Yiğitcan Coşar 6 Ağustos 2008 Paylaş 6 Ağustos 2008 Kazadan sora ilk defa arabaya bu gün bi şevkle bindim. Birden içimde eski duygularım depreşti ve arabayı eski haline döndürmeye karar verdim... Hemen gidip jantları taktım...Yarında bi-xenonlarımı takıcam kısmetse... Sanayiye gidip bi kaç parça araştırması da yaptım ufak tefek oynamalar yapmak için Bi kaç tane de resim çektim hemen paylaşıyım Hiç önden çekmemişim onu farkettim arkadaşım çekmişti bi ara onları da eklerim Bide şu tepe antenlerinin kısa spor tip olanlarından bulamadım Düzcede Nette uyan bi model varmı bilen varsa yardım edebilir mi ? Yorum bağlantısı
Barış Çelik 6 Ağustos 2008 Paylaş 6 Ağustos 2008 Allah Kaza Bela Vermesin Yanlız Arka Işıkları Yaptıgın Şey Pek Hoş Durmuyor Bence Fikrimce Ama Değişik Olmuş.. Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 6 Ağustos 2008 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2008 (düzenlendi) Ya onları yaptığım zaman film vardı camlarda. Siyah-beyaz dı araba komple o yüzden yani şu anda evet hoş durmuyo ama boya olduğu için çıkarmaya uğraşmıyorum camlara film çektircem tekrar 6 Ağustos 2008 tarihinde Yi?itcan Co?ar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 6 Ağustos 2008 Paylaş 6 Ağustos 2008 çektir çektir kazasız belasız gene bin. Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 6 Ağustos 2008 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2008 İnş. corç ya Bi hafta önce biri ön tamponda bi delik açmış nası becerdiyseler ah bi görseydim... Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 6 Ağustos 2008 Paylaş 6 Ağustos 2008 bişi olmaz bişi olmaz nazarlık işte kalsın yaptırma... Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 6 Ağustos 2008 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2008 bişi olmaz bişi olmaz nazarlık işte kalsın yaptırma... Yaptırmadım zaten de boyayı almış çatlatmış içeri doru bombelenmiş... FArı söküp bombeyi az çok düzelttim çatlakta biraz oturdu yerine sonrada beyaz sprey boya vardı onunla hafiften kapattım en azından dikkat çekmiyo hafif bi ezik var gibi duruyo uzaktan Yorum bağlantısı
Can Karacaer 6 Ağustos 2008 Paylaş 6 Ağustos 2008 Stoplar bir derece ama yan sinyal küçük olduğu için siyah kötü durmuş. Acil şeffaf sinyal ister Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 6 Ağustos 2008 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2008 ahh ahh öğrenci bütçesi herşeye yetmiyo abicim yaa Yorum bağlantısı
Can Karacaer 6 Ağustos 2008 Paylaş 6 Ağustos 2008 Taş çatlasın 20 liradır, 2 bira az iç Yorum bağlantısı
Serdar Yeniçeri 6 Ağustos 2008 Paylaş 6 Ağustos 2008 kazasız belasız binmeniz dileğiyle... Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 6 Ağustos 2008 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2008 Olmaz yeri gelir ekmek almaya para bulamayız ama ona her zaman para bulunur Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 6 Ağustos 2008 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2008 Editlicekler yaa :o Bu arada yorumlara teşekkür ederim arkadaşlar Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu 6 Ağustos 2008 Paylaş 6 Ağustos 2008 Güle güle kullan Yiğitcan. Film ister bu. Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 7 Ağustos 2008 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2008 (düzenlendi) Güle güle kullan Yiğitcan. Film ister bu. İstiyo istiyo farkındayım Daha önce vardı polis amcalar radara girince söktürdü sonrada sadace arka bagaj kapağındaki camda kalmıştı oda kazada döküldü şimdi hiç yok 7 Ağustos 2008 tarihinde Yi?itcan Co?ar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 7 Ağustos 2008 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2008 Kelebeklerdekiler duruyo dikkat ettiyseniz Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 7 Ağustos 2008 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2008 Bitane daha ekledim arkadaşın çektiği Yorum bağlantısı
Oğuz Yıldırım 7 Ağustos 2008 Paylaş 7 Ağustos 2008 =) hadi Yiğit çok geride kaldın. Birsürü boşa vakit harcadın. Silkelennnn Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 7 Ağustos 2008 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2008 (düzenlendi) Bu gün xenon ve anten işini hallettim 2 tanede resmim var Sıradaki işlem cam filmi 7 Ağustos 2008 tarihinde Yi?itcan Co?ar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu 7 Ağustos 2008 Paylaş 7 Ağustos 2008 Güle güle kullan Yiğit kaç k acaba bunlar. Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 7 Ağustos 2008 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2008 Aslında böyle daha hoşuma gidiyo desem yalan olmas ama yapıcam onuda yapıcam Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 6 Nisan 2010 Yazar Paylaş 6 Nisan 2010 Güncelliyim fotoları bari dedim özendim yaa herkes bişeyler yapıyor Yorum bağlantısı
Furkan Akyüz 7 Nisan 2010 Paylaş 7 Nisan 2010 Kazasız belasız kullanın.Ledler süper olmuş.Tavan folyoda çok yakışır bu araca Yorum bağlantısı
Recommended Posts