İçeriğe Yönlendir

Gösterge Panelindeki Arızalar Ve Uyarılar

Osman Öksüz

Recommended Posts

İbrahim Uçar

Bozulmasına gerek yok. Servise gidip kapattırmanız yeterli.

Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk2

Selamlar, cevaplarınız için teşekkür ederim, söylediğiniz gibi sorun muhtemelen emniyet kemeri soketinden kaynaklanıyor. Dün akşam arabayla seyir halindeyken emniyet kemeri soketinden ince tırrrrrrrr diye bir ses geldi, iki tokat atınca sustu, atık yarın kısmetse baktırcağım.

Saygılar

Fatih ÖZTÜRK

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
  • 3 ay sonra...
Hakan Amasyalı

Aslında yol bilgisayarı ekranı dışında yanan ışıkların konumları bile aynı. Bence uydurulabilir

Yorum bağlantısı
  • 5 hafta sonra...
Alkın Yılmaz

Araç yoldan gelmişti. 5-10 dk snra indim 1 dk kadar çalıştırdım motoru kapadım ve test yaptım. Araç çalışır vaziyettede aynı dereceyi gösteriyor. Ama ne olursa olsun 138 derece olabilirmi motorun ısısı?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Olmasa iyi olur. Beklerken sensör etrafındaki ısı artabilir diye düşündüm. Test cihazına bağlatıp baktırmakta fayda var.

Yorum bağlantısı
Alkın Yılmaz

Ben aracı aldığımdan beri arada sırada bakarım 128 falan cıkıyordu bence daha farklı birşey var...

Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak

Cevap var:

Ekranda da yazdığı üzere bu sıcaklık ENGINE yani motor sıcaklıgı. Sizin tahmin ettiğiniz motor su sucaklıgı degil.

Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak

Motorun neresinin sıcaklığı olduğunu bilmeden yüksek diyemeyiz bence.

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

bizimde 127 civarında sıcaklık hep.cihaza bağlandığında da herhangi bir hata bulunmadı.bir sorun olduğunu zannetmiyorum.

tarihinde Misafir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Alkın Yılmaz

Aracım dizel değil. Bu gün aracı hiç çalıştıurmadan test yaptım ve 65 C çıktık. Çarşıda yarım saat 1 saat kadar dolaştım ve geldim kontağı kapadım tekrar test ettim 145 C çıktı...

Yorum bağlantısı
Halil Bebek

benzinli SW aracımdada gage testinde motor sıcaklığını 128 derece civarında gösteriyor. sabah aracı çalıştırmadan önce baktığımda 35 Derece, Hava sıcaklığıda 10 derece civarındaydı. Sıcaklık farklarını alırsak motor sıcaklığı 100 derece cıvarında oluyor.

Burda sorun varmı?

Varsa nerede olabilir?

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Mustafa Akarslan

Sabah arabayı çalıştırdığımda motor arıza lambası sönmedi uyarı verdi. Motora biraz su ekledim yine devam etti. Servise götürecektim, sonra baktım söndü. Ne olmuş olabilir ben her ihtimale karşı servise götürmeyi düşünüyorum yine.

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Sabah arabayı çalıştırdığımda motor arıza lambası sönmedi uyarı verdi. Motora biraz su ekledim yine devam etti. Servise götürecektim, sonra baktım söndü. Ne olmuş olabilir ben her ihtimale karşı servise götürmeyi düşünüyorum yine.

Herşey olabilir ; Serviste bilgisayara bağlayınca, arıza kodu varsa derdinin ne olduğu ortaya çıkar.. :angry:

Yorum bağlantısı
Mustafa Akarslan

aracı bilgisayara bağladılar bir arıza vermediğini. e ozaman lamba niye yandı peki dediğimde birşey tespit edemediklerini lamba yanarsa yandığı zaman getirirsem ozaman arızanın nedenini tespit edebileceklerini söylediler.

Yorum bağlantısı
Mustafa Ekim

benim focustada aynı lamba yandı motor ustama götürdüm bilgisayar makinasını direksiyonun altındaki kutuya bağladı mekanik bölümünden 3 arıza verdi yine bilgisayarın üzerinden yükleme yapıp 3 arızayıda giderdi

Yorum bağlantısı
Mustafa Ekim

benimde aynı oldu motor ustam bilgisayardan 2 arıza daha tespit etti üçünüde bilgisayardan halletti : :shok:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Geçici arıza algılanabiliyor, anlık yanlış yanma vs. bazen lambayı yakar, sonra söndürür, kullanıcısını düşünen bir markadır Ford, bazı markalarda, buji kablosu değişsen cihaza bağlanma gereği vardır=ekstra maliyet.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...