İçeriğe Yönlendir

Muayene Hakkında Bilmek Istedikleriniz

Evren Barış Özbek

Recommended Posts

Osman Bilgin

ses yoksa elletmeyin, ağır kusur yazarlarsa, çözüm metdounu da anlatırlar, masraf olacaksa o zaman olsun,

püf: ağır kusur yazıp kalınırsa, 29 gün sonra tekrar muayeneye girin, bir sonrakine 1 ay daha uzun süreniz olsun :seytan:

peki efendim sagolun bende ona karar verdim nasipse sabah gidecegim cok az bir catlak var camda dikiz aynası yerinden cıkmısdı onuda yapıstırıcı ile yapıstırdılar ondan oldu diye tahmin ediyorum. park halinde baska bir mondeo gordum camı catlakdı tam dikiz aynasının oldugu yerde idi. her ihtimala karsı dikiz aynanız cıkarsa cift taraflı band gibi seyle yapıstırın diye dip not ekliyorum.

2. den sonrası ucretli degil mi?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

ağır kusur sonrası 2. muayene ücretsiz, hala geçemedi ise sonr baştan başlar yani ücretli

Yorum bağlantısı
Osman Bilgin

ağır kusur sonrası 2. muayene ücretsiz, hala geçemedi ise sonr baştan başlar yani ücretli

geçidi araba çok şükür, eksozla ön cam haricinde diğer yerlerde çıktı hafif kusurlar... far ayarları dikiz aynası hasarı ilk yardım çantası vs gibi bir çok hafif kusur...

Yorum bağlantısı
İsa Köse

Bugün Focus'u Tüvtürk'e götürdüm. 10 dakikada muayene edildi. Sonuç: GEÇTİ. Aracımı seviyorum. :)

Vesile ile, randevu alınmadan muayene isteiğini her istasyon kabul etmiyor. Siz de benim gibi randevusuz gitmek zorunda kalırsanız, gideceğiniz istasyon kabul ediyor mu öğrenin. Örnek; Bursa-Merkez (kestel) istasyonu kabul etmezken Bursa-Gemlik randevusuz kabul ediyor. :s

Yorum bağlantısı
Bülent Gökmen

30 Eylül'den önce istediğiniz gün gidebilirsiniz. İsterseniz 10 gün önce gidin. Kimse neden geldin demez. Sadece muayene tarihinizi 10 gün öne almış olursunuz. Egzos pulunu bazı TUVTÜRK istasyonları da veriyor. İstasyona sorabilirsiniz. Yoksa muayeneye gitmeden önce yaptırmalısınız.

Haklısınız 27 sinde gittim ve işimi hallettim. İşin ilginç yanı hiçbir kusur olmamasına rağmen araç farlardan hafif kusurlu geçti. Sebebi elemanın biraz acemi olmasıydı zira far ölçümünden önce direksiyonu tam düzlememişti :)) Lastikler 6mm gözüküyor bir sonraki muayeneye kadar yeter sanırım. Ayrıca ilkyardım çantası ve tüpü de kontrol edilmedi, tuhafıma gitti. Ben ilkyardım ve tüp olayında ikişer tane bulunduruyorum çünkü önemli olduğunu düşünüyorum. Allah göstermesin kendimize değil başkasına da yardım gerekebiliyor...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

İki kere araç muayene götürdüm ikisinde de ilkinde geçmedim. :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya
(düzenlendi)

İki gün önce muayeneden geçtim. İlk muayenemdi, heyecanlıydı :)

Arabayı da herhangi bir yere kontrole falan götürmedim. Birşey varsa çıksın, düzeltir giderim. Normalde böyle geziyorum baktırmadan gidecem dedim.

Gittim. 6 tane hafif kusur çıktı, önemlileri de var arada tabi. Bir de aracın kmsi yazılıyor, güzel olmuş.

Hafif kusurlardan beni en çok etkileyen yangın söndürme tüpü oldu, onu değiştirmem lazım. Diğerleri bence önemsiz.

Tabi siz ne dersiniz bilmiyorum. Ekliyorum. yorumları bekliyorum.

