İçeriğe Yönlendir

Zorunlu Trafik sigortası

Cavit Doğan

Recommended Posts

Hakan Gülsoy

Yok almaz. Mevcut araçtan indirim almaz. Ancak satılınca.

Peki bunların aşağı gelmezmi gerçekten çok 2.5b nedir gerçekten değişik...
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Çıkmaz Hakan.

Sompo yaptırın. 50 Plaka olarak bile daha aşağısını zor buluyorum ben.

Yorum bağlantısı
Hakan Gülsoy

Çıkmaz Hakan.

Sompo yaptırın. 50 Plaka olarak bile daha aşağısını zor buluyorum ben.

Teşekkür ederim abi yapıcak bişey kalmadı...
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Peki bunların aşağı gelmezmi gerçekten çok 2.5b nedir gerçekten değişik...

15 gün bekledim aldığım tekliften daha aşağısını bulur muyum diye bulamadım. Hasarsızlık indirimimi Corsa'da kullandığım için Mondeo'ya 2.500e trafik sigortası yaptırdım malesef. 

Yorum bağlantısı
Guest Misafir

15 gün bekledim aldığım tekliften daha aşağısını bulur muyum diye bulamadım. Hasarsızlık indirimimi Corsa'da kullandığım için Mondeo'ya 2.500e trafik sigortası yaptırdım malesef.

Inanilmaz yuksek. Kasko gibi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hakan Gülsoy

2.5b nedir inanılmaz bi rakam nereye kadar gidicek!! Yakında kredi çekicez sigorta için!!
Yorum bağlantısı

3 taksit mi yaptırdın Sami? 

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

3 taksit mi yaptırdın Sami?

Mecbur 3 yaptim bu ay bir okadarda diger harcamalarim var birden cok olurdu..
Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

1 ay trafiğe çıkmama pahasına yaptırmadığım sigortayı 670 liraya yaptırdım.. Bilinen sigortalardan en düşüğü 1000-1200 liralarda geziyordu.  :terle:  :terle:

Yorum bağlantısı

Mecbur 3 yaptim bu ay bir okadarda diger harcamalarim var birden cok olurdu..

3 bile çok fazla valla Allah kolaylık versin 

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

1 ay trafiğe çıkmama pahasına yaptırmadığım sigortayı 670 liraya yaptırdım.. Bilinen sigortalardan en düşüğü 1000-1200 liralarda geziyordu. :terle::terle:

Bekleyince daha uygun teklifi nereden buldun Sercan ?
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

3 bile çok fazla valla Allah kolaylık versin

Sorma abi ya, corsa yada 3 4 sene onceki kaza olmasa indirimimden faydalanirdim ama 2. Arac luks konumuna girdi.. tahmin edemedik.
Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Bekleyince daha uygun teklifi nereden buldun Sercan ?

Beklememin asıl sebebi sigortayı yapacak olan arkadaşımın burda olmamasıydı. Diğer türlü burdaki sigortacılar pek araştırma yapmayı sevmiyor işlerine hangisi gelirse onu yapıyorlar.

Yaptırdığım sigorta şirketini daha duymayan sigortacı var.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

İşyerinden bir arkadaşa 1987 model 190E Mercedes için 5.200 TL yazıyla beşbinikiyüz TL trafik sigortası çıktı..ne desem bilemedim..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

İşyerinden bir arkadaşa 1987 model 190E Mercedes için 5.200 TL yazıyla beşbinikiyüz TL trafik sigortası çıktı..ne desem bilemedim..

[emoji15] [emoji15] [emoji15]

Aracın fiyatı ne kadar ki?

Yorum bağlantısı

Değerli arkadaşlarım, buradan çıkan sonuç çok vahim, düşük model araba fiyatı kadar sigorta ücreti çıkıyor. Peki biz vatandaş olarak ne yapacağız. Nereye şikayet edeceğiz, sesimizi nasıl duyuracağız. Bunu düşünmemiz lazım. BİMER'e mi yazalım. Arkadaşlar bu konuda ne yapabiliriz, yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

[emoji15] [emoji15] [emoji15]

Aracın fiyatı ne kadar ki?

Trafik sigorta bedelinden biraz daha fazladır heralde :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Değerli arkadaşlarım, buradan çıkan sonuç çok vahim, düşük model araba fiyatı kadar sigorta ücreti çıkıyor. Peki biz vatandaş olarak ne yapacağız. Nereye şikayet edeceğiz, sesimizi nasıl duyuracağız. Bunu düşünmemiz lazım. BİMER'e mi yazalım. Arkadaşlar bu konuda ne yapabiliriz, yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

öncelikle sigorta şirketlerine soru yazın derim. acentaya değil. biz bize konuştukça biz dinleriz. satan memnun....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Çağlar bey nasıl bir soru yazalım.

nedir bu rakmaların hali .. ben sordum. geri dönüş olmadı. yarın öbür gün yüvturk 1000 tl olursa ne yapacağız? aynı durum. zorunlu adı üstünde. rakamda tavan yok yasal olarak. tavan geldi gerçi ticari de onda da herkese tavandan poliçe kesildi :rofl:

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

Böyle giderse yollar mayın tarlası gibi sigortasız araçlarla dolacak devletin buna acil el atması lazım. En ufak kazada bile aracımızdan inerken inşallah karşı tarafın sigortası vardır diyeceğiz içimizden.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...