Görkem Azizoğlu 28 Temmuz 2008 Paylaş 28 Temmuz 2008 Arkadaşlar kırkyılın başı bi gündüz çıkalım dedik uzunyola ama sağolsunlar yolu yapan şirketimiz mıcırda biraz pintilik edince araç baya bi ziftlendi. Bu lekelerin en iyi ilacı nedir acaba tabi ki boyaya filan zarar vermeden çıkarabilecek bir ürün ve benzin boyaya zararlı mıdır? Yorum bağlantısı
Serdar Yeniçeri 28 Temmuz 2008 Paylaş 28 Temmuz 2008 Görkem Azizoğlu yazdı: Arkadaşlar kırkyılın başı bi gündüz çıkalım dedik uzunyola ama sağolsunlar yolu yapan şirketimiz mıcırda biraz pintilik edince araç baya bi ziftlendi. Bu lekelerin en iyi ilacı nedir acaba tabi ki boyaya filan zarar vermeden çıkarabilecek bir ürün ve benzin boyaya zararlı mıdır? zift lekesi gaz yağı ile çok rahatlıkla çıkar... 1 Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu 28 Temmuz 2008 Yazar Paylaş 28 Temmuz 2008 Nerede bulabilirim acaba. Benzinliklerde var mıdır? Yorum bağlantısı
Serdar Yeniçeri 28 Temmuz 2008 Paylaş 28 Temmuz 2008 Görkem Azizoğlu yazdı: Nerede bulabilirim acaba. Benzinliklerde var mıdır? bazılarında vardır hepsi satmıyor artık.birde tineride kullanabilirsiniz ama çok bastırmamak kaydıyla leke azsa oda iş görür. Yorum bağlantısı
Bahadır Urhan 28 Temmuz 2008 Paylaş 28 Temmuz 2008 Görkem Azizoğlu yazdı: Arkadaşlar kırkyılın başı bi gündüz çıkalım dedik uzunyola ama sağolsunlar yolu yapan şirketimiz mıcırda biraz pintilik edince araç baya bi ziftlendi. Bu lekelerin en iyi ilacı nedir acaba tabi ki boyaya filan zarar vermeden çıkarabilecek bir ürün ve benzin boyaya zararlı mıdır? Bir parça üstübü veya pamuklu kumaşa mazot döküp ziftin üzerine yayın biraz bekleyin sonra aynı mazotlu bez veya üstübü ile bastırarak silin. Hemen çıkacaktır. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 28 Temmuz 2008 Paylaş 28 Temmuz 2008 Biri sana yağı demişti ama denemedim.Mazot mantıklı. Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu 28 Temmuz 2008 Yazar Paylaş 28 Temmuz 2008 Yarın mazot ve sana yağını denerim. En kolay bulabileceklerim bunlar... Teşekkürler herkese. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 28 Temmuz 2008 Paylaş 28 Temmuz 2008 Kolay gelsin.Yalnız bir uyarım olacak.Kapı altlarında pütürlü yerlerde fazla bastırmayın.Galiba boyası farklı oluyor bozulma gözlemlemiştim.Dikkat etmenizde yarar var bence. Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu 28 Temmuz 2008 Yazar Paylaş 28 Temmuz 2008 Tamamdır Serkan abi. Zaten bilirsin en çok kirlenen yerlerde oralar. Yorum bağlantısı
İbrahim Özdoğan 28 Temmuz 2008 Paylaş 28 Temmuz 2008 Bende mazot öneririm. En kolay ve ekonomik çözüm. Yorum bağlantısı
Alkın Yılmaz 28 Temmuz 2008 Paylaş 28 Temmuz 2008 Benimkilerde duruyor çıkaramadım daha doğrusu gaz yağı bulamadım. Yorum bağlantısı
Levent Ayhan 29 Temmuz 2008 Paylaş 29 Temmuz 2008 selülozik tineri asla kullanmayın. yoksa boyacının yolunu tutarsınız... gazyağı veya mazot çıkarır.bir de würth parça ve balata temizleyici sprey.bence her evde bulunması gereken bi malzeme... Yorum bağlantısı
Serkan Öz 29 Temmuz 2008 Paylaş 29 Temmuz 2008 Mazot hemen çözüyor zifti, tecrübeyle sabit. Eski arabayı komple yıkamak zorunda kalmıştım neredeyse mazotla.. Yorum bağlantısı
Ali Yaşar 29 Temmuz 2008 Paylaş 29 Temmuz 2008 Sprey sinek ilaçlarıda çıkartıyor. Tecrübeyle sabittir. Yanlız zift iyice kurumadan çıkartın ve eğer kimyasal bir şey kullanacaksanız muhakkak zifti çıkardıktan sonra arabayı yıkatın. Yorum bağlantısı
Ali Tütün 29 Temmuz 2008 Paylaş 29 Temmuz 2008 bir yıkamacıya gidin gazyağıyla temizlesin komple göremediğiniz noktalar olabilir .üzrine yıkadıktan sonra mazotlada silin aracınız eskisinden güzel olacaktır Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 29 Temmuz 2008 Paylaş 29 Temmuz 2008 Gaz yağı en iyi çözüm ,mazot hiç denemedim.Hatta gaz yağını sulandırıp komple arabanızıda silebilirsiniz boyanın parlak görünmesini sağlar. Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan 29 Temmuz 2008 Paylaş 29 Temmuz 2008 arkadaşlar eskimiş lekelerde mazot pek işe yaramıyor gaz yağı denemedim ama işe yarar mı dersiniz? birde yeni bir problem kurumuş ziftin yanı sıra kaportada donmuş çimento var. bununla mücadele eden oldumu? Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 29 Temmuz 2008 Paylaş 29 Temmuz 2008 Gazyağı en iyi çözümdür.Hırdavatçılarda bulabilirsiniz. Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan 29 Temmuz 2008 Paylaş 29 Temmuz 2008 (düzenlendi) Hakan Gürsoy yazdı: Donmuş çimento boyayı kaldırır demişti memmed emmi. ah şiştik o zaman ;) :agla: evren bey sağolun. bakacağım hırdavatçılara. ama çimento olayı kötü oldu. eğer boyayı kaldıracaksa. 29 Temmuz 2008 tarihinde ilhan G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 29 Temmuz 2008 Paylaş 29 Temmuz 2008 ben mazotla çıkarmıştım iyi geliyor. Yorum bağlantısı
Korhan Oray 29 Temmuz 2008 Paylaş 29 Temmuz 2008 Gazyağını bulmak zor oluyor, bu nedenle mazotu öneririm ben de. Tatilden gelince arabayı mazotla temizledim ve zift lekelerinin çıkmasının yanısıra (kaporta +jantlar) hem arabanın yüzeyi temizlenmiş oluyor hem de cilalamaya göre çok daha parlak oluyor ve daha geç toz tutuyor. Kesinlikle öneririm. Yorum bağlantısı
Çağdaş Yalman 29 Temmuz 2008 Paylaş 29 Temmuz 2008 mazot veyahut tiner. ama tiner sentetikmi selulozikmiydi hatırlayamadım. Yorum bağlantısı
İlhan Can 29 Temmuz 2008 Paylaş 29 Temmuz 2008 Benzin de hemen çıkarıyor zifti.Çamurluk ve kapılar aynaya kadar zift olmuştu.Benzinle siler silmez zift aktı gitti. Yorum bağlantısı
Çağrı Yazıcı 29 Temmuz 2008 Paylaş 29 Temmuz 2008 benzin veya gaz yağı iz bırakmadan temizler...... Yorum bağlantısı
Recommended Posts