OV0K9.jpg

tarihinde Mehmet Ali Karakaya tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Yangın tüpü önemli..

En az 1kiloluklardan alın, ben düzenli olarak yenilerim...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Bende geçen sene bizim şirketin yangın tüplerini getirenlerden,5 tl ve boş tüpü vererek yenisini almıştım.

Yorum bağlantısı
  • 5 hafta sonra...
Adnan Bedestencioğlu

Arkadaşlar bugün connectimi araç muayenesine götürdüm ama maalesef geçemedim muayeneyi.. sebebi ise sol arka stop lambası patlamış... bu gibi şeylere çok dikkat eden hatta geçmişte 29 Ekim de aracımın farı patladığı için boş sanayide yedek parçacı arayan birisiyim... her ne kadar suçun %99 bende olsada bir far için muayeneyi geçememek bana biraz abartılı geldi... evet giderken kontrol etmeliydim ama aklıma bir aracın muayeneye giderkende farlarının yada lambalarının patlayabileceği aklıma geldii.... sorun arızayı gidermek deil. Kayserideki 2 muayene istasyonununda şehir merkezine uzaklığı yaklaşık 20 km ve etrafında nebir tamirci var nede bir servis....... yani bir ampül için 40-50 km yaptım ve bir o kadar daha yapacağım... o yüzden arızayı giderdiğim halde geri gidip bitiremedim işlemi... Yinede siz siz olun gitmeden farlarınızı ve lambalarınızı kontrol edin...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Fren lamblarını çok önemsiyorlar demek ki. Bilgi için teşekkürler. İstanbul da benim gittiğim tüv istasyonlarının dışında bu tarz işleri yapmak için elektrikçiler bekliyor.

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Motor kaputunun pistonunun biri bozuk olmasından dolayı kaputun durmaması sebep olarak muayeneden geçemeyen ben ne olacağım :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Motor kaputunun pistonunun biri bozuk olmasından dolayı kaputun durmaması sebep olarak muayeneden geçemeyen ben ne olacağım :p

adamın kafaya mı düştü :crazy:

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Arabayı yeniliyecen :D

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Geçen muaynede far ayarından hafif kusur dediler, şimdi de far ayarı hafif kusurlu olunca muayneden geçemeyecek mi?

Yorum bağlantısı
Adnan Bedestencioğlu

far ayarı hala hafif kusur, yanmaz ise ağır kusur......

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım
adamın kafaya mı düştü :crazy:

Ağır kusurmuş, tehlike arz ediyormuş :) Yapacak birşey yok, kuralsa boynumuz kıldan ince :p

Arabayı yeniliyecen :D

Havalı deri koltuğum var? Focuslarda var mı bu ? :rofl:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Geçen muaynede far ayarından hafif kusur dediler, şimdi de far ayarı hafif kusurlu olunca muayneden geçemeyecek mi?

Geçecek.. Geçen yılı unutun... Her şey sil baştan..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Ağır kusurmuş, tehlike arz ediyormuş :) Yapacak birşey yok, kuralsa boynumuz kıldan ince :p

Havalı deri koltuğum var? Focuslarda var mı bu ? :rofl:

Fuar da gördük chery de var ;)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

ne yazıyor madde olarak bunun için? tanımı nedir :s :s :s

Fuar da gördük chery de var ;)

fabrikasyon carputer gibi navigasyonları bile var

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

ne yazıyor madde olarak bunun için? tanımı nedir :s :s :s

fabrikasyon carputer gibi navigasyonları bile var

Carputer ? Biz helikopterler'e 2003 yılında takıyorduk :D

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım
(düzenlendi)

Çağlar abi şuan aklımda değil ama tek o zımbırtıdan kaldım geçen sene. Rezil bir duyguydu :rofl:

Carputer olayına gelince siz orjinalciler bilmez bunun tadını. Anca helikopterlerde görürsünüz :tongue2:

tarihinde Hakan Tarım tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Benim arabaya carputer yapsak, evden işe gidene kadar anca açılır :p

sandalye faturasını yollıcam ama, bu kaçıncısı yer düştüm, tekeri kırıldı

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...