Hasan Varnalı 2 Aralık 2010 Paylaş 2 Aralık 2010 aractan ortalama 2-3 dkda bir dııt diye gelen ikaz sesi geliyor ama göstergede hiçbir lamba yanmıyor arıza lambası yada başka birşey.aracın mazotu kalan mesafeyi 150 km altına indiğinde yapıyor gibime geldi gidip mazot alınca ses duymadım tabii müzik yükses seste olduğuda düşünülürse benim duymama gibi bi şansımda olmus olabilir mazottan yapma ihtimali varmıdır yada böyle bir sistem varmı araçta? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Aralık 2010 Paylaş 2 Aralık 2010 aractan ortalama 2-3 dkda bir dııt diye gelen ikaz sesi geliyor ama göstergede hiçbir lamba yanmıyor arıza lambası yada başka birşey.aracın mazotu kalan mesafeyi 150 km altına indiğinde yapıyor gibime geldi gidip mazot alınca ses duymadım tabii müzik yükses seste olduğuda düşünülürse benim duymama gibi bi şansımda olmus olabilir mazottan yapma ihtimali varmıdır yada böyle bir sistem varmı araçta? Menzil 150 km altına düşünce uyarı veren bir sistem yok.. Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı 2 Aralık 2010 Paylaş 2 Aralık 2010 Menzil 150 km altına düşünce uyarı veren bir sistem yok.. peki abi bu neyin sinyali olabilir herhangi bi fikriniz varmı? Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 2 Aralık 2010 Paylaş 2 Aralık 2010 Aracın içinde öyle zırt pırt ötecek birşey unutmuş olmayasınız forumda bir arkadaşın başına gelmişti de O da ne bu ses diye bayağı bir kafa yormuştu.sonra torpidoda pili biten bir saatin uyarı sinyali olduğunu anlamıştı Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı 3 Aralık 2010 Paylaş 3 Aralık 2010 bagaj açıkmış onun sinyaliymiş korktum bende ama bilemediğimizden daha yeni alışmaya başladığımızdan araca çözememiştik saolun Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 3 Aralık 2010 Paylaş 3 Aralık 2010 bagaj açıkmış onun sinyaliymiş korktum bende ama bilemediğimizden daha yeni alışmaya başladığımızdan araca çözememiştik saolun hadi geçmiş olsun Yorum bağlantısı
Misafir 3 Aralık 2010 Paylaş 3 Aralık 2010 Bagaj kapağı açık uyarı lambası yokmuymuş ghia da.Kapılar için uyarı lambası vardır heralde.İlginç. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Aralık 2010 Paylaş 3 Aralık 2010 Kapı-bagaj açık ikaz sinyali ile göstergede kırmızı lamba yanmalıydı? Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı 3 Aralık 2010 Paylaş 3 Aralık 2010 Kapı-bagaj açık ikaz sinyali ile göstergede kırmızı lamba yanmalıydı? abi hiç birşey yanmadı kapı açık kalınca yanıyor ama anlıyamadım bende? :lol: hadi geçmiş olsun saolunn :D:D Bagaj kapağı açık uyarı lambası yokmuymuş ghia da.Kapılar için uyarı lambası vardır heralde.İlginç. kapı için var abi ama bagaj için görmem imkansız diye düşünüyorum Yorum bağlantısı
Ahmet Topcu 4 Aralık 2010 Paylaş 4 Aralık 2010 Bagaj açık uyarısınıda görmemeniz imkansız kapılarda olduğu gibi kırmızı ışık yanar ve yol bilgisayarında bagaj açık olduğunu yazması lazım. Yorum bağlantısı
Gökhan Kızılkaya 21 Aralık 2010 Paylaş 21 Aralık 2010 Arkadaşlar; Dün sabah çok enterasan bir arıza oldu.Aracım 2010 focus tdci tit. (anahtarsız çalıştırma) Tek tuşla kontağı açtım ve marşa bastım.Immo ışığı düzensiz olarak yanıp sönmeye başladı fakat motor da sorun yok .Araç yürüyor. Bir süre sonra teyp ve klima ışıkları yanıp sönmeye başladı ve yol bilgisayarında saçma sapan sürekli ekran değişiyor.Geri vitese takınca geri vites lambası da yanıp sönüyor.Araç resmen sapıttı.Fakat normal yürümekte. Bu sabah marş basmadı 2. hatta 3. denememde bastı. Sigorta kutusundaki rolelerden tık tık ses geliyor ve bu sesle aynı periyotta ışıklar yanıp sönüyor. Araç şu an Şahsuvaroğlunda.Arızayı bulmaları 1-2 gün sürermiş.Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.Ayrıca elektrikçisi sağlam anadolu yakasında hangi servis var? ( Koşuyolu Doğan almıyor.Faaliyetlerini durduruyormuş.) Çok üzüldüm bu duruma.Ahh f1 im ahh.Nerdesinnn? Yorum bağlantısı
