İçeriğe Yönlendir

Kol dayamaya led

Şükrü Güzelsu

Recommended Posts

Görkem Azizoğlu

Tavan aydınlatması civarına koydunuz sandım ben (normal submarine diye düşünmüştüm). Bence Tavan aydınlatmasının oraya taşıyın led i hem daha orjinal durur hem ışığı istediğiniz yere sıkıntı çekmeden yönlendirirsiniz.

Yorum bağlantısı
Şükrü Güzelsu

tavana düşündüm ama elime yüzüme bulastırırım mahvederim diye düşündüm deliceksin falan filan

Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu

Piyasada çokça olan, Mehmet Abinin de dediği 3~3.2 V ile çalışan 0.4w olması lazım. Bunun 15-30 derecelikleri olursa iyi olur ışığı istediğiniz yere yönlendirirsiniz.

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Ü. Murat Sevdirener

Merhaba Şükrü bey,

Ayak bölgesi aydınlatmayı nasıl yaptığınızı biraz açıklayabilirseniz, sevinirim.

Öğrenmek istediğim şunlar :

Elektriği nereden aldınız?

Sürekli mi yanıyor, sadece kapıları açınca mı, yoksa farlar açıkken mi?

Ve elinize sağlık, çok güzel olmuş, güle güle kullanın.

Saygılar.

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Şükrü Güzelsu

elektriği ön ayak aydınlatmasından aldım kapıları açınca yanıyo kapatınca kapıyı kapanıyo tavan lambası gibi işte yanıyo teşekkür ederim

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Cengiz Yılmaz
evet beceremedim buraya nasıl yükleyecem artı işareti falan yokki

ayak aydınlatmam

resimlerim012rn5.jpg

Çok yakışmış.

Bende yapmayı planlıyordum lakin o km' olduğundan garantiyi etkileyebilir dediklerinden 2 yıl bekleyeceğim.

Elinize sağlık.

Tekrikler

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Bu tip led ilavesinde, kablolama doğru yapılırsa garanti etkilenmez ama etkilenmesi için çalışılırsa vesile olur.

Yorum bağlantısı
Şükrü Yıldızdal
Bu tip led ilavesinde, kablolama doğru yapılırsa garanti etkilenmez ama etkilenmesi için çalışılırsa vesile olur.

Kablolamayı doğru yapsanızda garantiyi bozmak için bir sebep sayabilirler.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...