Çağlar Bayur 1 Eylül 2008 Paylaş 1 Eylül 2008 4 aydır yatan Mondeom akü, lastik, egzos derken nazlanmaya başlamıştı, biraz öksürüyor, uğulduyor ve halsizdi. Dolapdere Liderlerde iyi bir sopayı hak ettiğini düşünürek Ramazan nın 1. günü Osmanın ellerine teslim ettim. Uğultu sesi yeni takılan NCT 5 lerden geliyormuş, sesli olacağını tahmin etmiştim ama bu kadarını beklemiyordum, ben bile bilya dağıldı diye düşünüyordum. Hazır gitmişken yeni hava filtresi, 6 buji ve egr iptali ile yokuşlarda halsizlik hali geçiren arabam, tüm miskinliğini attı ve ilk günkü tazeliğine kavuştu. Hazır sökmeye başlamışken, kompresyon testi de yaptık. 2 silindir ilk günkü oranında, diğer 4 ü %12 lik bir kayıp var, yani 200000 km için nefis değerler. Tesadüfe Mondeo kabul günü gibi Mondeola dizili idi, hepsi Otomatik vites, hatta bir tane daha 2.5 vardı. Orjinal 175.000 km de. İşlemlerden sonra arabam 90 km/h sabit hızda 5.5 lt/100km tüketime indi. 2000 d/dak dan yukarı da çıkma gereği olmadan eski torkuna kavuştu. Hazır gitmişken Osman nın garajda duran V6 Hb kine de göz gezdirdik. Tozlu hali bile muhteşem. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Eylül 2008 Yazar Paylaş 1 Eylül 2008 Ben ordayken 2 müşteri talip oldu ama araç satılmayacak Yorum bağlantısı
Recommended Posts