Misafir 21 Aralık 2010 Paylaş 21 Aralık 2010 sani'ye katılıyorum.araç gün aşırı yattı ise akü ihtimali yüksek.aküye baktırın önce. Yorum bağlantısı
Gökhan Kızılkaya 21 Aralık 2010 Paylaş 21 Aralık 2010 sani'ye katılıyorum.araç gün aşırı yattı ise akü ihtimali yüksek.aküye baktırın önce. Akü daha doğrusu araba daha 1 yıllık.Az önce aradılar beyin komple değişecek dediler.otosandangelmesi 4-5 günmüş. araçta vermiyorlar.15 günden fazla yatarsa araç veririz dediler. Arıza kesin beyin dediler.1 yıllık arabada beyin tümörü çıktı.Kısmet işte. Yorum bağlantısı
Necat Ertan 21 Aralık 2010 Paylaş 21 Aralık 2010 Forumda ilk defa karşılaşılan bir durum, geçmiş olsun. Beyin nakli ile sorun çözülür umarım. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Aralık 2010 Paylaş 21 Aralık 2010 Akü daha doğrusu araba daha 1 yıllık.Az önce aradılar beyin komple değişecek dediler.otosandangelmesi 4-5 günmüş.araçta vermiyorlar.15 günden fazla yatarsa araç veririz dediler. Arıza kesin beyin dediler.1 yıllık arabada beyin tümörü çıktı.Kısmet işte. İnşallah garanti bitiminde böyle bi durumla karşılaşmazsınız. Kendileri 3000-5000tl tutarlarındaydılar galiba. Yorum bağlantısı
Gökhan Kızılkaya 21 Aralık 2010 Paylaş 21 Aralık 2010 (düzenlendi) Garanti den beyin nakli yapılacak ama otosan ın elinde yok bir hayli süre 1-2 hafta bekleyeceğiz.Bu halde arabanın kullanılması sakıncalı olabilirmiş.Durup dururken beyin niye gitsin anlamadım.Eğer arıza başka ise ve beyin değiştikten sonra devam ederse o zaman komedi başlayacak. Araç orda yatacak bu sürede.. Motora kumanda eden beyin modülüyle diğer sistemlere kumanda eden modül farklımıdır?Yani benim arızalı beyin hangisi acaba.? Çünkü aracın gidişinde sorun yoktu. 21 Aralık 2010 tarihinde G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cemil Çınar 21 Aralık 2010 Paylaş 21 Aralık 2010 Bu süre içerisinde size kiralık araç versinler Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Aralık 2010 Paylaş 21 Aralık 2010 Siz kendiniz servise gitmeyip, eoro service ten çektirseydiniz, işler bambaşka olacaktı. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 21 Aralık 2010 Paylaş 21 Aralık 2010 eurooo ile çektirdiğimz olmuştu pekte fark olmadı servis anlayışında servisine ve adamına göre mi muamele Yorum bağlantısı
Misafir 21 Aralık 2010 Paylaş 21 Aralık 2010 (düzenlendi) beyin arızasına inanasım yok. 21 Aralık 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 21 Aralık 2010 Paylaş 21 Aralık 2010 Garantisi varken mi çekilmişti? Evet. şarj dinoması arızalanan bir yeni kasa mondeo alaka sıfırdı. sorunu bilmelerine rağmen çözüm üretmiyorlardı. sonra araya başkalrını soktuk 1 hafta yatacak araba 2 saatte çıktı Fordda adamın varsa işler çabuk yürüyor. Devlet gibin Yorum bağlantısı
Gökhan Kızılkaya 21 Aralık 2010 Paylaş 21 Aralık 2010 Akşam aradılar.Otosan ile irtibat kurmuşlar ve tavsiye üzerine gem modülünü resetleyip yeniden programlamışlar.Düzelmiş.Reset atınca düzelecekse neden hemen beyin değişecek dedi servis anlamadım.İyice kıllandım şimdi.Gerçekten düzeldimi yoksa esas arıza başka yerdemi??? Sanki en güzeli platinli distribütörlü karbüratörlü arabalar galiba. Yorum bağlantısı
Recommended Posts