Armağan Pekatik 2 Şubat 2011 Paylaş 2 Şubat 2011 Ya ben onu ilk gördüğüm de Antalyadan dönüyordum. Afyonda 2'C'ye düşünce birden yandı tepkim şu oldu : "Anam antifreeze dondu!!!!! EEE bu sıcaklıkta donmaz. Anaam araç bozuldu.... Dağ başında." Hemen kenara çektim. Kullanma klavuzuna baktım oohhh. O anki rahatlamamı size anlatamam. Yorum bağlantısı
Ahmet Koca 3 Şubat 2011 Paylaş 3 Şubat 2011 Ya ben onu ilk gördüğüm de Antalyadan dönüyordum. Afyonda 2'C'ye düşünce birden yandı tepkim şu oldu : "Anam antifreeze dondu!!!!! EEE bu sıcaklıkta donmaz. Anaam araç bozuldu.... Dağ başında." Hemen kenara çektim. Kullanma klavuzuna baktım oohhh. O anki rahatlamamı size anlatamam. bende kitapçıktan baktıktan sonra rahatladım..en az senın kadar Yorum bağlantısı
Taygun Mertcan 3 Şubat 2011 Paylaş 3 Şubat 2011 ben 8 ay oldu daha yeni sol alttaki eşya bölmesini farkettim:))) Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 4 Şubat 2011 Paylaş 4 Şubat 2011 Merhaba arkadaşlar. dün gece yanmaya başladı bu ikaz lambası. Aracım focus 2011 model hb.1100 km de. Aracın hız kadranının içerisinde yanıyor bu ikaz ışığı.yani sis farlarını yaktığımız zaman yanan lambanın sağında yanıyor. Papatyaya benzeyen bir şekil. Tam şeklini nette bulamadım. Sabah erkende kalktığım için resmini çekemedim iş yerine geldim. Ama buradaki bir çok arkadaş dediğim şekli anlayacaktır.not : ikaz lambasının resmini buldum buz uyarı lambasıymış. Hava çok soğuk olduğu için otomatik olarak mı yanıyor acaba ? 4 derecenin altında otomatik devreye girer. Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 4 Şubat 2011 Paylaş 4 Şubat 2011 (düzenlendi) Benim dikkatimi dağıtıyor. Gereksiz bence daha küçük bi şekilde daha kenarda fln olmalıymış Çok önemli bi sorun var gibi yanıyor. 4 Şubat 2011 tarihinde Arma?an Pekatik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Aşkın Barçın 4 Şubat 2011 Paylaş 4 Şubat 2011 Benim dikkatimi dağıtıyor. Gereksiz bence daha küçük bi şekilde daha kenarda fln olmalıymış Çok önemli bi sorun var gibi yanıyor. Arkadaşlar, Bence Kullanım Kılavunu her yerini okuyun. Ben bir hafta da bitirebildim. Kitapçık çok sayfalı ama yararlı bilgiler var. Ben bu ikazı gördüğüm zaman sadece gülümsedim. Sevimli bir kar işareti. En azından aklınızda kalıyor gizli buzlanma gibi. Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 4 Şubat 2011 Paylaş 4 Şubat 2011 Türk milletinin özelliğidi. Asla Okumaz. Yorum bağlantısı
Oktay Yaman 4 Şubat 2011 Paylaş 4 Şubat 2011 sorun çözüldü Sente ayarıyla işi hallettik nihayet. Herkese yardımları için teşekkürler.... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Şubat 2011 Paylaş 4 Şubat 2011 aracın tiriger kayışı degiştikten sonramı yanmaya başladı lamba evet ise aracın sentesi yanlış Yorum bağlantısı
İsmet Aydın 10 Şubat 2011 Paylaş 10 Şubat 2011 sabah benzin aldıktan sonra 1 ve 2 de biraz bastım yanlız sıcaklık -2 yi gösteriyordu ve emniyet kemeri ikazına benzer bip bip diye uyarı sesi verdi sadece kırmzı kar iaşerti vardı başka yanan bi işaret yok neden olabilir...durup istop etti sonra ses gitti... Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 10 Şubat 2011 Paylaş 10 Şubat 2011 Tam emin değilim ama -3-5 derecenin altına düştüğünde ara sıra sanırım sesli ikaz da var... Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 10 Şubat 2011 Paylaş 10 Şubat 2011 sabah benzin aldıktan sonra 1 ve 2 de biraz bastım yanlız sıcaklık -2 yi gösteriyordu ve emniyet kemeri ikazına benzer bip bip diye uyarı sesi verdi sadece kırmzı kar iaşerti vardı başka yanan bi işaret yok neden olabilir...durup istop etti sonra ses gitti... 4 derecenin altında sarı 0 derecenin altında kırmızı yanar. Bu işaret kaygan yol uyarısıdır. Sesli ikaz bölümü yol bilgisayarında açıksa bu ikaz normaldir. Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 10 Şubat 2011 Paylaş 10 Şubat 2011 4 derecenin altında sarı 0 derecenin altında kırmızı yanar. Bu işaret kaygan yol uyarısıdır. Sesli ikaz bölümü yol bilgisayarında açıksa bu ikaz normaldir. +1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 10 Şubat 2011 Paylaş 10 Şubat 2011 4 derecenin altında sarı 0 derecenin altında kırmızı yanar. Bu işaret kaygan yol uyarısıdır. Sesli ikaz bölümü yol bilgisayarında açıksa bu ikaz normaldir. Bana sanki kırmızı işaret için sıfır dereceyi beklemiyor gibi geliyor, zaten olan olmuş gibi bir şey olmaz mı sıfır derecede uyarırsa ... Yorum bağlantısı
İsmet Aydın 10 Şubat 2011 Paylaş 10 Şubat 2011 4 derecenin altında sarı 0 derecenin altında kırmızı yanar. Bu işaret kaygan yol uyarısıdır. Sesli ikaz bölümü yol bilgisayarında açıksa bu ikaz normaldir. Arkadaşlar teşekür ederim.... Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 10 Şubat 2011 Paylaş 10 Şubat 2011 hava sıcaklığı -5 olduğundan sonra uyarı ses gelmez sürat 120ye ulaştığında yol bilgisayarında lütfen tekrara edin diye bir yazı çıkar eşhedüenlaa... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Şubat 2011 Paylaş 10 Şubat 2011 sürat 120ye ulaştığında yol bilgisayarında lütfen tekrara edin diye bir yazı çıkar eşhedüenlaa... Bunu her modele koymak lazım Yorum bağlantısı
H.Yusuf Kantarcılar 10 Şubat 2011 Paylaş 10 Şubat 2011 hava sıcaklığı -5 olduğundan sonra uyarı ses gelmez sürat 120ye ulaştığında yol bilgisayarında lütfen tekrara edin diye bir yazı çıkar eşhedüenlaa... çok yaratıcı olmuş tebrikler. Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 10 Şubat 2011 Paylaş 10 Şubat 2011 hava sıcaklığı -5 olduğundan sonra uyarı ses gelmez sürat 120ye ulaştığında yol bilgisayarında lütfen tekrara edin diye bir yazı çıkar eşhedüenlaa... + 40 Yorum bağlantısı
İsmail Sel 11 Şubat 2011 Paylaş 11 Şubat 2011 mrb yaşar usta 2011 mdl connect var 5500 kmde geçenlerde motor arıza lambası yandı servise götürdüm orda alete bağlamadan söndü şimdi h Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 11 Şubat 2011 Paylaş 11 Şubat 2011 Bunu her modele koymak lazım kesinlikle imansız gitmesin kimse emmi Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 11 Şubat 2011 Paylaş 11 Şubat 2011 +1 Benim her iki focus tada 0 derecede kırmızıya dönüyor. hava sıcaklığı -5 olduğundan sonra uyarı ses gelmez sürat 120ye ulaştığında yol bilgisayarında lütfen tekrara edin diye bir yazı çıkar eşhedüenlaa... ))))))))))))))))))))))))))))))) Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 11 Şubat 2011 Paylaş 11 Şubat 2011 çiçekler bizden mrb yaşar usta 2011 mdl connect var 5500 kmde geçenlerde motor arıza lambası yandı servise götürdüm orda alete bağlamadan söndü şimdi h Yorum bağlantısı
Recommended Posts