Mehmet Ozyurek 2 Aralık 2010 Paylaş 2 Aralık 2010 Trafik sigortasının da, manavdaki elmadan farkı kalmadı arkadaşlar.. Her şirkette fiyat değişik olabileceği gibi, şirketlerce fiyatlarda yıl içinde değiştiriliyor... Yapılan işte hata olduğunu düşünmüyorum. Kısaca trafik sigortası fiyatlarını belirleyen unsurlar; 1- Sigortalının yaşı 2- Aracın marka model ve yaşı 3- İkamet ili ve ilçesi 4- Hasarsızlık kademeleri 5- Sigortalının ilgili şirketteki diğer sigortalarının olup olmadığı 6..... Burada 300 den aşağı çay ısmarlamazlar... Bugün 34 plaka trafik sigortasını 230 liraya yaptım... Bugün bir çekici için farklı şirketlerden aldığım fiyatlar : 420, 530, 640, 1120, 1320 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 2 Aralık 2010 Paylaş 2 Aralık 2010 Trafik sigortasının da, manavdaki elmadan farkı kalmadı arkadaşlar.. Her şirkette fiyat değişik olabileceği gibi, şirketlerce fiyatlarda yıl içinde değiştiriliyor... Yapılan işte hata olduğunu düşünmüyorum. Kısaca trafik sigortası fiyatlarını belirleyen unsurlar; 1- Sigortalının yaşı 2- Aracın marka model ve yaşı 3- İkamet ili ve ilçesi 4- Hasarsızlık kademeleri 5- Sigortalının ilgili şirketteki diğer sigortalarının olup olmadığı 6..... Bugün 34 plaka trafik sigortasını 230 liraya yaptım... Bugün bir çekici için farklı şirketlerden aldığım fiyatlar : 420, 530, 640, 1120, 1320 Ben şahidim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Aralık 2010 Paylaş 2 Aralık 2010 Ben şahidim Hımm. demekki birini gördün sen Yorum bağlantısı
Misafir 3 Aralık 2010 Paylaş 3 Aralık 2010 Bugün ergo'dan 108, ray'dan 121 tl ve dubai'den 120 tl fiyat aldım. Düzce ili. 81 plaka. Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 3 Aralık 2010 Paylaş 3 Aralık 2010 Bu gun yaptırdım. Ankara sigorta 305 TL. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Aralık 2010 Paylaş 3 Aralık 2010 Burada 300 den aşağı çay ısmarlamazlar... Düşünceli... Bana hem çay ısmarladılar, hemde 48tl ucuzuna yaptılar. Hele seneye, bi Nevşehir'li acente buldum, 200'den yukarı yaparsa yeryerinden oynatacağım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Aralık 2010 Paylaş 3 Aralık 2010 Hele seneye, bi Nevşehir'li acente buldum, 200'den yukarı yaparsa yeryerinden oynatacağım 40 yaşını geç gel, rakamı kendin belirle Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Aralık 2010 Paylaş 3 Aralık 2010 Bu gun yaptırdım. Ankara sigorta 305 TL. Karşı taraf yanmış Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 3 Aralık 2010 Paylaş 3 Aralık 2010 Karşı taraf yanmış O kadarını bilemem artık... Sen 300 den aşağısına çay ısmarlamıyorlar deyince ben 305 verdim bir de 2 bardak çay içtim üstüne... Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 4 Aralık 2010 Yazar Paylaş 4 Aralık 2010 Hımm. demekki birini gördün sen Öbürünüde ben gördüm.. Yorum bağlantısı
Aydın Sert 5 Mart 2011 Paylaş 5 Mart 2011 aracım için geçen sene 380 tl sigorta bedeli ödemiştim, bu sene yine aynı sigorta bana hasarsızlık indirimi ile 360 tl fiyat verdi, indirim sanki az gibime geldi. sizce ne kadar inmesi gerekir, bir de farklı bir sigorta şirketinden daha düşük fiyat alabilir miyiz? Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 5 Mart 2011 Paylaş 5 Mart 2011 Yükselen miktar - indiriminiz = şuanki meblağ Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 5 Mart 2011 Paylaş 5 Mart 2011 zorunlu trafik sigortası ancak bu kadar iner tahminimce. Yorum bağlantısı
Bedri Baki 5 Mart 2011 Paylaş 5 Mart 2011 Önce sigorta primelerine zam geliyor, sonra hasarsızlık indirimi yapıyorlar, sonuç olarak geçen yılkine yakın bir meblağ çıkıyor Yorum bağlantısı
