Yaşar Demirci 11 Kasım 2012 Paylaş 11 Kasım 2012 Arkadaşlar bugün connectimi araç muayenesine götürdüm ama maalesef geçemedim muayeneyi.. sebebi ise sol arka stop lambası patlamış... bu gibi şeylere çok dikkat eden hatta geçmişte 29 Ekim de aracımın farı patladığı için boş sanayide yedek parçacı arayan birisiyim... her ne kadar suçun %99 bende olsada bir far için muayeneyi geçememek bana biraz abartılı geldi... evet giderken kontrol etmeliydim ama aklıma bir aracın muayeneye giderkende farlarının yada lambalarının patlayabileceği aklıma geldii.... sorun arızayı gidermek deil. Kayserideki 2 muayene istasyonununda şehir merkezine uzaklığı yaklaşık 20 km ve etrafında nebir tamirci var nede bir servis....... yani bir ampül için 40-50 km yaptım ve bir o kadar daha yapacağım... o yüzden arızayı giderdiğim halde geri gidip bitiremedim işlemi... Yinede siz siz olun gitmeden farlarınızı ve lambalarınızı kontrol edin... bizim servis muayene istasyonunun yakınında bu tip durumlarda başka markalarda bize gelip ampül degiştirmek istiyorlar bizde yardımcı oluyoruz, sizde o kadar yolu gitmeden yakındaki başka marka servisten yardım alabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Akarslan 28 Kasım 2012 Paylaş 28 Kasım 2012 ilk muayene de cam filminden dolayı hafif kusurlu geçen araç cam filminde dolayı ikincisinde muayene den geçmeme durumu olur mu? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Kasım 2012 Paylaş 28 Kasım 2012 Yasa değişmedikçe sorun olmaz.. Mevcut yasalar göre bir sonraki muayenede yine hafif kusur ile geçer.. Yani, bir muayenedeki hafif kusurları bir sonraki muayenede gidermek zorunda değilsin... Hafif kusur, bu araç yürüyebilir, trafiğe çıkabilir.. Bunlar da olmasa iyi olur demek gibidir.. Yorum bağlantısı
Mustafa Akarslan 28 Kasım 2012 Paylaş 28 Kasım 2012 iyiymiş ozaman bende filmleri söktürmem gerekir diye üzülmüştüm. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Kasım 2012 Paylaş 28 Kasım 2012 bizim servis muayene istasyonunun yakınında bu tip durumlarda başka markalarda bize gelip ampül degiştirmek istiyorlar bizde yardımcı oluyoruz, sizde o kadar yolu gitmeden yakındaki başka marka servisten yardım alabilirsiniz. ancak tekara muayene için de randevu şart Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 28 Kasım 2012 Paylaş 28 Kasım 2012 ancak tekara muayene için de randevu şart muayene önceligi var. randevuya gerek yok, en azından buralarda Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 28 Kasım 2012 Paylaş 28 Kasım 2012 Bir soru daha, çamurluk sinyalini iptal edip aynalara sinyal yaparsan muayneden geçermi, orjinali öyle değil çünkü. Yorum bağlantısı
Ahmet Dinçer 2 Aralık 2012 Paylaş 2 Aralık 2012 Gösterge tablosundaki motor hata lambası yanarken muayeneye gitsem sorun olurmu? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Aralık 2012 Paylaş 2 Aralık 2012 Sarı renkli bir lambadan dolayı muayeneden bırakamazlar.. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 24 Aralık 2012 Paylaş 24 Aralık 2012 Bir soru daha, Farlarımın için yani far tası dışındaki çerçevenin boyası dökülmüş biraz eğer aşağıdaki resim gibi far tasının dışındaki bölümü boyarsam muaynede sıkıntı olur mu? Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 24 Aralık 2012 Paylaş 24 Aralık 2012 abi bu nasıl bir soru ne resimden bir şey anladım ne sorudan Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 24 Aralık 2012 Paylaş 24 Aralık 2012 abi bu nasıl bir soru ne resimden bir şey anladım ne sorudan Hava diyorum serin biraz gideyimde bir hırka alayım üzerime. Farın için boyayacağım ama far tasını değil, resimdeki gibi olacak muayenede sıkıntı olurmukine? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Aralık 2012 Paylaş 24 Aralık 2012 Daha hala cevap yazılmadı mı? Aydınlatma tası harici boyanırsa sıkıntı yok Açıp kapamak sıkıntı, bant tutmayabilir Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 24 Aralık 2012 Paylaş 24 Aralık 2012 (düzenlendi) Aydınlatma tası harici boyanırsa sıkıntı yok Açıp kapamak sıkıntı, bant tutmayabilir Sani merak etme her türlü close-up yaparık. Elnevi çeşit yapıştırıcı var, zaten her sene açıp içini temizliyorum, atıyorum bulaşık yıkama makinesine, cillop gibi oluyor. 