Eser Yıldırım 28 Nisan 2016 Paylaş 28 Nisan 2016 11 anahtarla sokeceginiz 6 tane vidasi var, koltuk yerinden ciktiktan sonra airbag kablo bagini sokeceginiz bir civata daha var onuda soktukten sonda koltugu disari alabilirsiniz. Yanliz tamamen disari almak icin emniyet kemerini de sokmeniz lazim. Onunda tork civatasi var ve yeri biraz ters.. çok teşekkür ederim yarın izinliyim bir dalayım bu işe çünkü artık can sıkmaya başladı.bel desteği resmen belimi ağrıttı koltuk en aşağıda duruyor çünkü. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 Koltuk ayar düğmeleri kendinize doğru çekince çıkar, arka kısımda yıldız bir vida var onu sökünce koltuğun solundaki plastik trimde çıkar ve kemer vidasını kolayca sökebilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Emre Gürkaynak 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 Slmlar serkan bey, Konunun hakimi sizsiniz size sorayim , benim koltuk tusunada bastigimda herhangi bir ses gelmiyor, sorun baska okabilir mi , yosa sokup disliye mi baksak. SM-T320 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Eser Yıldırım 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 Çok küçükte olsa motor sesi gelir.o zaman dişli sıyırmıştır.Ben duymadım o motorun yandığını soketi çıkmıştır-sigortası atmıştır. Yorum bağlantısı
Emre Gürkaynak 30 Nisan 2016 Paylaş 30 Nisan 2016 Hic gelmiyor , muglada ustada bulamadikki anlayan, ankaraya isim dusse hemen gidecem guzel bir ustaya, tavsiye edilenlere. SM-T320 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 30 Nisan 2016 Paylaş 30 Nisan 2016 Slmlar serkan bey, Konunun hakimi sizsiniz size sorayim , benim koltuk tusunada bastigimda herhangi bir ses gelmiyor, sorun baska okabilir mi , yosa sokup disliye mi baksak. SM-T320 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Koltuğun altına eğilip baktığınızda motorlar görünür. Yorum bağlantısı
Emre Uçkan 17 Ağustos 2016 Paylaş 17 Ağustos 2016 (düzenlendi) Merhabalar , koltuk sorunu bende de hasil oldu yukarı aşağı çalışmıyor, motor çalışıyor dişli siyirmis sanırım. Adanada bu işi daha önce çözen varmı , yoksa hiç ugrasmadan bahse konu Ankarada ki yere mi gondereyim .Tesk. 17 Ağustos 2016 tarihinde Emre Uçkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Özgün Önder 4 Aralık 2016 Paylaş 4 Aralık 2016 Merhabalar , koltuk sorunu bende de hasil oldu yukarı aşağı çalışmıyor, motor çalışıyor dişli siyirmis sanırım. Adanada bu işi daha önce çözen varmı , yoksa hiç ugrasmadan bahse konu Ankarada ki yere mi gondereyim .Tesk. Aynı sorun bende de var, ben de Ankara'da baktırmayı düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Erdem Yılmaz 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 benim motor sağlam fakat elektirik gelmiyor,dışardan elektirik verdiğimizde çalışıyor...sırf onun için de hat çektirmek istemiyorum...kararsın kaldım varken kullanamamak da sıkıntı :/ Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 Sökemedim motorun koltuğa bağlı kısımlarını. Dişliyi değişmem gerekiyor benimde ama pres yapmışlar direk. Hangi akla hizmet? Abi yapsana vidalı falan bişeyler :/ Yorum bağlantısı
