İçeriğe Yönlendir

Favori filmleriniz...

Çağlar Bayur

Recommended Posts

Aslı Çimen

melekler şehri

titanic

kasımda aşk başkadır

matrix

kanlı elmas

izlediğim filmlerin bi çoğunu hatırlamıyorum

bir de cast away vardı, tom hanks in filmi.

aklımda kalanlar şimdilik bunlar...

Yorum bağlantısı
Aslı Çimen
(düzenlendi)

bruce willis 'in 6. his

birde jenifer lopezin the cell isimli bir filmi vardı, konusu ilginçti , görsel efektleride çok güzeldi diye hatırlıyorum

tarihinde Asl? tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Akaloğlu

karpuz kabuğundan gemiler yapmak...kütahyanın tavşanlı ilçesinde maddi imkansızlıklara rağmen çekilen güzel bir film...tavşanlı şivesini ve eski tavşanlı evleri ve sokaklarını görmek isteyenler için seyredilebilecek br film tavsiye ederim... :D

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
H.Cenk Bayrakçı

Melekler ve Şeytanlar...Kitabı kadar güzel ve detaylı olmasa da, güzel bir film. Tom Hanks hayranlarına tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Babam ve Oğlu, Züğürt Aga, Vizontele I, yabancılar: Hayat Güzeldir, 6.His, Yüzüklerin Efendisi, Matrix,Casablanca, Agust Rush...

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Mert Yeldan

1-V For Vendetta

2-The Godfather

3. Daha bulamadım bu sıraya sokabileceğim bir film

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Çağrı Sağlam

1) La Vita El Bella ( Hayat Guzeldir )

2) Shawshank Redemption ( Esaretin Bedeli )

3) Monte Cristo Kontu

Yorum bağlantısı
Ümit Akkaya

12 angry man

The birdman of alcatraz

Papillon

Seven Samurai

The Shawsank redemption

Leon

LOTR seri

Alien seri

The Dark Knight

Full metal jacket

Gran Torino

V for vendetta vb...

iyi seyirler.

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Sinan izliyordur ya da ilgilenen biri vardır diye:

Nicholas Cage, Sean Connery, Al Pacino, Robert de Niro, George Clooney, Morgan Freeman gibi büyük oyuncuların tüm filmlerini; Steven Spielberg, Quentin Tarantino, Brian de Palma gibi yönetmenlerin tüm filmlerini edinebilirsiniz. Hele bu yönetmenlerin yönetip bu oyuncuların oynadığı filmler dadından yinmez. Birde Şu adreste Top (ne demekse) 250 film var, onlara da bir bakmak isteyebilirsiniz. :)

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar
(düzenlendi)

Paranormal Activity 2 :D gerçek kayıtmış. 1 yıl sonra tavan arasında bulunmuş kayıtlar. öyle diyodu filmde :good1:

tarihinde Yi?itcan Co?ar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

28 days later (28 hafta sonra ) 28 week later (28 ay sonra) serilerini mutlaka arşivinize koyun

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Texas Chainsaw Massacre , Taken, Transporter , Gol , Derailed , BeCool , Babylon , Death Race , Wanted , Inside Man , Asla Pes Etme , REC , Next , Jumper, I am Legand , Son Ders, P.S. I love you, Hancock, August Rush, Felon, Tunnel Rats, John.Q.

Hepsi ve daha fazlası bende var =) Bende arşiv yapıyorum bu ve buna benzer 250 civarı filmim var =))

August Rush, :wub:

Yorum bağlantısı
Çağatay Demir

Shutter Island (Zindan Adası) - tipik bir Martin Scorsese filmi.. Leonardo Di Caprio ve Ben Kingsley oynuyor.

Yorum bağlantısı
Gökhan Sevinç

benim favorilerim ;

The Shawshank Redemption, Forrest Gump, Leon, Clockwork Orange, Goodfellas, Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Schindler's List, The Usual Suspects, As Good as It Gets, Life Is Beautiful, The Majestic, Donnie Darko, Shakespeare in Love, The Shining, Fargo, One Flew Over the Cuckoo's Nest, My Sassy Girl, Illusionist, Taegukgi (mutlaka izlenmeli), Bucket List

hepsini birden fazla izlemişimdir :)

Yorum bağlantısı
İlknur Öztürk

adı geçen bir çok film benim de favorim, adı geçmeyen diğerleri:

Les Miserables - Sefiller

Monte Cristo Kontu

Good Will Hunting -Can Dostum

American History X

Amistad

Babil

Türkçe:

Takva

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...