Fehim Fevzioğlu 28 Ekim 2015 Paylaş 28 Ekim 2015 merhabalar yenı uye oldum sıtenın içeriğiniinceledim çok faydalı paylaşımlar var.benım aracım 2005 focus 2 aracmda bır problem oluştu gece uyuymadım.şöyle aktarayım; kontagı acıyorum tum gosterge ısıkları yanıyor ve motor sistem hatası, benzınde su var, vıtes kutusu vb. hataları verıyor kontagı kapayıp tekrar acıyorum duzelıyor ancak arac seyır halındeyken tekrardan yapıyor işin işinden çıkamadım.akuyüde değiştirdim ancak banamasın demiyor yardımcı olursanız sevinirim iyi günler Benim yazdığım arızayı oku.Kablo soket lehimlerinden olabilir. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Tekin 8 Aralık 2015 Paylaş 8 Aralık 2015 Arkadaşlar daire içine aldığım işaretin anlamı nedir? sabah bir abimizin focus 2 dizel aracı çalışma esnasında bu uyarıyı vermiş. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Aralık 2015 Paylaş 8 Aralık 2015 Arkadaşlar daire içine aldığım işaretin anlamı nedir? sabah bir abimizin focus 2 dizel aracı çalışma esnasında bu uyarıyı vermiş. O uyarı normal şartlarda çalışma esnasında vermez. Araç 4500- 5000 d/d yi (tam emin değilim) geçtiğinde vitesin büyütülmesi gerektiğini ifade eden bir işarettir. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Tekin 8 Aralık 2015 Paylaş 8 Aralık 2015 O uyarı normal şartlarda çalışma esnasında vermez. Araç 4500- 5000 d/d yi (tam emin değilim) geçtiğinde vitesin büyütülmesi gerektiğini ifade eden bir işarettir. Abi dururken araba hareket etmeden vermiş, farklı bir sebebi olabilir mi? Yorum bağlantısı
Misafir 8 Aralık 2015 Paylaş 8 Aralık 2015 Abi dururken araba hareket etmeden vermiş, farklı bir sebebi olabilir mi? Rölantide gaza yüklenmiş olabilir. Yada farklı bir sorundan yanmış olabilir. Emin değilim. Ben eski C-Max te birkaç kez yakmıştım. Bilgisayara bağlatıp baktırsın derim. Aşağıda bende zamanında sormuştum. Göz atabilirsin. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/168277-gösterge-panelindeki-arızalar-ve-uyarılar/?p=2094723 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 Bu ne hatası ? Gauge menüyü kurcalarken çıktı, önce yoktu. Yorum bağlantısı
Adem Küçük 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 madem konuyu ziyaret ettim kafama takılan bir durum var sizinle paylaşmak istiyorum...aracım 2008 MK 2.5 focus...daha önceleri hiç dikkatimi çekmemişti fakat bir gün arabadan indim dışarda bir şeylerle uğraşıyordum bir baktım ki yol bilgisayarının ışığı öylece yanıyor "saat ve km gösteriyor ford yazısı " var birde.dedim belli bir süre sonra kendi kendine kapanacak herhalde yaklaşık 10 - 15 dakika aracın başında bekledim ve kapanmadı...sizce bir sorunmudur yoksa tüm focuslarda böyle bir durum söz konusu mu ? servise gittim dedim böyle böyle bir durum var gösterge paneli değişir abi dediler , ee o zaman değiştirelim ne kadardır bu panel " 2.450 " dediler aman abi dedim kalsın böyle ışıklı ben seviyorum dedim artık ne yapayım ... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Bunu yetkili servis soylediyse yetkililiklerine... bu normal bir durumdur, yaklasik 30 40dk sonra soner. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Bu ne hatası ? Gauge menüyü kurcalarken çıktı, önce yoktu. Fikri olan yok mu? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Fikri olan yok mu? Bi fikrim var ama emin değilim. Bu bir hata değil bence. Sonuçta hatalar DTC kodu ile birlikte geliyor. Bu rom'un verdiği mesajlardan falan olmalı diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 "fail" yazdığı için olumsuz birşey diye düşündüm ama araça sıkıntı falan da yok Yorum bağlantısı
KADİR BERK 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 Merhaba bugun benm focustada ucgen seklinde uyari ve motor arizasi uyarsiverdi yandaki koldan dugmeler bastm ama ekranda tam hatayi gostermedi.Stop edip calistrnca hata gdyr bi 20 30km sonra bi daha yandi gakat yine stop edip calistrnca yine gitti.Gosterdgm bi yer egrmanifoldunun arizalandgnive degismesigerektgni soyledi.temizletsek olmazmi bunu Merhaba bugun benm focustada ucgen seklinde uyari ve motor arizasi uyarsiverdi yandaki koldan dugmeler bastm ama ekranda tam hatayi gostermedi.Stop edip calistrnca hata gdyr bi 20 30km sonra bi daha yandi gakat yine stop edip calistrnca yine gitti.Gosterdgm bi yer egrmanifoldunun arizalandgnive degismesigerektgni soyledi.temizletsek olmazmi bunu 1 Yorum bağlantısı
Serkan Haliskaranfil 27 Haziran 2016 Paylaş 27 Haziran 2016 Beyler benim araç focus titanium x 2008 araç çalışmıyor vaziyette hız kadranı 10km civarında kalıyor. Seyir halinde normal sekilde çalışıyor. Gauge testi yaptım değişen olmadı. Sizce sorun nedir? Resim çektim ama nasıl ekliceğimi bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Haziran 2016 Paylaş 27 Haziran 2016 gps ten karşılaştırınca hız normal mi Yorum bağlantısı
Cengiz Ozan 3 Ağustos 2016 Paylaş 3 Ağustos 2016 Arkadaş benim araç 2006 c max dizel arabada aniden bir çok sorun oluştu servis beyin arızası dedi sanayiye gittim usta göstergeyi söktü elektronikçiye tamire gitti takıldı bütün sorunlar gitti araba saat gibi oldu ustam bu c max larda göstergedeki bir arıza başka sorunlarıda çıkartır diyor bütün sistem birbiriyle bağlantılıymış masraf 220 tl. Serviste göstergeye sırf 1800 tl öderdin diyor usta. Yorum bağlantısı
Recommended Posts