Mehmet Çelebi 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 benim motor sağlam fakat elektirik gelmiyor,dışardan elektirik verdiğimizde çalışıyor...sırf onun için de hat çektirmek istemiyorum...kararsın kaldım varken kullanamamak da sıkıntı :/ Belki sigorta atmıştır kontrol et onun tek başına sigortası yoktur bildiğim kadarıyla Yorum bağlantısı
Misafir 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 Motor genelde saglamdir zaten. Ses cikarip hareket etmiyorsa disli, ses de cikmiyorsa dugme kontrolnedilmeli. Sigortasi bildigim kadari ile yok. Bugune kadar cozum namina sigorta gecmedi. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Ahmet Said Avşar 27 Ocak 2017 Paylaş 27 Ocak 2017 motor dan ses geliyor fakat koltukda hareket yok,bu dişliyi ankara da nerede bulabilirim metal olanı Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 27 Ocak 2017 Paylaş 27 Ocak 2017 Bir saat önce, Ahmet Said Avşar yazdı: motor dan ses geliyor fakat koltukda hareket yok,bu dişliyi ankara da nerede bulabilirim metal olanı 332029145 sahibinden ilan no su. Ankara 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Said Avşar 27 Ocak 2017 Paylaş 27 Ocak 2017 3 dakika önce, Derviş Dursun yazdı: 332029145 sahibinden ilan no su. Ankara eyv 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Said Avşar 15 Şubat 2017 Paylaş 15 Şubat 2017 On 27.01.2008 at 00:24, Evren İskent yazdı: Aracı aldığımdan beri arızalı olan elektrikli yükseklik mekanizması uzun süreden beri tamir edilmeyi bekliyordu. Bugün ustamın yoğun ilgisi sayesinde sorun halloldu. Bu konuda sıkıntısı olanlar için Ankarada oldukça sağlam bir metodla problemi giderebilirler. Öncelikle arızanın dişli sıyırmasından kaynaklandığını motoru sökünce anladık. Yanlız dişlinin plastik olması çıkma alınacak parçanın da ilerleyen zamanda aynı akibeti paylaşacağının göstergesiydi. Konuya hakim bir başka ustanın yardımı ile Ostim de plastik dişliyi metalden yapan atölye olduğunu öğrendik. Gerçekten de ince işçilikle hazırlanmış parçayı aldık. Yanlız bu parçalar siparişle üretiliyormuş, benim ki biraz şans oldu, yoksa 2-3 gün beklemek gerekiyor yapılması için. Şu anda koltuk problemsiz çalışıyor, hem de metal dişli plastiğe göre daha sağlam oldu. Problem yaşayan arkadaşlara istedikleri zaman adresi verebilirm. Saygılarımla. Dişli motor kısmında mı? Komple mekanizmayı mı sökmen gerekiyor Yorum bağlantısı
Mehmet Çelebi 17 Şubat 2017 Paylaş 17 Şubat 2017 On 15.02.2017 at 18:31, Ahmet Said Avşar yazdı: Dişli motor kısmında mı? Komple mekanizmayı mı sökmen gerekiyor Motordada dişli varda genelde mekanizmadaki dişli kırılıyor mekanizmayı sökmen lazım söktünmü görürsün zaten hangisinin gittiğini Yorum bağlantısı
Serkan Toker 17 Şubat 2017 Paylaş 17 Şubat 2017 On 15.02.2017 at 18:31, Ahmet Said Avşar yazdı: Dişli motor kısmında mı? Komple mekanizmayı mı sökmen gerekiyor İstanbul yolunda Erciyes işyerleri sitesinde Saygınlar Makine var. Dişliler hazır orada, motoru söküp götürünce değiştirip verirler. Tek dişli alıp taktırmak için de tornacı müdahalesi gerekiyor. En güzeli orada takılması için motoru götürmek.. Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 17 Şubat 2017 Paylaş 17 Şubat 2017 Bu dişliyi neden biz takamıyoruz? Plastik dişliyi kırarak eriterek vs. bir şekilde yerinden çıkardıktan sonra yeni dişliyi yerine taksak olmuyor mu? Sanırım bir tanede küçük pimi var dişliyi tutan, onu da takarsak olmaz mı, yapamaz mıyız? Yorum bağlantısı
Ahmet Said Avşar 17 Şubat 2017 Paylaş 17 Şubat 2017 Bir saat önce, Mehmet Çelebi yazdı: Motordada dişli varda genelde mekanizmadaki dişli kırılıyor mekanizmayı sökmen lazım söktünmü görürsün zaten hangisinin gittiğini koltuğu sabitleyen vidaları sökünce motor kısmını sökebiliyorum ama mekanizma için koltuğu yüzeyinden mi sökeceğim ? burayı anlayamadım. 33 dakika önce, Derviş Dursun yazdı: Bu dişliyi neden biz takamıyoruz? Plastik dişliyi kırarak eriterek vs. bir şekilde yerinden çıkardıktan sonra yeni dişliyi yerine taksak olmuyor mu? Sanırım bir tanede küçük pimi var dişliyi tutan, onu da takarsak olmaz mı, yapamaz mıyız? metal ile plastik mevzusu sanırsam,yoksa tornaya neden girsin Bir saat önce, Serkan Toker yazdı: İstanbul yolunda Erciyes işyerleri sitesinde Saygınlar Makine var. Dişliler hazır orada, motoru söküp götürünce değiştirip verirler. Tek dişli alıp taktırmak için de tornacı müdahalesi gerekiyor. En güzeli orada takılması için motoru götürmek.. dişlinin hazır olduğu yeri buldum,satıcı sök gel ben takarım,tornacıyla uğraşmazsın dedi,daha önce çok taktığını bu yüzden elinin de alışık olduğunu söyledi. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 17 Şubat 2017 Paylaş 17 Şubat 2017 Bir saat önce, Derviş Dursun yazdı: Bu dişliyi neden biz takamıyoruz? Plastik dişliyi kırarak eriterek vs. bir şekilde yerinden çıkardıktan sonra yeni dişliyi yerine taksak olmuyor mu? Sanırım bir tanede küçük pimi var dişliyi tutan, onu da takarsak olmaz mı, yapamaz mıyız? Orijinal halinde pim yok. Mil delinecek pim takılacak. Plastik dişli preslenmiş şekilde çıkıyor orijinalinden. 39 dakika önce, Ahmet Said Avşar yazdı: koltuğu sabitleyen vidaları sökünce motor kısmını sökebiliyorum ama mekanizma için koltuğu yüzeyinden mi sökeceğim ? burayı anlayamadım. metal ile plastik mevzusu sanırsam,yoksa tornaya neden girsin dişlinin hazır olduğu yeri buldum,satıcı sök gel ben takarım,tornacıyla uğraşmazsın dedi,daha önce çok taktığını bu yüzden elinin de alışık olduğunu söyledi. Metal dişli karşıdaki dişliyi bozar, benim dediğim yerdeki plastik dişli daha sağlıklı. Sonra metal olanı aramak zorunda kalabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Ahmet Said Avşar 17 Şubat 2017 Paylaş 17 Şubat 2017 (düzenlendi) lakin nasıl sökeceğiz koltuk döşemesini sökmem gerekiyor mu? motor sağlam dişli gidik. 17 Şubat 2017 tarihinde Ahmet Said Avşar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 17 Şubat 2017 Paylaş 17 Şubat 2017 15 dakika önce, Ahmet Said Avşar yazdı: lakin nasıl sökeceğiz koltuk döşemesini sökmem gerekiyor mu? motor sağlam dişli gidik. Koltuğu sökeceksiniz, kumaş kalsın.. Koltuğu söküp ters çevirin, motor ortada duruyor zaten.. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Said Avşar 17 Şubat 2017 Paylaş 17 Şubat 2017 13 dakika önce, Serkan Toker yazdı: Koltuğu sökeceksiniz, kumaş kalsın.. Koltuğu söküp ters çevirin, motor ortada duruyor zaten.. sadece motoru söküp götüreceğim demi çarkı değiştirmek için kafam kalınlaştı biraz koltuğu söktüm lakin dişlinin nerde olduğunu bilemediğim için motoru sökmedim,gereksiz yeri söküp tekrar takmaya uğraşmayayım die Yorum bağlantısı
Recommended Posts