket Sami ?Allianz, sigortam.net ten kestirdim 2.5xx kestiler cuma gunu 1xx lira iade yapacaklarmis kendi karimizdan indirim yapacagiz dedi. Sende cok saolasin abi ugrastirdim seni.. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 Hayirlisi olsun, doga sigortadan indirimle birlikte 500 tl kasko teklifi aldim ama trafik olayi bozdu.. Kasko yaptırırken fiyatla birlikte verilen teminatları iyice incelemek gerekiyor. Duyduğuma göre şirketler dolu teminatı vermekten kaçınmaya başlamış. Dolu teminatı verenler de fiyatı çok yükseltiyorlar.Bana göre haklılar. Örneğin Ankara'da bir sigorta süresince en az iki kere dolu yağışı oluyor. Keza sel de öyle. Köprü altlarında pek çok araç neredeyse cam hizasına kadar suya gömülüyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 Allianz, sigortam.net ten kestirdim 2.5xx kestiler cuma gunu 1xx lira iade yapacaklarmis kendi karimizdan indirim yapacagiz dedi. Sende cok saolasin abi ugrastirdim seni.. Poliçende yazan rakam kaç lira... ? Allianzın rakamı 2800 küsür idi yanılmıyorsam.. 2500 Eski indirimi yok.. aksine kazadan dolayı hasarsızlığı bozuk... 3. basamaktan fiyat veriliyor... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 Poliçende yazan rakam kaç lira... ? Allianzın rakamı 2800 küsür idi yanılmıyorsam.. Eski indirimi yok.. aksine kazadan dolayı hasarsızlığı bozuk... 3. basamaktan fiyat veriliyor... panel bpya da 5 yıldır zam yok ama Yorum bağlantısı
Misafir 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 klasik toplama hevesim dürttü yine,ilanlara baktım, lada vaz'lar düşmüş hep , hem de restore halleri. Sigorta yüzünden çok kişi elden çıkaracak Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 25 Aralık 2015 Paylaş 25 Aralık 2015 Ben Bİmer e yazdım. Yasalarla zorunlu tutulan durumda fiyatlar bu kadar yüksek olmamalı. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Aralık 2015 Paylaş 25 Aralık 2015 Hasar/Prim yükünü bizlere dağıtıyorlar. X kişinin yaptığı kaza otomatikman benim poliçeme zam demek. Bu durumu da fazlasıyla kullanıyorlar. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Aralık 2015 Paylaş 25 Aralık 2015 bilnaçolarda zararlara bakmalı nerden kaynaklanıyor? piyasada gözlemlenen: kazalar azaldı ... zarar nerden geliyor? Yorum bağlantısı
Emre Tutak 25 Aralık 2015 Paylaş 25 Aralık 2015 Sigorta yaptıran bir arkadaşımla görüştüm clio ya 1100 liraya yaptırmış şaşırdım, bizimde yenileme tarihi yaklaşıyor ne kadar çıkacak diye merak ediyorum aslında, yılbaşından sonra fiyatların artacağını söyledi poliçeyi 2016 ya girmeden kestirirsen iyi olur dedi bizim de poliçe 6 ocakta bitiyor bitiş tarihinden önce yeni poliçe düzenlersek zamdan etkilenmez miyiz ? Şimdiden Teşekkürler Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Aralık 2015 Paylaş 25 Aralık 2015 Sigorta yaptıran bir arkadaşımla görüştüm clio ya 1100 liraya yaptırmış şaşırdım, bizimde yenileme tarihi yaklaşıyor ne kadar çıkacak diye merak ediyorum aslında, yılbaşından sonra fiyatların artacağını söyledi poliçeyi 2016 ya girmeden kestirirsen iyi olur dedi bizim de poliçe 6 ocakta bitiyor bitiş tarihinden önce yeni poliçe düzenlersek zamdan etkilenmez miyiz ? Şimdiden Teşekkürler geç klamyın fark ediyor 1gün 1 güne uymuyor Yorum bağlantısı
