Mustafa Özyurt 28 Nisan 2009 Paylaş 28 Nisan 2009 Jonny Deep ve Adam Sandler ın tüm filimleri... Yorum bağlantısı
Onur Dursun 29 Nisan 2009 Paylaş 29 Nisan 2009 Death race. Taşıyıcı serileri. I am legend... Yorum bağlantısı
Erhan Bulut 29 Nisan 2009 Paylaş 29 Nisan 2009 (düzenlendi) Shawshank Redemption, Back To The Future Triology, Saw I, Hannibal Rising, Green Mile, Hannibal... Tosun Paşa, Züğürt Ağa, Muhsin Bey ... Cars, Wall E... 29 Nisan 2009 tarihinde Erhan Bulut tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Aslı Çimen 29 Nisan 2009 Paylaş 29 Nisan 2009 melekler şehri titanic kasımda aşk başkadır matrix kanlı elmas izlediğim filmlerin bi çoğunu hatırlamıyorum bir de cast away vardı, tom hanks in filmi. aklımda kalanlar şimdilik bunlar... Yorum bağlantısı
Aslı Çimen 29 Nisan 2009 Paylaş 29 Nisan 2009 (düzenlendi) bruce willis 'in 6. his birde jenifer lopezin the cell isimli bir filmi vardı, konusu ilginçti , görsel efektleride çok güzeldi diye hatırlıyorum 29 Nisan 2009 tarihinde Asl? tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Akaloğlu 4 Mayıs 2009 Paylaş 4 Mayıs 2009 karpuz kabuğundan gemiler yapmak...kütahyanın tavşanlı ilçesinde maddi imkansızlıklara rağmen çekilen güzel bir film...tavşanlı şivesini ve eski tavşanlı evleri ve sokaklarını görmek isteyenler için seyredilebilecek br film tavsiye ederim... Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 7 Haziran 2009 Paylaş 7 Haziran 2009 Melekler ve Şeytanlar...Kitabı kadar güzel ve detaylı olmasa da, güzel bir film. Tom Hanks hayranlarına tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 7 Haziran 2009 Paylaş 7 Haziran 2009 Babam ve Oğlu, Züğürt Aga, Vizontele I, yabancılar: Hayat Güzeldir, 6.His, Yüzüklerin Efendisi, Matrix,Casablanca, Agust Rush... Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 29 Haziran 2010 Paylaş 29 Haziran 2010 1-V For Vendetta 2-The Godfather 3. Daha bulamadım bu sıraya sokabileceğim bir film Yorum bağlantısı
Onur Çiftçi 29 Haziran 2010 Paylaş 29 Haziran 2010 1- Yüzzüklerin Efendisi tüm seri 2- Truva 3-300 Spartalı Yorum bağlantısı
Çağrı Sağlam 30 Temmuz 2010 Paylaş 30 Temmuz 2010 1) La Vita El Bella ( Hayat Guzeldir ) 2) Shawshank Redemption ( Esaretin Bedeli ) 3) Monte Cristo Kontu Yorum bağlantısı
Ümit Akkaya 31 Temmuz 2010 Paylaş 31 Temmuz 2010 12 angry man The birdman of alcatraz Papillon Seven Samurai The Shawsank redemption Leon LOTR seri Alien seri The Dark Knight Full metal jacket Gran Torino V for vendetta vb... iyi seyirler. Yorum bağlantısı
Murat Dere 31 Temmuz 2010 Paylaş 31 Temmuz 2010 Sinan izliyordur ya da ilgilenen biri vardır diye: Nicholas Cage, Sean Connery, Al Pacino, Robert de Niro, George Clooney, Morgan Freeman gibi büyük oyuncuların tüm filmlerini; Steven Spielberg, Quentin Tarantino, Brian de Palma gibi yönetmenlerin tüm filmlerini edinebilirsiniz. Hele bu yönetmenlerin yönetip bu oyuncuların oynadığı filmler dadından yinmez. Birde Şu adreste Top (ne demekse) 250 film var, onlara da bir bakmak isteyebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 1 Ağustos 2010 Paylaş 1 Ağustos 2010 (düzenlendi) Paranormal Activity 2 gerçek kayıtmış. 1 yıl sonra tavan arasında bulunmuş kayıtlar. öyle diyodu filmde 1 Ağustos 2010 tarihinde Yi?itcan Co?ar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 1 Ağustos 2010 Paylaş 1 Ağustos 2010 28 days later (28 hafta sonra ) 28 week later (28 ay sonra) serilerini mutlaka arşivinize koyun Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 4 Ağustos 2010 Paylaş 4 Ağustos 2010 Texas Chainsaw Massacre , Taken, Transporter , Gol , Derailed , BeCool , Babylon , Death Race , Wanted , Inside Man , Asla Pes Etme , REC , Next , Jumper, I am Legand , Son Ders, P.S. I love you, Hancock, August Rush, Felon, Tunnel Rats, John.Q.Hepsi ve daha fazlası bende var =) Bende arşiv yapıyorum bu ve buna benzer 250 civarı filmim var =)) August Rush, Yorum bağlantısı
Çağatay Demir 4 Ağustos 2010 Paylaş 4 Ağustos 2010 Shutter Island (Zindan Adası) - tipik bir Martin Scorsese filmi.. Leonardo Di Caprio ve Ben Kingsley oynuyor. Yorum bağlantısı
Gökhan Sevinç 4 Ağustos 2010 Paylaş 4 Ağustos 2010 benim favorilerim ; The Shawshank Redemption, Forrest Gump, Leon, Clockwork Orange, Goodfellas, Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Schindler's List, The Usual Suspects, As Good as It Gets, Life Is Beautiful, The Majestic, Donnie Darko, Shakespeare in Love, The Shining, Fargo, One Flew Over the Cuckoo's Nest, My Sassy Girl, Illusionist, Taegukgi (mutlaka izlenmeli), Bucket List hepsini birden fazla izlemişimdir Yorum bağlantısı
İlknur Öztürk 4 Ağustos 2010 Paylaş 4 Ağustos 2010 adı geçen bir çok film benim de favorim, adı geçmeyen diğerleri: Les Miserables - Sefiller Monte Cristo Kontu Good Will Hunting -Can Dostum American History X Amistad Babil Türkçe: Takva Yorum bağlantısı
Recommended Posts