Fatih Çalıkuşu 25 Ocak 2009 Paylaş 25 Ocak 2009 tavan barlarını nasıl taktın abi? silikonla güzel olmuş güle güle kullanın.. teşekkürler Ah be abi keşke söleseydin kabin işini tam anlamıyla bana 50 tl ye mal oldu,hem zaten senin yardımınla almadık mı sierrayı sen sağol yinede Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 25 Ocak 2009 Paylaş 25 Ocak 2009 silikonlateşekkürler 50 tl ye mal oldu,hem zaten senin yardımınla almadık mı sierrayı sen sağol yinede Yok abi ondan değil sana mantığını anlatıcaktım neyse kahvaltıda anlatırım Nede olsa orda buluşuruz Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 25 Ocak 2009 Paylaş 25 Ocak 2009 Yok abi ondan değil sana mantığını anlatıcaktım neyse kahvaltıda anlatırım Nede olsa orda buluşuruz litre olayından bahsediyorsun galiba ama haftaya daha detaylı konuşuruz Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 25 Ocak 2009 Paylaş 25 Ocak 2009 litre olayından bahsediyorsun galiba ama haftaya daha detaylı konuşuruz Kabin mantığından Tamam abi konuşuruz haftaya detaylı. Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 3 Şubat 2009 Paylaş 3 Şubat 2009 bu spoiler c max e uyar mı? fikri olan varmı arkadaşlar tahminim tırnakları falan farklı olabilir ama bilir kişi onayına sunmak istedim http://www.sahibinden.com/focus_ii_st_spoi...word=focus%20st Yorum bağlantısı
Alya Yeşilyurt 4 Temmuz 2009 Paylaş 4 Temmuz 2009 (düzenlendi) bende bu jantı uyguladım arkadaşlar..17" lastikler 225*45*17 uygulanmış resimde var ama yükleyemedim tekrar deneyeceğim.. 4 Temmuz 2009 tarihinde Alya Ye?ilyurt tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 29 Eylül 2010 Paylaş 29 Eylül 2010 (düzenlendi) Merhaba arkadaşlar bende c-max'ıma tavan cıtası taktırdım nasıl olmuş sizce? 29 Eylül 2010 tarihinde Yal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 29 Eylül 2010 Paylaş 29 Eylül 2010 baya yakışmış benimkinin aynısı iyi günlerde kullanın Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 29 Eylül 2010 Paylaş 29 Eylül 2010 baya yakışmış benimkinin aynısı iyi günlerde kullanın teşekkür ederim Lokman abi. daha yaptıracagım çok şey var zamanla inş hepsi olucak=) Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 29 Eylül 2010 Paylaş 29 Eylül 2010 inşallah sinyalleride beyaz yap Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 29 Eylül 2010 Paylaş 29 Eylül 2010 inşallah sinyalleride beyaz yap tamam lokman abi şu çamurlukta olan sınyallerı dıyorsun dımı Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 29 Eylül 2010 Paylaş 29 Eylül 2010 evet abim aynen o çamurlıktakilerden bahsettim. Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 29 Eylül 2010 Paylaş 29 Eylül 2010 evet abim aynen o çamurlıktakilerden bahsettim. tamam lokman abi dışını beyaz yapacam + krom çerceve ampüllü orjınal kalsınmı onuda beyaz yapalımmi abi nasıl olur Yorum bağlantısı
Misafir 30 Eylül 2010 Paylaş 30 Eylül 2010 Çamurluk sinyallerini şeffaf yaparsanız çok güzel olur.İçindeki ampul hafif sarı gibi yanıyor.Değiştirip değiştirmemek size kalmış ben değiştirmedim kendi ampülü duruyor. Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 30 Eylül 2010 Paylaş 30 Eylül 2010 Çamurluk sinyallerini şeffaf yaparsanız çok güzel olur.İçindeki ampul hafif sarı gibi yanıyor.Değiştirip değiştirmemek size kalmış ben değiştirmedim kendi ampülü duruyor. Merhaba Çağlar Bey bügün aracıma ayak aydınlatması yaptıracaktım aksesuarcıya gittik bi türlü yeri bulamadık:S yok galiba benim aracımda.o şeffaf sinyalları sordumda yok onuda en kısa sürede yaptıracam Yorum bağlantısı
Misafir 30 Eylül 2010 Paylaş 30 Eylül 2010 (düzenlendi) Yalçın bey benim aracım trend ayak aydınlatması yok ancak bildiğim kadarıyla pedalların üst kısmında.Bazılarında tesisat hazır olarak var bende yoktu.Resimde işaretlediğim parçayı sökerseniz aydınlatmanın olduğu yere ulaşırsınız sanırım.Yolcu tarafında da var aynı parça. 30 Eylül 2010 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 30 Eylül 2010 Paylaş 30 Eylül 2010 Yalçın bey benim aracım trend ayak aydınlatması yok ancak bildiğim kadarıyla pedalların üst kısmında.Bazılarında tesisat hazır olarak var bende yoktu.Resimde işaretlediğim parçayı sökerseniz aydınlatmanın olduğu yere ulaşırsınız sanırım.Yolcu tarafında da var aynı parça. orayı söktük göremedik abicim 2 tarafıda söktük. Bugun Ayak Aydınlatması için ampül taktırmaya gittigimde aksesauarcıda ampül tesisatini bulamıyınca kapı arası krom kaplama yaptırdım. nasıl olmuş arkadaşlar Yorum bağlantısı
Misafir 30 Eylül 2010 Paylaş 30 Eylül 2010 Galiba Yalçın abi nin aracında da yer yok Lokman abi. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 30 Eylül 2010 Paylaş 30 Eylül 2010 Çağlar olması lazım abim belki başka yere bakmışlardır detaylı bir resim vardı onu arıyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Eylül 2010 Paylaş 30 Eylül 2010 bizim arabada da yok abi.Yada orayı söktüğümde ben göremedim. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 30 Eylül 2010 Paylaş 30 Eylül 2010 diğer tarafa resim ekledim yeri detaylı gözüküyor. Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 30 Eylül 2010 Paylaş 30 Eylül 2010 yeri varmı peki Yalçın? baktim lokman abi yeri var elektrik tesisatı yok Galiba Yalçın abi nin aracında da yer yok Lokman abi. yer var ama tesisat yok abim. diğer tarafa resim ekledim yeri detaylı gözüküyor. abi nasıl ben yaptırabılırım bu ayak aydınlatma işini yardımcı olursanız sevinirim Çamurluk sinyallerini şeffaf yaparsanız çok güzel olur.İçindeki ampul hafif sarı gibi yanıyor.Değiştirip değiştirmemek size kalmış ben değiştirmedim kendi ampülü duruyor. bugun bi kaç aksesauarcıya baktımda seffaf sinyal kapagı bulamadım nerde bulabilirim acaba? Yorum bağlantısı
Misafir 30 Eylül 2010 Paylaş 30 Eylül 2010 Yalçın abi ben Ankara da İkiler Oto var orjinal ford yedek parçacısı oradan almıştım.Yanlış hatırlamıyorsam çifti 30 tl idi.Servisten sorarsan onlarda vardır.Fiyatta aynı olur diye tahmin ediyorum. Biraz önce inip tekrar baktım ayak aydınlatması için yer yok bizde. Yorum bağlantısı
Recommended Posts