Emre Tutak 25 Aralık 2015 Paylaş 25 Aralık 2015 O zaman fiyat araştırması yapıp yılbaşına girmeden sigortasını yaptıralım Teşekkürler Çağlar Abi Yorum bağlantısı
İhsan Yargıcı 25 Aralık 2015 Paylaş 25 Aralık 2015 iki araç var aynı kişi adına kayıtlı biri 3 ay evvel 380 tl (9. ay) diğeri 12 . ay 705 tl . bu süre zarfında kaza yok bela yok ceza yok . 1 Yorum bağlantısı
Eray Çalışkan 26 Aralık 2015 Paylaş 26 Aralık 2015 2006 1.6 Fiesta aldım 10 gün önce ama hala sigortasını yaptıramadım çok yüksek ücretler çıkıyor. Araç geçmişim pek yok 2015'in 2. ayında yine 2006 fiesta almıştım kazasız belasız bindim. 2 ay önce sattım ama hasarsızlık falan işlemiyormuş 1 yıl dolmadığından. 24 Yaşındayım tavsiye edebileceğiniz bir şirket var mı bana en az 1300 lira ücret çıkartıyorlar. Yorum bağlantısı
Guest Misafir 26 Aralık 2015 Paylaş 26 Aralık 2015 2006 1.6 Fiesta aldım 10 gün önce ama hala sigortasını yaptıramadım çok yüksek ücretler çıkıyor. Araç geçmişim pek yok 2015'in 2. ayında yine 2006 fiesta almıştım kazasız belasız bindim. 2 ay önce sattım ama hasarsızlık falan işlemiyormuş 1 yıl dolmadığından. 24 Yaşındayım tavsiye edebileceğiniz bir şirket var mı bana en az 1300 lira ücret çıkartıyorlar. Merhaba Eray Bey, maalesef ayni sorun hepimizin basinda. Ben de nerdeyse kaskomla ayni fiyata yaptirdim. Ozel bir sirket -maliyet dusuk anlaminda- tavsiye edemem ama siz yine de iyice arastirin firmayi, nacizane tavsiyem, batan firmalar oluyor arada, tahsilatlar sikintili. 1 Yorum bağlantısı
Eray Çalışkan 26 Aralık 2015 Paylaş 26 Aralık 2015 Mehmet abiye sordunuz mu Eray Bey? Hayır sormadım, açıkçası Mehmet abinin bu işi yaptığını şimdi sizden duyuyorum Yorum bağlantısı
Misafir 26 Aralık 2015 Paylaş 26 Aralık 2015 Hayır sormadım, açıkçası Mehmet abinin bu işi yaptığını şimdi sizden duyuyorum Mehmet abiye sorun derim forumdan birçok arkadaşımız sigortalarını kendisine yaptırıyor. Yorum bağlantısı
Osman Nuri Köknar 26 Aralık 2015 Paylaş 26 Aralık 2015 Ben de aynı sıkıntıyı yaşamıştım. Neova sigorta en uygunu idi ama yaştan dolayı yapmadılar. İçlerinden diğerlerine göre uygun olanı Allianz Sigorta'ya yaptırmıştım. Yorum bağlantısı
Guest Misafir 26 Aralık 2015 Paylaş 26 Aralık 2015 Ben de aynı sıkıntıyı yaşamıştım. Neova sigorta en uygunu idi ama yaştan dolayı yapmadılar. İçlerinden diğerlerine göre uygun olanı Allianz Sigorta'ya yaptırmıştım. 4 yildir kaskom da trafik sigortam da Anadolu, odemeleri ve hizmetleri sikintisiz. Ama Allianz da genel olarak sorunsuz diye duydum. Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 26 Aralık 2015 Paylaş 26 Aralık 2015 Uygun fiyat için Doğa ve Neova sigortaya bakabilirsiniz... Yorum bağlantısı
Misafir 26 Aralık 2015 Paylaş 26 Aralık 2015 2006 1.6 Fiesta aldım 10 gün önce ama hala sigortasını yaptıramadım çok yüksek ücretler çıkıyor. Araç geçmişim pek yok 2015'in 2. ayında yine 2006 fiesta almıştım kazasız belasız bindim. 2 ay önce sattım ama hasarsızlık falan işlemiyormuş 1 yıl dolmadığından. 24 Yaşındayım tavsiye edebileceğiniz bir şirket var mı bana en az 1300 lira ücret çıkartıyorlar.Yakinda bir de surprim eklenecek policenize yaptirmazsaniz. Ayrica su an trafik kazasi yapsaniz trafik cezasi odeyeceksiniz ve karsi tarafin masraflari da cebinizden cikacak. Boyle bir riske 1500tl icin girilmez. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Recommended Posts