İçeriğe Yönlendir

Kol dayamaya led

Şükrü Güzelsu

Recommended Posts

Şükrü Güzelsu
(düzenlendi)

focus iki orta kol dayamaya led yapmak istiyorum şöyle teybe mavi ışık vursun yani orta konsol mavi olacak gece nasıl yapabilirim elektriği nerden nasıl alabilirim 4-5 tane led i nasıl birbirine bağlayabilirim ilk defa led işine giriyorumda acemiiiiim yani elim yatkın ama gecen gün arka koltuk altlarına ve bagaja ışık falan çektim güzel oldu

tarihinde Mehmet tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bu iş için tek led yeter...

Ayrıca kol dayamadan yansıyan Işık.. Cama vurup rahatsız etmesin... ?

Işığı çakmağın aydınlatmasından alabilirsin...

Yorum bağlantısı
Şükrü Güzelsu

o kadar yukarıya yansımaz ya teyp ve çevresini aydınlatır

Yorum bağlantısı
Şükrü Güzelsu

mehmet abi ledi nasıl yerleştiririm kol dayamaya işin uzmanı sensin tecrübene ihtiyacım var abi

tek led de yetebilir ama ben 3 tane koymayı düşünüyorum

Yorum bağlantısı
Şükrü Güzelsu

canın sağolsun tabiki adım adım resim çekip foruma koyacam sen bana bir güzel tarif et ben uygulayayım

doğru diyosun tek led koyim sonucu göreyim yetersiz olursa ekleriz nasıl olsa sorun olmaz gerekli malzemeler nedir abi onları yarın alıp temin edeyim

Yorum bağlantısı
Şükrü Güzelsu

kol dayamanın tam ortasına koymayı düşünüyorum resim yok şuan birazdan nöbete gideceğim için şimdi çekip bilgisayara yüklemek zaman alır ama yarın sabah nöbet çıkışı hemen çeker koyarım foruma

bağaj ışıklandırmam ile arka koltuk altlarına yaptığım ışıklandırmalarıda çeker koyarım

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

1 tane 15 bir tane de 30 derece led al... Rengi sen seç...

15 derece olanı dene... ışık açı olarak yeterliyse bunu, yetersiz ise 30 dereceyi kullan.

Bir kaç tanede 1 kohm direnç al.. birini kullacaksın...

Yorum bağlantısı
Şükrü Güzelsu

yaptım led uygulamasını ama fazla aydınlanmıyo ya

Yorum bağlantısı
Şükrü Güzelsu
(düzenlendi)

resim nasıl atacam onu bilmiyorum nerden atılıyoki

tarihinde ? tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu

www.imageshack.us dan yükleyip en alttaki artı işaretine tıklayıp linki buraya kopyalayabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Emrah Musalli

ilk önce resimlerin boyutunu küçültmen gerekiyor sanırım. ben bunun için çok kolay bi yol buldum. forumdaki arkadaşlarla da paylaşma isterim. resimleri kendi mail adresinize e-mail olarak gönderim. windows livw hotmail in yeni hizmeti resimleri daha hızlı göndermek ve fazla yer kaplamasını önlemek amacıyla boyutunu küçültüp gönderiyor. daha sonra kendinize gönderdiğiniz maili açıp orda küçültülmüş resimleri önce örneğin masa üstüne kopyalayıp sonra da foruma gönderebilirsiniz. resimleri bekliyoruz. kolay gelsin ;)

Yorum bağlantısı
Emrah Musalli

ben resimleri göremedim. sanırım bişeyleri eksik yaptınız.

Yorum bağlantısı
Şükrü Güzelsu
(düzenlendi)

evet beceremedim buraya nasıl yükleyecem artı işareti falan yokki

ayak aydınlatmam

resimlerim012rn5.jpg

Yorum bağlantısı
Emrah Musalli

imageshakten göndermeyi ben de bilmiyorum doğrusu. ben genel de yukarda yazdığım yöntemi kullanıyorum. bana daha kolay geliyor

Yorum bağlantısı
Şükrü Güzelsu
(düzenlendi)

bagaja iki amp daha ekledim aydınlatma süper oldu gece daha güzel duruyo

resimlerim00061xt3.jpg

Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu

Bu ampülleri bir an önce LED yapın bence; çok daha güzel duracaktır.

Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu
(düzenlendi)

Park ampülü ışığı çok dağıtacaktır içeriye. Direnci düşürüp rengi değiştirin. Beyaz kırmızı sarı vb.

Led park ampülleri ile uğraşmayın. Hem maliyetli olur hem bulması sıkıntılı olur. Bir elektrikçiden alın istediğiniz kadar led takın gitsin. :)

düzenleme:ekleme

tarihinde G tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...