İçeriğe Yönlendir

Gösterge Panelindeki Arızalar Ve Uyarılar

Osman Öksüz

Recommended Posts

Armağan Pekatik

Ya ben onu ilk gördüğüm de Antalyadan dönüyordum. Afyonda 2'C'ye düşünce birden yandı tepkim şu oldu : "Anam antifreeze dondu!!!!! EEE bu sıcaklıkta donmaz. Anaam araç bozuldu.... Dağ başında."

Hemen kenara çektim. Kullanma klavuzuna baktım oohhh. O anki rahatlamamı size anlatamam.

Yorum bağlantısı
Ahmet Koca
Ya ben onu ilk gördüğüm de Antalyadan dönüyordum. Afyonda 2'C'ye düşünce birden yandı tepkim şu oldu : "Anam antifreeze dondu!!!!! EEE bu sıcaklıkta donmaz. Anaam araç bozuldu.... Dağ başında."

Hemen kenara çektim. Kullanma klavuzuna baktım oohhh. O anki rahatlamamı size anlatamam.

bende kitapçıktan baktıktan sonra rahatladım..en az senın kadar :)

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik
Merhaba arkadaşlar. dün gece yanmaya başladı bu ikaz lambası. Aracım focus 2011 model hb.1100 km de. Aracın hız kadranının içerisinde yanıyor bu ikaz ışığı.yani sis farlarını yaktığımız zaman yanan lambanın sağında yanıyor. Papatyaya benzeyen bir şekil. Tam şeklini nette bulamadım. Sabah erkende kalktığım için resmini çekemedim iş yerine geldim. Ama buradaki bir çok arkadaş dediğim şekli anlayacaktır.

not : ikaz lambasının resmini buldum buz uyarı lambasıymış. Hava çok soğuk olduğu için otomatik olarak mı yanıyor acaba ?

4 derecenin altında otomatik devreye girer.

Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik
(düzenlendi)

Benim dikkatimi dağıtıyor. Gereksiz bence daha küçük bi şekilde daha kenarda fln olmalıymış Çok önemli bi sorun var gibi yanıyor.

tarihinde Arma?an Pekatik tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Aşkın Barçın
Benim dikkatimi dağıtıyor. Gereksiz bence daha küçük bi şekilde daha kenarda fln olmalıymış Çok önemli bi sorun var gibi yanıyor.

Arkadaşlar,

Bence Kullanım Kılavunu her yerini okuyun. Ben bir hafta da bitirebildim. Kitapçık çok sayfalı ama yararlı bilgiler var.

Ben bu ikazı gördüğüm zaman sadece gülümsedim. Sevimli bir kar işareti. En azından aklınızda kalıyor gizli buzlanma gibi.

Yorum bağlantısı
Oktay Yaman

sorun çözüldü

Sente ayarıyla işi hallettik nihayet.

Herkese yardımları için teşekkürler....

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
aracın tiriger kayışı degiştikten sonramı yanmaya başladı lamba evet ise aracın sentesi yanlış

:)

Yorum bağlantısı
İsmet Aydın

sabah benzin aldıktan sonra 1 ve 2 de biraz bastım yanlız sıcaklık -2 yi gösteriyordu ve emniyet kemeri ikazına benzer bip bip diye uyarı sesi verdi sadece kırmzı kar iaşerti vardı başka yanan bi işaret yok neden olabilir...durup istop etti sonra ses gitti...

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Tam emin değilim ama -3-5 derecenin altına düştüğünde ara sıra sanırım sesli ikaz da var...

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik
sabah benzin aldıktan sonra 1 ve 2 de biraz bastım yanlız sıcaklık -2 yi gösteriyordu ve emniyet kemeri ikazına benzer bip bip diye uyarı sesi verdi sadece kırmzı kar iaşerti vardı başka yanan bi işaret yok neden olabilir...durup istop etti sonra ses gitti...

4 derecenin altında sarı 0 derecenin altında kırmızı yanar. Bu işaret kaygan yol uyarısıdır. Sesli ikaz bölümü yol bilgisayarında açıksa bu ikaz normaldir.

Yorum bağlantısı
Fatih Bayram
4 derecenin altında sarı 0 derecenin altında kırmızı yanar. Bu işaret kaygan yol uyarısıdır. Sesli ikaz bölümü yol bilgisayarında açıksa bu ikaz normaldir.

+1 :)

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Bana sanki kırmızı işaret için sıfır dereceyi beklemiyor gibi geliyor, zaten olan olmuş gibi bir şey olmaz mı sıfır derecede uyarırsa ... :)

Yorum bağlantısı
İsmet Aydın

Arkadaşlar teşekür ederim....

Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

hava sıcaklığı -5 olduğundan sonra uyarı ses gelmez sürat 120ye ulaştığında yol bilgisayarında lütfen tekrara edin diye bir yazı çıkar eşhedüenlaa... :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
sürat 120ye ulaştığında yol bilgisayarında lütfen tekrara edin diye bir yazı çıkar eşhedüenlaa... :D

Bunu her modele koymak lazım :D

Yorum bağlantısı
H.Yusuf Kantarcılar
hava sıcaklığı -5 olduğundan sonra uyarı ses gelmez sürat 120ye ulaştığında yol bilgisayarında lütfen tekrara edin diye bir yazı çıkar eşhedüenlaa... :D

çok yaratıcı olmuş tebrikler.

Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci
hava sıcaklığı -5 olduğundan sonra uyarı ses gelmez sürat 120ye ulaştığında yol bilgisayarında lütfen tekrara edin diye bir yazı çıkar eşhedüenlaa... :)

+ 40 :):)

Yorum bağlantısı
İsmail Sel

mrb yaşar usta 2011 mdl connect var 5500 kmde geçenlerde motor arıza lambası yandı servise götürdüm orda alete bağlamadan söndü şimdi h

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik
+1 :)

Benim her iki focus tada 0 derecede kırmızıya dönüyor.

hava sıcaklığı -5 olduğundan sonra uyarı ses gelmez sürat 120ye ulaştığında yol bilgisayarında lütfen tekrara edin diye bir yazı çıkar eşhedüenlaa... :good1:

:fiuw:)))))))))))))))))))))))))))))))

Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci
:i-ih2:

çiçekler bizden :vreka:;);)

mrb yaşar usta 2011 mdl connect var 5500 kmde geçenlerde motor arıza lambası yandı servise götürdüm orda alete bağlamadan söndü şimdi h
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...