Zafer Ofli 7 Ekim 2008 Paylaş 7 Ekim 2008 Bayram dönüşünde yolda ölmüş bir köpeğin üstünden (önümdeki araç yüzünden) geçtiğimi daha önce yazmıştım. Bu akşam arabaya bindiğimde özellikle 2. vitese atarken 2 defa küt diye alttan bir ses geldi sanki vites geçerken bir parçaya takılmış gibi ve vites zor geçti sonrasında bir dahada ses yapmadı. Yapmadı dediğim zaten 10 dak falan bindim araca. Diğer viteslerde bir sorun yok gibi. Açıkçası ben 2. vites senkromençinden korktum ama onda bir problem olsa devamlı yapmazmıydı? Acaba problem ne olabilir? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Ekim 2008 Paylaş 7 Ekim 2008 Canlı cansız hayvan teması sonrası , lifte alıp bakmak gerekiyor. Akla gelmedik sorunlar çıkabilir. Vites kol mekanizmasının durumu ve gerekiyorsa ayarı dışında vahim birşey olacağını sanmam. Yorum bağlantısı
Zafer Ofli 7 Ekim 2008 Yazar Paylaş 7 Ekim 2008 (düzenlendi) inşallah öyledir.Açıkçası şanzıman inmesinden çok korktum.Bu hafta sonu hem tamponlara baktırmayı düşünüyorum birde ona. Baktırmam gereken başka bir yer olurmu acaba 7 Ekim 2008 tarihinde Zafer Ofli tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts