İçeriğe Yönlendir

Rds 5000 için cd changer fiyatı?


Murat Ceylan

Recommended Posts

Murat Ceylan

Merhaba arkadaşlar,

Ben 2004 model focus collection HB alarak aranıza yeni katıldım. Forumu bayağı bir inceledim, özellikle radyo-teyp konusundaki alternatifleri ve önerileri okudum. Size bazı sorularım olacaktı:

1- RDS 5000' de cd dinlemek (track veya mp3 ikiside olur) için cd changer alsam fiyatı ne civardadır? Nereye monte edilir? İkinci eli falan varmıdır?

2- Eski arabamda kullandığım FM transmitter ı bu arabaya taktım ama çalıştıramadım. Sanki çakmak gözüne de çok zor giriyor gibi. FM transmitter' ın sigortasını da değiştirdim. Çakmak gözü, çakmağı çalıştırıyor onda da bir sorun yok. (yani çakmak olarak kullanılan o aparatı ısıtııyor ve ısınma işlemi bitince atıyor- hiç sigara içmediğim ve içermediğim için o aparatların adını dahil bilmiyorum, kusura bakmayın) Sizce FM transmitter Hakkın rahmetine kavuşmuşmudur? Yeni bir tane almam gerekir mi? Forex' in bluetooth lu olan bir modeli var. Böyle LCD ekranlı büyük bir şey mi alsam güzel olur?

Soru oldukça uzun oldu. Vaktini ayırıp cevaplamak isteyen olursa şimdiden teşekkürler...

Aranıza hoşgeldim..

Murat from KONYA

Yorum bağlantısı
Bayram Köksal

Murat Bey hoş geldiniz,

Sony 6'lı CD changer/mp3/ dört yıldır kullanıyorum çok memnunum. Bagaja koltuk arkasına sol kenara monte edildi (arabam SW olduğundan özellikle bu tercih). Bu arada son zamanlarda çok kaliteli transmitter cihazlar var ve insanlar mumnun.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Emre Okur

ben de cd changer taktırmak istiyorum fakat hangi marka modeller uyumludur bilemiyorum.

alacağım ikinci el bir blaupunkt mutlaka uyar mı?

nelere dikkat etmeliyim?

Yorum bağlantısı
Murat Ceylan

Galiba SONY CDX - T70 (MP3 özelliği de var) modeli uygunmuş Ford Focus için. Peki bu cd changer alındığında içinde focus' a uyumlu bir aparat, giriş, kablo vs. çıkıyor mu? Bunu da almak mı lazım?

Tşk. cevaplarınız için

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...