İçeriğe Yönlendir

Maket Gemim..

Nuri Başer

Recommended Posts

Görkem Azizoğlu

Gayet güzel olmuş. Elinize sağlık.

Yorum bağlantısı
Tolga Sansar

cok guzel olmuslar ellerınıze saglık

aslında bunlara uzaktan radyo komutlu bırde motor takılabılse harıka olur dımı

Yorum bağlantısı
Zafer Ofli

Gayet güzel olmuş elinize ve emeğinize sağlık

Yorum bağlantısı
Nuri Başer
Bu arada iki direk aynı uzunlukta olmuyor diye biliyorum. İyice kontrol ettiniz mi? Bu geminin modeli ne tip deniyor?

Mehmet bey acemilik işiydi bu :lol2: direk olayını bilmiyorum bi araştırayım.. bu çalışma tamamiyle plansız ve projesiz.. geminin modeli de benim hayal gücüm.. baktığım resimleri de öyle fazla irdelemedim.. bir çok yönüyle hatalı olma ihtimali var ama dediğim gibi model %100 hayal gücü.. genelde fotolardan yelken tarzlarını örnek aldım okadar.. ileride yapacağım gemiler için daha profesyonel olması açısından planları incelemeye çalışacağım.. Osmanlı gemileri de ilgimi çekiyor aslında.. kadırgalar, savaş gemileri, kalyonlar..

ilgi ve yorumlar için teşekkürler..

Yorum bağlantısı
M. Tarık Yeşil

güzel bir çalışma olmuş.

maket le uğraşmak sabır ve zaman gerektirir.

heleki projesiz olunca bu süre daha zor geçer.

tekrardan ellerine sağlık .

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Tayfun Yeşil

çok başarılı olmuş.ellerinize sağlık.

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu

hem sabır hem maharet işi elinize sağlık

Yorum bağlantısı
Nuri Başer
tebrikler çok güzel olmuş.ek gelir olabilir bu iş size :)

kıyıpta satamam ki :D

Yorum bağlantısı
Halil Gecegörür
hiçbir parça hazır değil.. hatta yelken direklerine yuvarlak çıta bulamayınca zımparayla kare çıtadan yaptım :)

Nuri bey elinize sağlık. Yuvarlak çıtayı Bauhaus' dan bulabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Önder Sezgin

Tekne, yelken ve deniz meraklısı biri olarak bir tavsiyem var.

"Ankara Gemi Modelcileri Topluluğu" tarafından düzenlenen "Ata'mızın Gemileri" sergisi 10-17 Kasım 2008 tarihleri arasında Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi B Galerisinde açık olacak. (Kennedy Caddesinin Atatürk Bulvar ile kesiştiği kavşakta). Dün akşam açılışı vardı.

Sergide 100 civarında model gemi mevcut. Tabii ki tamamı Ata'nın gemileri değil. Ancak ana tema "Ata'mızın Gemileri". Tüm modeller gerçeğin birebir aynısı olup tamamen aslının inşa tekniğiyle yapılan modeller.

Daha önce benzer bir sergi görmemişlere özellikle tavsiye ederim. Meraklı olmasanız bile mutlaka görün derim. Çok değişik bir keyif alacağınıza eminim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...