Guest Sinan Akg 15 Eylül 2008 Paylaş 15 Eylül 2008 Benim şuan klasiklerim godfather serisi ve scarface. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 Eylül 2008 Paylaş 15 Eylül 2008 (düzenlendi) Gods Must Be Crazy serileri 15 Eylül 2008 tarihinde Mehmet G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 16 Eylül 2008 Paylaş 16 Eylül 2008 matrix serisi, ki sinema tarihinin en müthiş serisidir, star wars serisi, indiana jones serisi, saving private ryan Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 16 Eylül 2008 Paylaş 16 Eylül 2008 (düzenlendi) Yabancı : Kaçak (Herrison ford) ve Yeşil yol.. Yerli : Vizontele-1 16 Eylül 2008 tarihinde Cavit Do?an tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Barkın Kayaoğlu 16 Eylül 2008 Paylaş 16 Eylül 2008 Mustafa Hakkında Herşey Italian Job Face Off Joe Black hepsi birer ekol bence. Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 16 Eylül 2008 Paylaş 16 Eylül 2008 Galip Özel yazdı: Dünyayı Kurtaran Adam - Cüneyt Arkın (Ciddiyim) Evet, sen cidisin.. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 16 Eylül 2008 Paylaş 16 Eylül 2008 Deja Vu Top Gun Pirates Of Carribean (Karayip Korsanları Serisi) National Treasure Serisi Pearl Harbor Remember The Titans Gone in 60 Seconds Armageddon Con Air Bad Boys Serisi yukarıdakilerin Hepsi Jerry Bruckheimer filmleridir(dizileri de güzeldir).. http://www.jbfilms.com/archive/home.html Bir de Yüzüklerin Efendisi serisi... Yorum bağlantısı
Oğuz Yıldırım 16 Eylül 2008 Paylaş 16 Eylül 2008 The Departed Bourne Supremacy Bourne Identity Bourne Ultimatum 21 Jackass 2 Apocalypse Now Running Scared Jason Statham ın bütün filmleri ! =) Aklıma gelenler Yorum bağlantısı
Halil Gecegörür 16 Eylül 2008 Paylaş 16 Eylül 2008 Okul öncesi ve ilköğretimde çocuğu olanlara: Oyuncak Hikayesi. Kayıp Balık Nemo. Ratatuy. Arabalar. Arı Filmi. Karınca Z. Yanlız bu filmlerden birer de kopya çıkarmak lazım, çünki onlarca kez seyrederken nihayetinde başlarına kaza gelebiliyor. Bana sorarsanız, epeydir izlemedim ama "Grease" sanırım tekrar izleyebileceğim nadir filmlerden. Yorum bağlantısı
Barkın Kayaoğlu 16 Eylül 2008 Paylaş 16 Eylül 2008 Oğuz Yıldırım yazdı: Bourne SupremacyBourne Identity Bourne Ultimatum Evet, Bourne serisi de harika bence. Yorum bağlantısı
Nuri Başer 16 Eylül 2008 Paylaş 16 Eylül 2008 1100 filmden oluşan güzel bir arşivim var.. bi liste çıkarıp yollarım :) Yorum bağlantısı
Sina Güran 16 Eylül 2008 Paylaş 16 Eylül 2008 (düzenlendi) Galip Özel yazdı: Mükemmel Zeka, şu John Nash in hayatının anlatıldığı film... o filmin ismi a beautiful mind di ve bencede muhteşem bir film. Bana göre ise: Great Expectations Brave Heart Saving private ryan The passion of the christ Stigmata Gladiator Fearless Saw serisi When nietzsche whept 16 Eylül 2008 tarihinde Sina G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağatay Demir 16 Eylül 2008 Paylaş 16 Eylül 2008 Sinancım istediğin film olsun.. on yüz bin milyon tane var bende ... Son yıllardan ilk aklıma gelenler: Eternal Sunshine of the Spotless Mind American History-X Requiem for a Dream Hotel Rwanda Mystic River All the kings man Blood Diamond The Departed Bourne Supremacy Bourne Identity Bourne Ultimatum Luck Number Slevin Dejavu Gone baby gone Eastern promises No Country for Old Men The Prestige Bucket List.. ... Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 16 Eylül 2008 Paylaş 16 Eylül 2008 Köstebek Kapıdaki düşman Av partisi vizontele 1 eşkıya propaganda Hannıbal Yorum bağlantısı
Gülin Sancak 16 Eylül 2008 Paylaş 16 Eylül 2008 Bunlar da benden olsun; Gilda Ingiliz Hasta Sonsuzluk ve Birgün Yorum bağlantısı
Fazlı Özdemir 16 Eylül 2008 Paylaş 16 Eylül 2008 Forrest Gump:) Shawshank Redemption Godfather I- ((II)) - III Pulp Fiction Seven Years in Tibet Tatar Ramazan Serisi Taxi Driver 25 th Hour Devil's Advocate Unforgiven 12 Angry Man Leon Fight Club Crash Scent of a Woman Lock Stock and Two Smoking Barrels Yorum bağlantısı
Recommended Posts