Sani Gerşon 3 Mart 2013 Paylaş 3 Mart 2013 Peki!Bu sağ sol ayarını far ayarlaması yapanlar neden yapmıyor? Bildiğim kadarıyla her araçta sağ sol ayarı yok. Ayrıca bzen ampulun oturduğu yuvada da kayma, ampulde kayma olabiliyor. yeni 2013 vw lwedwki far yıkamasız xenonlar ne yapacak 3 yıl sonra Abi onlar xenon gazıyla ama aydınlatma olarak halogen sınıfında yer alıyorlardı galiba? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Mart 2013 Paylaş 3 Mart 2013 yeni 2013 vw lwedwki far yıkamasız xenonlar ne yapacak 3 yıl sonra Lümenleri düşük... Ona göre kriterleri belirleyeceklerdir, yada vardır da biz bilmiyoruzdur.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Mart 2013 Paylaş 23 Mart 2013 Ben susuyorum Fikri.. şimdi randevunun aslında nasıl alınması gerektiğini sen anlat arkadaşlara 1 Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 Aracımın orjinal sac jant lastik ebatları 185/65/14'tü.Muayeneye 205/50/16 çelik jant ve lastiklerle gitsem sıkıntı olur mu?Bir de 3,5 cm'lik yay taktırsam yine muayenede sorun olur mu? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 Janttan sorun olmayabilir, yay sorun çıkarabilir.. deneyip görmek lazım.. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 2 Mayıs 2013 Paylaş 2 Mayıs 2013 Sıfır km alınmış bir ticari aracın egzoz muayne zamanı ne kadardır ? Genel muayne ile aynı zamanmı 3 yılmı ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Mayıs 2013 Paylaş 2 Mayıs 2013 ticarinin muayenesi 1 yıl, hem de ruhsat değil, üretim tarihinden itibaren, yani bugün satın alsan, 7 ay sonrasına muayene gerekebilir Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı 11 Mayıs 2013 Paylaş 11 Mayıs 2013 Siyah araç ön kaput siyah karbon kaplama muayenede sorun çıkarırmı ki? Yorum bağlantısı
A. Ulaş Barut 19 Haziran 2013 Paylaş 19 Haziran 2013 Muayeneye girdik diyelim sıkıntı çıktı bir ay içerisinde tekrar aynı istasyona mı gitmek zorundayız? Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 25 Haziran 2013 Paylaş 25 Haziran 2013 Bugün aracı muayneye götüreceğim, ancak farınların ayarları bozuk biri aşağı biri biraz yukarı bakıyor, normalde hafif kusur olur ama çok ayarsız az ayarsız diye bir şey varmıdır? Yorum bağlantısı
Mustafa Volkan Koca 25 Haziran 2013 Paylaş 25 Haziran 2013 Bugün aracı muayneye götüreceğim, ancak farınların ayarları bozuk biri aşağı biri biraz yukarı bakıyor, normalde hafif kusur olur ama çok ayarsız az ayarsız diye bir şey varmıdır? benimkide sağ çok aşağıdaydı hafif kusur yazıyordu geçtim ertesi hafta ayarlabildim. ducatonun silecek motoru 3. kademe çalışıp öteki kademeler çalışmıyor geçermi ki tüvden? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 25 Haziran 2013 Paylaş 25 Haziran 2013 Bugün aracı muayneye götüreceğim, ancak farınların ayarları bozuk biri aşağı biri biraz yukarı bakıyor, normalde hafif kusur olur ama çok ayarsız az ayarsız diye bir şey varmıdır? Yansın yeter 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 25 Haziran 2013 Paylaş 25 Haziran 2013 benimkide sağ çok aşağıdaydı hafif kusur yazıyordu geçtim ertesi hafta ayarlabildim. ducatonun silecek motoru 3. kademe çalışıp öteki kademeler çalışmıyor geçermi ki tüvden? Şans; kolu sonuna kadar kaldırırsa geçer Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 25 Haziran 2013 Paylaş 25 Haziran 2013 Birde lastik ebatı olayı var, normalde 195/55/16 olması gereken lastiklerim 205/55/16 sıkıntı yaratır mı? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 25 Haziran 2013 Paylaş 25 Haziran 2013 yok. alaman tüv olsa sıkıntı ama bizim tüvlerin umrunda değil yeterki lastik diş derinliği sıkıntısız olsun 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 25 Haziran 2013 Paylaş 25 Haziran 2013 Birde lastik ebatı olayı var, normalde 195/55/16 olması gereken lastiklerim 205/55/16 sıkıntı yaratır mı? Çok titiz birine denk gelmediğin sürece onunda sorun olacağını sanmam. Kimisi yangın söndürücünün tarihine; ilkyardım çantasının içindekilerin son kullanma tarihine bile bakıyor ; kimisi varlığını bile kontrol etmiyor.. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Volkan Koca 25 Haziran 2013 Paylaş 25 Haziran 2013 Birde lastik ebatı olayı var, normalde 195/55/16 olması gereken lastiklerim 205/55/16 sıkıntı yaratır mı? Yok abi ya ona bakan yok çok orantısız olursa belki onlara bakarlar benim jantlarda 175/65/14 dü 195/60/15 yaptım niye değiştirdin diyen olmadı sadece elindeki aletle 3mm üzerinde olup olmadığına bakıyor zaten 3mm altıda kabak zaten 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Dinçer 13 Ağustos 2013 Paylaş 13 Ağustos 2013 Geçen sene aracımdaki ön far ışık şiddetini beğenmeyip orjinal halojen 55/45 ampüllerini çıkartıp yerine yine halojen olan 100/90 ampüller taktırdım ve konjektör bağlantısı yaptırdım,ışık şiddeti hatırı sayılır şekilde yükseldi ve ben çok memnun kaldım, Acaba bu durum muayeneden geçerken bir sıkıntı yaratırmı? cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Selim Kaya 1 Eylül 2013 Paylaş 1 Eylül 2013 Yakın zamanda babam aracını muayene ettirdi. LPG etiketi olmadığından dolayı (geçen sefer ki kusur tespitinde yazmamışlar) hafif kusuru anladık ama yangın söndürme tüpüne ulaşmanın zorluğu da neyin nesi? Bu arada gerekli ekipman bagajda. Mantıklı olabilir ama bu işin bir standardı olması gerek. Kusur listesini kabartmak olarak algılıyorum ben bunu. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 1 Eylül 2013 Paylaş 1 Eylül 2013 Yakın zamanda babam aracını muayene ettirdi. LPG etiketi olmadığından dolayı (geçen sefer ki kusur tespitinde yazmamışlar) hafif kusuru anladık ama yangın söndürme tüpüne ulaşmanın zorluğu da neyin nesi? Bu arada gerekli ekipman bagajda. Mantıklı olabilir ama bu işin bir standardı olması gerek. Kusur listesini kabartmak olarak algılıyorum ben bunu. Normalde sürücünün yanında olması lazım(böyle bir yer varda biz mi koymuyoruz) Ben her sene yangın söndürücü bagajda girerim illkez geçen sene banada aynı hafif kusuru yazdılar. 15 gün sonra muaynem var yine bagajda durcak 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Dinçer 21 Eylül 2013 Paylaş 21 Eylül 2013 aracım 2001 fiesta, bugün muayeneye girdim,çok şükür kısmetse 2015 yılıa kadar muayene derdim bitti, araçta lpg var. camdada etiketi var ama görmediler,hafif kusur , yangın söndürücü kontrol tarihi geçmiş hafif kusur, lpg regülatör markası okunmuyor hafif kusur, diğer işlemlerde bir sorun yaşamadım ve yukarıda yazdığım maddeler haricinde bir sorun çıkmadan, muayeneden onay alarak çıktım, adana seyhan TUVTURK tavsiye ederim,randevu alarak girdim,randevu alanlara muayene başlarken öncelik veriyorlar, kalabalık değil her şey sistemli, yüreğir çok kalabalık ve karışık tavsiye etmiyorum, Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 21 Eylül 2013 Paylaş 21 Eylül 2013 Cam filmi ,kisa far ayari,uzun far ayari...hafif kusur.. Serviste ayarlanmis fara kusur buldular ama cakma xenonla gezenler kusursuz...hay sizin tuvunuze... 1 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 21 Eylül 2013 Paylaş 21 Eylül 2013 (düzenlendi) Cam filmi ,kisa far ayari,uzun far ayari...hafif kusur.. Serviste ayarlanmis fara kusur buldular ama cakma xenonla gezenler kusursuz...hay sizin tuvunuze... Aynen. En çok kızdığım da bu, geçen muayenede serviste ayar yaptırdım gittim, çıktığımda baktım far ayarı hafif kusur yazmışlar. Tüküreyim böyle işe. Çarşamba muayene var bakalım neler bekliyor bizi. 21 Eylül 2013 tarihinde Osman Yücel Çetin tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts