Erman Devrim 9 Haziran 2012 Paylaş 9 Haziran 2012 Bencede Geçmez ama gidince bunuda soracağım Yorum bağlantısı
Erman Devrim 9 Haziran 2012 Paylaş 9 Haziran 2012 Evet arkadaşlar bugün gittim istasyona ve sordum 1-Tampon yoksa kesinlikle geçmiyor 2-Performans(abart) egzoz sesi aşırı değilse ve son susturucuda vana vs yoksa geçiyor 3-xzenon far aracın orjinalinde yoksa mercekli merceksiz camuyıkamalı yıkamasız keisnlikle geçmiyor Sanırım şimdilik sorulanlar bunlardı umarım yardımcı olabilmişimdir Yorum bağlantısı
Savaş Değişli 9 Haziran 2012 Paylaş 9 Haziran 2012 Bende p.tesi gideceğim inşallah.Soracağım şey şu: Arabanın kornasında role var,dıdıı dıddıııı diye calan kornadan.Sıkıntı oluyor mu bu kornalar? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Haziran 2012 Paylaş 9 Haziran 2012 3-xzenon far aracın orjinalinde yoksa mercekli merceksiz camuyıkamalı yıkamasız keisnlikle geçmiyor Teşekkürler... Yorum bağlantısı
Misafir 9 Haziran 2012 Paylaş 9 Haziran 2012 (düzenlendi) Teşekkürler... benim anlamadığım şu; bana o kadar çok 2009 2010 civic geldiki geri dönen anlatamam! bu meret xenon far yıkama orjinal! Ama bakan bilmiyorsa bu sonradanmı takılı diyor? Müşteriler ,Bana gelipte BU araç fabrika çıkışı orjinal xenonludur diye kaşeli yazı alıyor. ayrıca bazı müşteriler parça kataloğundan çıktı (foto) istiyorlar. Bi yanda bunlar olurken,Bi yandan Arkadaşımın unosu far yıkamalı çakma xenon mercek Ama geçiyor. Şimdi burda kanun nedir? Sizin aracınıza bakan adamın bilgisimi? 9 Haziran 2012 tarihinde Hakan Kurt tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Haziran 2012 Paylaş 9 Haziran 2012 Şimdi burda kanun nedir? Sizin aracınıza bakan adamın bilgisimi? Kanun saçma bişey... Mercekli far varsa xenon olabilir, ancak far yıkama ve otomatik seviye ayarını isterim de geç.. Sanane orjinal olup olmadığından... Yorum bağlantısı
Aydın Karadağ 10 Haziran 2012 Paylaş 10 Haziran 2012 Bak bu sorum çok önemli.. Bence iyi not al ve sor... Araca sonradan mercekli xenon far takılmış... Sonradan otomatik seviye ayarı takılmış, sonradan far yıkama takılmış.. Muayeneden geçer mi ? Mehmet abi. ismi lazım değil istanbulda bir araç muayene istasyonunda Müdür olan arkadaşım var. xenon konusunu kendisine sordum. ``Sonradan far yıkama ve salıncaklara aks bögelerine hizalama sensörü koydursam aracım muayeneden gecer mi`` aldığım cevap tadilat projesi çizilmesi gerekir oldu.. DPF iptali dedim şansına kalmış dedi.. )) 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 10 Haziran 2012 Paylaş 10 Haziran 2012 80 model her yeri pas olan araçlar nasıl geçiyor? , yoksa kaçak mı geziyorlar? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Haziran 2012 Paylaş 10 Haziran 2012 Peki, xenon far ve mercek taktık, yıkama yok, oto ayar yok, manuel çalışıyor, bu merceğe H7 halojen ampül takıp gitsek, muayeneden kesin geçer değilmi? Yorum bağlantısı
Aydın Karadağ 10 Haziran 2012 Paylaş 10 Haziran 2012 Peki, xenon far ve mercek taktık, yıkama yok, oto ayar yok, manuel çalışıyor, bu merceğe H7 halojen ampül takıp gitsek, muayeneden kesin geçer değilmi? xenon olmaması kafi.. yoksa sıkıntı yok muayeneden gecersiniz. xenon lambaların kusur sayılması gaz basınclı lamba yükseklik ayarı yok. Şeklinde. Sizin normal halojen ampul takmanız muayeneden gecmenize engel değildir. Yorum bağlantısı
Erman Devrim 10 Haziran 2012 Paylaş 10 Haziran 2012 İyi akşamlar beyler Kornada role sıkıntı yaratmaz Xzenon farı özellikle bastıra bastıra sordum Muayene memuru ''Aracın orjinalinde yoksa geçmez dedi'' Yeni araçlarda da gerçekten cok kurcalıyorlar gözümün önünde oldu bayağı baktılar orjinalmi diye Memurun dediği bu Orjinalinde varsa geçer yoksa kalır 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Haziran 2012 Paylaş 10 Haziran 2012 (düzenlendi) xenon olmaması kafi.. yoksa sıkıntı yok muayeneden gecersiniz. xenon lambaların kusur sayılması gaz basınclı lamba yükseklik ayarı yok. Şeklinde. Sizin normal halojen ampul takmanız muayeneden gecmenize engel değildir. İyi o zaman, yalnız saçmalıkta var, kanunda yok, aslında dava açsak kazanırız, "gaz basınçlı lamba, yükseklik ayarı yok" kazanmamıza yeter, oto ayar demiyor çünki ve yükseklik ayarımda çalışır durumda, neyse uğraşmadan üç kuruşluk h7 alıp takarız nasılsa:) 10 Haziran 2012 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Haziran 2012 Paylaş 10 Haziran 2012 Tüvturk demiş ki.. Yanınızda, ilk yardım çantası, 2 adet reflektör ve 1 km yanın söndürme tüpü bulundurun... Bunları bulundurmayınca ne yapıyorlar.. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Haziran 2012 Paylaş 11 Haziran 2012 Tüvturk demiş ki.. Yanınızda, ilk yardım çantası, 2 adet reflektör ve 1 km yanın söndürme tüpü bulundurun... Bunları bulundurmayınca ne yapıyorlar.. Lüzumsuz ise söndürün Onlar tırıvırı bakmıyolar bile.Galiba radyonun çalışıp çalışmadığına da bakıyolar.aracı getirdiklerinde son ses radyom açık dıptıslıyodu Yorum bağlantısı
Misafir 11 Haziran 2012 Paylaş 11 Haziran 2012 Tüvturk demiş ki.. Yanınızda, ilk yardım çantası, 2 adet reflektör ve 1 km yanın söndürme tüpü bulundurun... Bunları bulundurmayınca ne yapıyorlar.. Yenimi çıktı bu kanun Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Haziran 2012 Paylaş 11 Haziran 2012 Yenimi çıktı bu kanun Yanlış yazmışım yav.. dün çok yorgundum... 1 kg yangın söndürücü.. Yorum bağlantısı
Erman Devrim 11 Haziran 2012 Paylaş 11 Haziran 2012 Tüvturk demiş ki.. Yanınızda, ilk yardım çantası, 2 adet reflektör ve 1 km yanın söndürme tüpü bulundurun... Bunları bulundurmayınca ne yapıyorlar.. İlkyardım çantası lefrektör yangın söndürme tüpü bunlar olmasa da hafif kusur olarak geçersiniz muayeneden Dfp derken ?? bilmediğim bir kısaltma sanırım biraz açarsanız yardımcı olabilirim Yorum bağlantısı
Aydın Karadağ 11 Haziran 2012 Paylaş 11 Haziran 2012 Ben dpf i iptal ettim su an kusur olarak sadece bi-xenon var o da h7 ile cozulecek.. Dpf i iptal ettigimden oturu egzoz muayenesinde Tuvturk te gecmem mumkun degil egzoz pulunu disaridan alicam. Arac muayenesinde de dpf iptalini anlayabileceklerini zannetmiyorum cunku aracin altindan gozukmuyor motor kaputundan da bakarken sensorler oldugu gibi takili yuzde 1 ihtimal fark edilmesi. Yorum bağlantısı
Erman Devrim 11 Haziran 2012 Paylaş 11 Haziran 2012 Dizel Partükül filitresini yarın sorucam Tüvtürk e neredeyse hergün gidiyorum bende çok objektif olduklarını düşünmüyorum bizim büyük tırlarımız var kiminde havalı korna geçiyor kiminde kalıyor bazı lastik derinlikleri geçiyor bazıları kalıyor garip bir sistem anlıyacağınız Allah Herkezin bu konuda yardımcısı olsun 2 Yorum bağlantısı
Aydın Karadağ 11 Haziran 2012 Paylaş 11 Haziran 2012 Erman sen yine de partikulu sorma:)) uyandirma adamlari ya bosver:) 1 Yorum bağlantısı
Erman Devrim 11 Haziran 2012 Paylaş 11 Haziran 2012 Haklisin Şaka makada yarın benim 306 mın muayenesi var berber kendi saçını kesemezmiş bizimkide o hesap olcak hala ABS lambası yanıyor baktıramadım ve biliyorum ki o lamba yüzünden kalacak Yorum bağlantısı
Engin Ünal 12 Haziran 2012 Paylaş 12 Haziran 2012 Tampon yoksa muayeneden geçer mi ? Yok artık Bende şunu sorayım bari Araba yoksa muayeneden geçermi ? 1 Yorum bağlantısı
Erman Devrim 13 Haziran 2012 Paylaş 13 Haziran 2012 Zamanında geçiyordu .... Babalarımız amcalarımız sadece ruhsatı sigortacıyla gönderip az muayeneden geçirmedi Değilmi ? 1 Yorum bağlantısı
Gürhan Onaylı 14 Haziran 2012 Paylaş 14 Haziran 2012 Şirket aracı için şirket çalışanı olmayan biri ile muayeneyi yaptırmak istiyoruz. Yetki belgesi formu varmış bunu noterden onaylatmak gerekiyormu bu formu nasıl temin edebilirim Yorum bağlantısı
Erhan Karaman 14 Haziran 2012 Paylaş 14 Haziran 2012 dün muayeneye gittim. lpg tankının üzerinde 09/2010 veya 10/10 gibi şekillerde üretim tarihi yazılıysa sıkıntı yok,ancak 09/10 vb. şeklinde yazılıysa üretim tarihi anlaşılamadığından dolayı sızdırmazlık raporu alıp gelmeniz isteniyor. benimkinde 09/09 yazıyordu.al gel dediler,dedim internette öyle demiyor tüvtürkün.baktılar netten, tamam ozaman deyip hallettik.sonra geldik xenonlara:)orjinal mi dedi eleman.bilmiyorum dedim titaniumlara orjinal oluyor herhalde:)yememiş olcak ki eleman,yada diğer görevlilere sordu ağır kusuru yapıştırmış.gittik xenonları söktürdük geldik ve geçtik.yani afyonda xenona vize yok anlamış olduk.zaten sırf bunu öğrenmek için söktürmeden gitmiştim:) Yorum bağlantısı
Recommended Posts