Guest Sinan Akg 24 Ekim 2008 Paylaş 24 Ekim 2008 (düzenlendi) Eniştem benim deyimimle "Mayk gayvır"ın işte müziksiz canı sıkılmış.Düşünmüş radyo yapimde dinliyim demiş...Odasını araştırmış bulduğu malzemelerden radyo yapmış inanılmaz ama çalışıyor vede cam gibide çekiyor dinliyor Bide üstüne kulaklık girişi koymuş Malzemeler. Eski siemens cep telefonu şarj aleti,Altında led olan bitmiş çakmak ledini kullanmış,Eski bilgisayar hoparlörü,Bozuk radyolu el feneri,Bakır tel kablo lehim 24 Ekim 2008 tarihinde Sinan Akg tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ekim 2008 Paylaş 24 Ekim 2008 Led ne alaka. Emeğe saygı , gördüğüm en değerli radyo bu herhalde, rds yi ne zaman ilave edecek Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 24 Ekim 2008 Paylaş 24 Ekim 2008 Led ne alaka. Emeğe saygı , gördüğüm en değerli radyo bu herhalde, rds yi ne zaman ilave edecek Çalıştığını görmek için güç ledi Abi rds filan deme nolur hesap makinami filan kırar yapar ekranından Yorum bağlantısı
Barış Günay 25 Ekim 2008 Paylaş 25 Ekim 2008 (düzenlendi) Led ne alaka. stereo yayın yakaladığında haber veriyor. 25 Ekim 2008 tarihinde Bar?? G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu 25 Ekim 2008 Paylaş 25 Ekim 2008 Sinan eniştenin canını çok sıkma sen. Tebrikler eline sağlık Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 25 Ekim 2008 Paylaş 25 Ekim 2008 Tebrikler... Haa Sinan, Eniştene sor bakim ayakkabıdan radyo yapabiliyormu..? Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 25 Ekim 2008 Paylaş 25 Ekim 2008 Sinan bizim ledler ne oldu? Bir daha ne zaman canı sıkılacak? Bizim ledlere el atsın bari Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 25 Ekim 2008 Paylaş 25 Ekim 2008 Sinan bizim ledler ne oldu? Bir daha ne zaman canı sıkılacak? Bizim ledlere el atsın bari Yarına hazır olur heralde Yorum bağlantısı
Necati Yağız 9 Kasım 2008 Paylaş 9 Kasım 2008 iyi fikir ama o zaten bir radyo devresi. dikkat edersen pertinans üzerinde AV 202 AM FM yazıyor. Yorum bağlantısı
Uğur Aksoy 9 Kasım 2008 Paylaş 9 Kasım 2008 iyi fikir ama o zaten bir radyo devresi. dikkat edersen pertinans üzerinde AV 202 AM FM yazıyor. +1 plaketdeki baskı kalitesi amatör işi değil.hazır tuner devresi. yinede eline sağlık,birşeyler için gayret gösterilmiş Yorum bağlantısı
Serkan Toker 9 Kasım 2008 Paylaş 9 Kasım 2008 Malzemeler.Eski siemens cep telefonu şarj aleti,Altında led olan bitmiş çakmak ledini kullanmış,Eski bilgisayar hoparlörü,Bozuk radyolu el feneri,Bakır tel kablo lehim Malzemelerde yazıyor değil mi? Yorum bağlantısı
Uğur Aksoy 9 Kasım 2008 Paylaş 9 Kasım 2008 yeni başlayanlar ve amatörler için montajsız durumda tuner devreleri satılıyor,sıfırdan birşeyi yapmak daha büyük haz verir. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 9 Kasım 2008 Paylaş 9 Kasım 2008 Dediğiniz çok doğru,ancak burda yapılan bir kaç işe yaramaz artık denilen malzemenin birleştirilerek iş yarar hale getirilmesi.Bu da bu işlerin ilk aşamasıdır.Sonrası dediğiniz gibi tek tek monte etmek. Yorum bağlantısı
Tayyar Karahan 9 Kasım 2008 Paylaş 9 Kasım 2008 üretmek güzel bende yıllar önce aynı şekilde selanik pasajından malzemeleri almış ve radyo yapmıştım fakat kasa uyduramamış gofret kutusuna koymuştum sesi çok güzeldi Yorum bağlantısı
Sami Aktaş 10 Kasım 2008 Paylaş 10 Kasım 2008 Güzel bir çalışma olmuş... Lisedeyken arkadaşlarla Konya sokaktan aldığımız radyo devresini kullanarak 500m uzaklıktaki yatılı kız lisesine yayın yapıyorduk...Telefonla istek alıyorduk ama teyp ve kasetlerle uğraşmak çok zor oluyordu... Mayk Gayvır enişteee :lol2: Demek ki cam macunu ve suni gübre bulsa bomba yapacak, tehlikeli adam vesselam. Şeker de lazım... Ayrıca hazır devre kullanmadan germanyum diyot, biraz tel, bir teneke parçası ve kulaklık soketi kullanarak bir radyo yapabilirsiniz... Yorum bağlantısı
Kerim Akkış 3 Ocak 2009 Paylaş 3 Ocak 2009 10 numero calışma tebrık edıyorum bırakın artık malzemeden normal malemelerı ıle bıle turkıyede yapılmayan okadar cok sey varki? Durum vahım ? Yorum bağlantısı
Levent Temel 15 Şubat 2009 Paylaş 15 Şubat 2009 Tebrkler..Elimden böyle işler hiç gelmez Yorum bağlantısı
Osman Dumanlı 15 Şubat 2009 Paylaş 15 Şubat 2009 Ortaokul dayken Topkapı MANSUR Elektronik ten, şemaya göre montaja hazırlanmış FM verici alıp, birkaç saatlik lehimleme aşamasından sonra 200 m mesafeye kadar yayın yapabilen bir telsiz yapıp, ahşap bir kutuya yerleştirmiştim..Frekansı yakalayıp radyoda sesimi duyduğumda çok mutlu olmuştum..Bu tür işlere becerisi olan arkadaşların boş vakitlerini bu şekilde değerlendirmeleri çok güzel.. Tebrikler... Yorum bağlantısı
Recommended Posts