Misafir 14 Kasım 2015 Paylaş 14 Kasım 2015 (düzenlendi) Ustadin birkac mesaj yukardaki maddi boyuta ilave olarak, Trafik policesinin fiyatinin artmasinin manevi tazminat ayagida var. Her yil yeni bir kloz teminata ekleniyor ya da tedavi ile ilgili giderlerde ek uygulamalar geliyor. 2 sene once devlet tedavi icin karsilik almiyordu su anda bildigim kadariyla primin yuzde 20'si kadar bir meblag karsilik olarak (sigorta sirketi batasa bile devlet garantisinde diyebilmek icin) ilgili fona yatiriliyor ve bunlarin hepsi ek maliyet. Bu arada da bazi kullanim tarzlari icin tavan fiyat sinirlandi. Hususi oto yok bunlarin icinde ama sinirlanmis tavan fiyati bile duydugunuzda kendi priminize sukredecegimiz primler bunlar. Su anda bir trafik kazasinda amerikan hastanesine kaldirilirsaniz sigorta sirketi kusur oraninda sorgusuz sualsiz odeme yapmak durumunda. Kaskomuz bile bu hizmeti bize vermiyor. Primlerin artmasi konusunda serzenislere itirazim yok ama bu yukselislerin tumunun sigorta sirketlerinin sadece kendilerinden kaynakli olmadigini arti parantez olarak eklemek istedim. Saygilarimla. 14 Kasım 2015 tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 14 Kasım 2015 Paylaş 14 Kasım 2015 Volkan Bey, Halk sigorta ile görüştüm... Cevap özetle şu : (Detayını yazmıyorum) Bankamız personeline ait bir araçtır ve Banka personeline özel tarifeden yapılmıştır... Yani bir indirim de söz konusu değil, özel bir tarife söz konusu... Halk Bankası personeli olanlar, poliçelerinizi Halk Sigortadan yaptırın ve banka personeli olduğunuzu belirtin.. teşekkürler.. demekki personel indirimi yapmışlar .. bende çok iyi fiyat verdiler diyodum.. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Kasım 2015 Paylaş 14 Kasım 2015 teşekkürler.. demekki personel indirimi yapmışlar .. bende çok iyi fiyat verdiler diyodum.. Banka personeli olarak indirim konusunu bilmeniz lazım. Sanırım başka bir konuda bunu zaten belirtmiştiniz. Şimdi bilmiyormuş gibi davranmanıza bir anlam veremedim. Burada ticari amaç kaygısı sezinliyorum. Açık açık halk bankasından fiyat teklifi alabilirsiniz diye belirtmeniz yeterliydi. Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 14 Kasım 2015 Paylaş 14 Kasım 2015 Banka personeli olarak indirim konusunu bilmeniz lazım. Sanırım başka bir konuda bunu zaten belirtmiştiniz. Şimdi bilmiyormuş gibi davranmanıza bir anlam veremedim. Burada ticari amaç kaygısı sezinliyorum. Açık açık halk bankasından fiyat teklifi alabilirsiniz diye belirtmeniz yeterliydi. Evet Bankayla anlaşmıştım forumdan yapılan trafik sigortalarında %5 komisyon alacaktım ama oyunum bozuldu..hay aksi Bizim poliçelerde personel poliçesi diye yazar üst kısımlarında..trafik sigortasında personel ibaresi olmayınca, geçen senede trafik sigortasına 350 TL ödeyince bu sene heralde iyi fyatlama yapıyor bizimkiler diye düşünmüştüm.. O ticari amaç kaygısını nasıl sezinlediniz hiç anlayamadım ama..Benim bir sigorta acentam yok hatta Şube personeli bile değilim..Sadece haber verip buradaki arkadaşlara da iyi fiyatlama yapılıyorsa faydalansınlar istemiştim.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 15 Kasım 2015 Paylaş 15 Kasım 2015 Aşağıdaki fotoğrafta görüleceği gibi 3 kasımda başka bir konu başlığı altında personel indirimi olduğunu bildiğinizi ifade eden bir mesajınız var. Fakat bu konuda size personel indirimi yapıldığını bilmediğinizi beyan etmişsiniz. Bende niye böyle bir davranışta bulundunuz diye merak ettim. Üstelik mehmet beyde bayağı bir uğraşmış. Kafanız bu aralar bayağı meşgul sanırım. Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 15 Kasım 2015 Paylaş 15 Kasım 2015 (düzenlendi) Aşağıdaki fotoğrafta görüleceği gibi 3 kasımda başka bir konu başlığı altında personel indirimi olduğunu bildiğinizi ifade eden bir mesajınız var. Fakat bu konuda size personel indirimi yapıldığını bilmediğinizi beyan etmişsiniz. Bende niye böyle bir davranışta bulundunuz diye merak ettim. Üstelik mehmet beyde bayağı bir uğraşmış. Kafanız bu aralar bayağı meşgul sanırım. Sanırım kelimesi kelime anlamı olarak emin olmamayı ifade eder...Personel indirimi oldu sanırım biraz cümleside emin olmamakla birlikte personel indirimi oldu cümlesiyle eş anlamlıdır..Dolayısıyla böyle bir indirim aldım ama personel indirimi olduğundan emin değilim sizde fiyat alın diye yazdım..Benim anlamadığım hissettiğiniz ticari kaygımın ne olduğu? Çok merak ediyorum gerçekten.. 15 Kasım 2015 tarihinde Volkan Dinçel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Kasım 2015 Paylaş 15 Kasım 2015 Sonuç itibariyle Halk sigorta kendi personeline ucuz yapıyor. Şu an için özellikle otomobil grubunda personel dışında birinin ümitlenmesi yersiz. İndirimi olan şirket kamyonetleri falan az ucuz çıkabiliyor onu da artırıyorlar. Sabah 408 fiyat vermişlerdi akşama 449 dediler. Yeni tescillerde axa uygun çıkabiliyor Eski indirimlilerde allianz uygun çıkabiliyor Hasarlılarda allianz iyi Anadoluda sürpriz fiyatlar çıkabiliyor. Ak sigortadan hala trafik kesilemiyor. Motorsikletlerde ergo Traktörlerde halk Kamyonlarda allianz Kamyonetlerde axa ilk bakılacak yer olmalı. Kooperatif şirketler uygun fiyat verebilir ama aldıkları paranın bir kısmı üye aidatıdır. Aracınızı satarsanız bu kısmı geri alamazsınız 4 Yorum bağlantısı
Misafir 15 Kasım 2015 Paylaş 15 Kasım 2015 Sonuç itibariyle Halk sigorta kendi personeline ucuz yapıyor. Şu an için özellikle otomobil grubunda personel dışında birinin ümitlenmesi yersiz. İndirimi olan şirket kamyonetleri falan az ucuz çıkabiliyor onu da artırıyorlar. Sabah 408 fiyat vermişlerdi akşama 449 dediler. Yeni tescillerde axa uygun çıkabiliyor Eski indirimlilerde allianz uygun çıkabiliyor Hasarlılarda allianz iyi Anadoluda sürpriz fiyatlar çıkabiliyor. Ak sigortadan hala trafik kesilemiyor. Motorsikletlerde ergo Traktörlerde halk Kamyonlarda allianz Kamyonetlerde axa ilk bakılacak yer olmalı. Kooperatif şirketler uygun fiyat verebilir ama aldıkları paranın bir kısmı üye aidatıdır. Aracınızı satarsanız bu kısmı geri alamazsınız Rehber niteliginde olmus ustad. Eline saglik.Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 15 Kasım 2015 Paylaş 15 Kasım 2015 Sonuç itibariyle Halk sigorta kendi personeline ucuz yapıyor. Şu an için özellikle otomobil grubunda personel dışında birinin ümitlenmesi yersiz. İndirimi olan şirket kamyonetleri falan az ucuz çıkabiliyor onu da artırıyorlar. Sabah 408 fiyat vermişlerdi akşama 449 dediler. Yeni tescillerde axa uygun çıkabiliyor Eski indirimlilerde allianz uygun çıkabiliyor Hasarlılarda allianz iyi Anadoluda sürpriz fiyatlar çıkabiliyor. Ak sigortadan hala trafik kesilemiyor. Motorsikletlerde ergo Traktörlerde halk Kamyonlarda allianz Kamyonetlerde axa ilk bakılacak yer olmalı. Kooperatif şirketler uygun fiyat verebilir ama aldıkları paranın bir kısmı üye aidatıdır. Aracınızı satarsanız bu kısmı geri alamazsınız Sadece iyi niyetli bir şekilde fiyat alın diye yazdım sizde gerekli açıklamaları yapmışsınız teşekkürler.. Ben sadece Oğuz beyin yazdıklarını anlayamadım..Ticari kaygımın falan olması nasıl anlaşılmış yazdıklarımdan..bir banka personelinin nasıl bir ticari kaygısı olabilir gerçekten ben anlamakta zorlanıyorum.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Kasım 2015 Paylaş 15 Kasım 2015 Uzatacak bir şey yok arkadaşlar Bir yanlış anlama vardı düzelttik. 3 Yorum bağlantısı
Cavit Yordam 15 Kasım 2015 Paylaş 15 Kasım 2015 Geçen sene axa sigortadan 300 tl ödemiştim bu sene anadolu 460 tl tuttu.axa biraz daha düşüktü.Kaskomda anadoludan olunca tercihim bu yönde oldu. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Aralık 2015 Paylaş 18 Aralık 2015 Trafik sigortasına zam yolda! http://finans.mynet.com/haber/detay/ekonomi/trafik-sigortasina-zam-yolda/112465 Yorum bağlantısı
Eray Çalışkan 21 Aralık 2015 Paylaş 21 Aralık 2015 Şubat 2015'de ilk arabama 340 lira sigorta yaptırdım. 1 hafta önce aldığım arabaya çıkan en uygun fiyat tam tamına 1300 lira. Yaptıramadım hala çok moralim bozuldu. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Aralık 2015 Paylaş 22 Aralık 2015 (düzenlendi) 30 kasim itibariyle trafik sigortalarina iliskin datalari konsolide ettim. Asagida hasar primi yaninson sutunu yuksek olan firmalarin seneye az cok tarife arttiracagi tahmin edilebilir. Bu data sadece otomobil grubu icin ve komisyonlar bu hesaplamalara dahil degil. Muallak ve 30 kasim sonunda dosya acildigi halde odenmemis hasarlar dahil degil. Yani burada kar eden toplamda kar etmiyor. Sadece bizi en cok ilgilendiren grup oldugubicin otomobili veri aldim. Bu kullanim tarzinda Teknik olarak bakildiginda 90 ve ustu hasar prim gozukenler zarar ediyor demektir. Tabloyu gorunce zaten durumun vehameti de anlasilacaktir. Ayrica police basina acilan hasar dosyasini da ekledim veri olarak. Bu veriler daginik halde bulunabilir ama bu format forum farki olsun. Not: ilk sirada yer alan Dubai'nin aslinda trafik uretmeyen bir firma olmasina ragmen aldigi bedeni zarar cok carpici ve dikkat cekicidir. Bu zarari cikarabilecegi police prim ve adeti konusunda herkes yorum kendince tahmin ediyorum ki yorum yapabilir. Saygilarimla. 22 Aralık 2015 tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 22 Aralık 2015 Paylaş 22 Aralık 2015 (düzenlendi) Geçen sene 302 tl ye yapılan sigortam bu sene en uygun mapfre'de çıktı 602 tl.. 2.senemiz ve hasar da olmadı 22 Aralık 2015 tarihinde Ozan Altundal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 22 Aralık 2015 Paylaş 22 Aralık 2015 Trafik sigortasında aracın değeri fiyatı etkiliyor mu ? Bilmem Eskiden etkilemiyordu, karşı tarafın hasarı ödendiği için. Şimdi etkisi olabilir ama. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Aralık 2015 Paylaş 22 Aralık 2015 Bu tabloda dikkatimi çeken şey : Axa ve Mapfre Nedense Axa çok hasar dosyası açmış ve üretimleri aynı olmasına rağmen zarar etmiş.. Ak sigorta neredeyse bir yıldır trafik poliçesi kesmiyor.. Sadece 7. basamaklara falan uygun fiyat veriyor.. Komisyonları zaten çok düşük galiba % 4 veriyor.. Buna rağmen kara geçememiş. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Aralık 2015 Paylaş 22 Aralık 2015 (düzenlendi) Gözümü korkuttu bu tablo böyle giderse seneye bankadan kredi falan çekeceğiz trafik sigortası yaptırmak için. 22 Aralık 2015 tarihinde DOĞUŞ BAĞ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 22 Aralık 2015 Paylaş 22 Aralık 2015 Gözümü korkuttu bu tablo böyle giderse seneye bankadan kredi falan çekeceğiz trafik sigortası yaptırmak için. Ben çektim. Yorum bağlantısı
Osman Özdemir2 22 Aralık 2015 Paylaş 22 Aralık 2015 2011 focus en uygun sigorta teklifi axa dan 770 tl.yaş 32,kaza yok.Geçen sene 466 tl Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Aralık 2015 Paylaş 22 Aralık 2015 Sampo japonu deneyin arkadaşa 800 eyakın fiyat çıkaran axaya karşı sampo 560 tl dedi... Kişiye göre değişiyor Mert... Sana ucuz olan bana pahalı, vw ye ucuz olan fiestaya uçuk çıkabilir... Yani şu uygundur demek yanlış bu sektörde.. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Aralık 2015 Paylaş 23 Aralık 2015 Vade yaklaştıkça kalp atışlarım hızlanıyor vallahi. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 23 Aralık 2015 Paylaş 23 Aralık 2015 2.420 tl şuan aldığım en düşük teklif benim mondeo için. 15 gün geçti bir şekilde yaptırmam lazım artık ama nasıl olacak bilemiyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts