Serkan Toker 29 Ağustos 2008 Paylaş 29 Ağustos 2008 Arkadaşlar,bu kediciği eşim akşam saatlerinde yolda arabalar belkide ezmek üzereyken bulup eve getirmiş.Şimdi sizlerden tecrübesi olanlardan yardım istiyorum.Bu kedi ne yer?Az önce biraz süt içti ama başka ne verebiliriz?Sanırım biraz misafirimiz olacak.Akşam biraz gözlerini dinlendirdi ve şimdi zor açıyor.Göz akıntısı kurumuş.Nasıl temizlenir?Hadi bakalım,kimler biliyor bu işi? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 29 Ağustos 2008 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2008 Lüks misafir desene... Gözleri ne yapayım?Senin kaplumbağaya arkadaş olur mu bu.? Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 29 Ağustos 2008 Paylaş 29 Ağustos 2008 sütü sulandırın, bağırsakları bozulmasın sonra; yoğurt ta verebilirsiniz hatta ekmekli; oyunbaz ve hokkabazdırlar, ipe bağladığınız topu yavaşça çekin, oynatın derim, ben çok severdim, top yoksa ip yumağı vs.. de olur Yorum bağlantısı
Serkan Toker 29 Ağustos 2008 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2008 (düzenlendi) Gözler? 29 Ağustos 2008 tarihinde Serkan Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 29 Ağustos 2008 Paylaş 29 Ağustos 2008 Gözler? Alkolsüz ıslak mendille temizlenebilir, ya da ıslak pamukla, Murat İnce daha iyi bilir gerçi ama... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Ağustos 2008 Paylaş 29 Ağustos 2008 Gözler nemli bezle temizlenebilir. Anası olacakta yalayacaktı onları.. Yazık... Besle büyüt güzel kediymiş.. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 29 Ağustos 2008 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2008 (düzenlendi) Alkosüz ıslak mendille temizlenebilir, ya da ıslak pamukla, Murat İnce daha iyi bilir gerçi ama... Deneyelim o zaman.Murat İnce uyumuş sanırım.Yarını bekleyeceğiz galiba. Anası kaçmış Mehmet abi.Canına tak demiş. 29 Ağustos 2008 tarihinde Serkan Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 29 Ağustos 2008 Paylaş 29 Ağustos 2008 corba ve yemek suyuna ekmek, seçmez yer. akciğer ucuz sakatatcılarda, haslayıp verebilirsiniz, mutfağı iyi havalandırın ama haşlama sırasında az kendini toplasın kendi kendine tedavi eder gozlerini Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Ağustos 2008 Paylaş 29 Ağustos 2008 De, bu küçük... et falan ağır gelir buna... Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 29 Ağustos 2008 Paylaş 29 Ağustos 2008 gelmez. aşırı vermedikten sonra. yemeği canı istedikçe yer nasılsa diye çokça koymayın önüne hakim olamazlar kendilerine Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu 29 Ağustos 2008 Paylaş 29 Ağustos 2008 Bizim kedi sütü direk içemezdi abi küçüktü hatta baya küçüktü, yanlışlıkla sütün içine düştü kendini yalaya yalaya içmeyi öğrenmişti. Acıkınca çaresiz yanaşır süt olursa önünde içer. Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 29 Ağustos 2008 Paylaş 29 Ağustos 2008 gelmez. aşırı vermedikten sonra. yemeği canı istedikçe yer nasılsa diye çokça koymayın önüne hakim olamazlar kendilerine ben birtek ineklerde oluyor bilirdim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Ağustos 2008 Paylaş 29 Ağustos 2008 ben birtek ineklerde oluyor bilirdim Haydaa... Bir çok insanda bile oluyor o .. Kedide niye olmasın... Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 29 Ağustos 2008 Paylaş 29 Ağustos 2008 bizim kedinin ufakken karnını tasıyamayıp saga sola devrildigini cok hatırlarım Yorum bağlantısı
Serkan Toker 30 Ağustos 2008 Yazar Paylaş 30 Ağustos 2008 Bu forumun bir baytarı olacaktı.Nerde acaba? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 30 Ağustos 2008 Yazar Paylaş 30 Ağustos 2008 Bundan lahmacun bile olmas... (kendimi Alf gibi hissettim bir an ) Alf'in bir lafı vardı,bayılmıştım.Telefon arkadaşından bahsederken,ikimizde kedileri seviyoruz,ama ben fırında kediyi daha çok seviyorum demişti.Ne günlerdi. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 30 Ağustos 2008 Yazar Paylaş 30 Ağustos 2008 (düzenlendi) Eveet öncelikle yahırlı uğurlu olsun evin yeni ferdi.Gözü için çay banyosu yaptır en güzel öyle temizlersin ve antiseptik özelliğide vardır. Açık bir çayı soyutun daha sonra pamukla iyice gözün çevresini ve üzerini ovuşturarak silin. Yemek konusuna gelince sütün içerisine bir miktar ama fazla değil yumurtanın sadece sarısından karıştırın ve eşiniz bilir birazda pirinç unu koyun, yumurtayı çorbaya terbiye yapar gibi koyun katılaşmasın dağılsın bundan günde 6-8 kere yedirin yiyemiyorsa ince uçlu bir biberon da kullana bilirsiniz. Hemen bir kedi pisleme kabı alın yada eski küçük bir leğende olur, içerisine silikalı kedi kumu koyun marketlerde görürsünüz kaya tuzu gibi bir görünümü vardır bu kum koku yapmaz. Yemek yedikden 30 dakika sonra hala dışkılamamışsa bir pamuğu azıcık ıslatın ve poposuna sürün bu annesinin yalamasını taklit edecek ve dışarı çıkmasını sağlayacaktır. Evden çıkartmayın, bir veteriner edinin ve aşı programı ile ilgili süreci öğrenin, aşılarla birlikde parazit uygulamaları da yapılacaktır. İkinci aşamada yemek olarak kuru mama yedirin, o Hakan'ın bahsettiklerini unutun lütfen. Tekrar hayırlı olsun her türlü sorunuz veya sorununuz için bana yazarsınız. Teşekkür ederim.Faydalı bilgiler,eminim işe yaracaklar.Zaten Hakan'a güvenmemiştim. 30 Ağustos 2008 tarihinde Serkan Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Ağustos 2008 Paylaş 30 Ağustos 2008 Zaten Hakan'a güvenmemiştim. Bende hiç güvenmiyorum.... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 12 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2009 fortlatalım,serkan, ne oldu kedi? Ustad, benim benzeri sorunlari yasamis bir kedim vardi, bir gozu artik iltihap toplamisti, cok ufak bir parca antibiyotik parcasini sutun icinde cozup hayvana gunde 1 kere vermistim, 4-5 gunde iltihap problemim kalmadigi gibi, 1. haftanin sonunda hayvan canavar gibi olmustu .Bunun ne kadar dogru bir hareket oldugunu bilmiyorum, ama bir doktor arkadasim onermisti . Kedi 15 gün kadar kaldı sonra tayini çıktı, mahalleden bir teyze sahiplendi ama bir daha hiç görmedim. Umarım yeni yuvasında mutludur... :lol2: Yorum bağlantısı
Recommended Posts