24 Aralık 2012 tarihinde Hüseyin Sönmez tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 24 Aralık 2012 Paylaş 24 Aralık 2012 Bir soru daha, Farlarımın için yani far tası dışındaki çerçevenin boyası dökülmüş biraz eğer aşağıdaki resim gibi far tasının dışındaki bölümü boyarsam muaynede sıkıntı olur mu? Hava diyorum serin biraz gideyimde bir hırka alayım üzerime. Farın için boyayacağım ama far tasını değil, resimdeki gibi olacak muayenede sıkıntı olurmukine? Yukarda işratlediğim yeri naıl anlıyayım Focusun orjinal farları bu şekil de ve sıkıntısız geçer senin de geçer 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 24 Aralık 2012 Paylaş 24 Aralık 2012 Bu black line connectlerdeki gibi aynı yapı var benim arabanın farlarında. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Ocak 2013 Paylaş 5 Ocak 2013 Facebook da her sene muayeneye hayır kapmanyası var. Haberi olan? Yorum bağlantısı
Fazlı Özdemir 11 Ocak 2013 Paylaş 11 Ocak 2013 İnternet randevu sistemi halihazırda mevcut. Geçen sene netten randevu almıştım ben. https://reservation.tuvturk.com.tr/Web.UI/Default.aspx Yorum bağlantısı
Erman Devrim 2 Şubat 2013 Paylaş 2 Şubat 2013 Araç muayene istasyonlarının randevu sistemi hem telefonla hemde internet üzerinden yapılmakta.Yanlız bizim insanımız 14:00 da aldığı randevuya sabah 08:00 da gittiği için boş yere bekleyip sızlanmaktadır.Randevu saatinden 30 dk önce muayene istasyonunda olunması yeterlidir bu şekilde bir araç muayenesi en fazla 2 saat sürmektedir. Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 11 Şubat 2013 Paylaş 11 Şubat 2013 Merhabalar,aracımda; -2 numara cam filmi -Tampon sinyallerinde amerikan park(Parklar açıkken yanıp sönmesi çok fazla belli olmuyor,ama parklar kapalıyken iyi bir şekilde yanıp sönüyor.) -Mühürsüz plaka -Ledli stoplar -Beyaz led park lambası var muayenede sıkıntı olur mu? Yorum bağlantısı
İbrahim Yılmaz 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 Geçenlerde arabamın muayene süresi dolduğu için muayeneye gittim. Aracımda çift aplikasyonlu jant var ve aracıma ağır kusur verdiler.Çalışan elemandan ne kadar bilgi istesem de tek söylediği git orjinalini tak gel oldu. Halen kafam almıyor çift aplikasyonlu jant nasıl bir tehlike oluşturuyor ki ağır kusur veriyorlar. Bilgisi olan yada böyle bir durumla karşılaşan var mı? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 Geçenlerde arabamın muayene süresi dolduğu için muayeneye gittim. Aracımda çift aplikasyonlu jant var ve aracıma ağır kusur verdiler.Çalışan elemandan ne kadar bilgi istesem de tek söylediği git orjinalini tak gel oldu. Halen kafam almıyor çift aplikasyonlu jant nasıl bir tehlike oluşturuyor ki ağır kusur veriyorlar. Bilgisi olan yada böyle bir durumla karşılaşan var mı? Çift aplikasyonlu jant nedir ? Yorum bağlantısı
İbrahim Yılmaz 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 Çift aplikasyonlu jant nedir ? http://www.jantmodelleri.net/wp-content/uploads/2012/05/4x100-jant-300x225.jpg verdiğim linkteki jant gibi dörtten fazla bijon yatağı olan jant turu diye biliyorum. yani bu jant hem dört bijonlu araçlara hemde 6 bijonlu araçlara uyuyor herhalde Yorum bağlantısı
Cemal Demirezen 21 Şubat 2013 Paylaş 21 Şubat 2013 Muayene tecrübesi olan sayın üyeler. Yarın veya bir sonraki gün muayeneye götüreceğim aracı kusurlar benim bildiğim 195-60-15 yerine 195-65-15 kış lastiği takılı, termostat gövdesinin oradan biraz su kaçırıyor fırsat bulup gidemedim ve sürücü emniyet kemeri kendini hızlıca toplamıyor ama kilitleme yapıyor. Bunlarla geçebilir miyim ? Birde araştırdığım kadarıyla önceden lpg li araçlardan sızdırmazlık raporu istiyorlarmış şu an istemiyorlarmış bilginiz var mı? Yorum bağlantısı
Recommended Posts