Aydın Sert 5 Mart 2011 Paylaş 5 Mart 2011 anladım arkadaşlar teşekkür ederim, peki farklı bir sigorta acentesine yaptırmak istesem yine aynı fiyatı mı verirler? Yorum bağlantısı
Hakan Adalıoğlu 5 Mart 2011 Paylaş 5 Mart 2011 Sigortacı arkadaşlarımız var, onlar daha iyi fikir verirler muhakkak ama her sigorta şirketinde farklı fiyatlar çıkıyor artık. Ben focus aracıma trafik sigortası yaptıracağım zaman fiyat aldım. Anadolu sigorta 225 TL fiyat verdi. Axa sigorta 175 TL fiyat verdi. Aralık sonundaydı bu fiyatlar. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mart 2011 Paylaş 5 Mart 2011 aracım için geçen sene 380 tl sigorta bedeli ödemiştim, bu sene yine aynı sigorta bana hasarsızlık indirimi ile 360 tl fiyat verdi, indirim sanki az gibime geldi. sizce ne kadar inmesi gerekir, bir de farklı bir sigorta şirketinden daha düşük fiyat alabilir miyiz? Farklı şirketlere sorun Aydın Bey. Hasarsızlık indiriminiz her şirkette geçerlidir. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mart 2011 Paylaş 5 Mart 2011 Yanlışım varsa düzeltin lütfen. Şu anda bildiğim kadarı ile en uygun şirket Axa Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Mart 2011 Paylaş 5 Mart 2011 Connectler yüksektir, 360 TL oldukça uygun hatta. Yorum bağlantısı
Aydın Sert 5 Mart 2011 Paylaş 5 Mart 2011 Farklı şirketlere sorun Aydın Bey. Hasarsızlık indiriminiz her şirkette geçerlidir. Saygılarımla. teşekkür ederim Evren Bey. Yanlışım varsa düzeltin lütfen. Şu anda bildiğim kadarı ile en uygun şirket Axa teşekkürler Ali Bey, Axa'ya da sormak gerek. Connectler yüksektir, 360 TL oldukça uygun hatta. evet Çağlar Abi çok yüksek, aslında her sene iniyor fakat şu zamlar da olmasa Ayrıca her sene muayenesi de cabası, ama herşeye rağmen seviyorum Connect' imi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Mart 2011 Paylaş 5 Mart 2011 Yanlışım varsa düzeltin lütfen. Şu anda bildiğim kadarı ile en uygun şirket Axa Yanlış.. Sadece reklam... Daha ucuzlarını biliyorum ama.. Ucuzluk her şey değildir.. Sözü edilen araç, connect ise.. 360 lira uygun bir fiyattır.. Yorum bağlantısı
Aydın Sert 5 Mart 2011 Paylaş 5 Mart 2011 Sigortacı arkadaşlarımız var, onlar daha iyi fikir verirler muhakkak ama her sigorta şirketinde farklı fiyatlar çıkıyor artık.Ben focus aracıma trafik sigortası yaptıracağım zaman fiyat aldım. Anadolu sigorta 225 TL fiyat verdi. Axa sigorta 175 TL fiyat verdi. Aralık sonundaydı bu fiyatlar. evet Hakan Bey farklı şirketlere sormakta fayda var. sanırım Axa'ya sormam gerekecek. Yanlış.. Sadece reklam... Daha ucuzlarını biliyorum ama.. Ucuzluk her şey değildir.. Sözü edilen araç, connect ise.. 360 lira uygun bir fiyattır.. ucuz olması kadar içeriği de çok önemli Mehmet Abi, aslında dediğin gibi ucuzluk herşey değil, içeriği,kapsamı da önemli, yaptırmadan önce içeriğini de her detayına kadar inceliyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Mart 2011 Paylaş 5 Mart 2011 ucuz olması kadar içeriği de çok önemli Mehmet Abi, aslında dediğin gibi ucuzluk herşey değil, içeriği,kapsamı da önemli, yaptırmadan önce içeriğini de her detayına kadar inceliyorum. Trafik sigortasının içeriği genelde standarttır.. Bu sebeple; dikkat edilmesi gereken sadece hangi şirketten alındığıdır.. Yorum bağlantısı
Aydın Sert 6 Mart 2011 Paylaş 6 Mart 2011 Trafik sigortasının içeriği genelde standarttır.. Bu sebeple; dikkat edilmesi gereken sadece hangi şirketten alındığıdır.. abi peki içerik genelde standart ise şirket ile ilgili olarak neye dikkat etmemiz gerek? yani ilgi,alaka,kaza sonrası yardım gibi mi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts