Serkan Toker 14 Şubat 2016 Paylaş 14 Şubat 2016 benim aracın koltuk ayarı çalışmıyor ama sorun nerde bilmiyorum düğme mi dişlimi vb gibi, tespitini ben yapabilirimiyim yoksa elketrikçi veya döşemecimi anlar Düğmeye basınca motorun sesi geliyorsa dişlidir. Motor ve düğme kolay bozulmaz. Yorum bağlantısı
Ömer Uğurlu 17 Şubat 2016 Paylaş 17 Şubat 2016 Düğmeye basınca motorun sesi geliyorsa dişlidir. Motor ve düğme kolay bozulmaz. düğmeye bastığımda ben hiç bi etkileşim olmuyor ne motor sesi ne de başka bi şey Yorum bağlantısı
Hasan Belen 24 Şubat 2016 Paylaş 24 Şubat 2016 merhaba herşey var ama koltuk nasıl sökülecek bulamadım..:::=))))))) koltuk altındaki kabloları çıkarınca arıza lambası yanarmı acaba mondeo mk2 ghia Yorum bağlantısı
Serkan Toker 24 Şubat 2016 Paylaş 24 Şubat 2016 merhaba herşey var ama koltuk nasıl sökülecek bulamadım..:::=))))))) koltuk altındaki kabloları çıkarınca arıza lambası yanarmı acaba mondeo mk2 ghia Dört tane civatası var. Soketleri söküp koltuğu ters çevireceksiniz.. Yorum bağlantısı
Hasan Belen 24 Şubat 2016 Paylaş 24 Şubat 2016 Dört tane civatası var. Soketleri söküp koltuğu ters çevireceksiniz.. sağolun yarın deneyecegim. arıza lambası yanmaz değilmi?? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 24 Şubat 2016 Paylaş 24 Şubat 2016 Kendinizi garantoye alın teybin kodunu biliyorsanız kutup başını sökün.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Şubat 2016 Paylaş 24 Şubat 2016 Söküp takmakla arıza lambası yanmaz. Yorum bağlantısı
Hasan Belen 25 Şubat 2016 Paylaş 25 Şubat 2016 merhaba bugün koltuğu söktüm ce motoru çıkardım . dişli kırıktı evet ama dişliyi sökemedim. dişli vidalımı yoksa ısıtıp preslemişlermi. dişli takıldıktan donra tombul bi metal parça var. söken arkadaşlar yardımcı olurlarsa memmun olurum.. sanayide dişli yapımı için 100.tl istedi tornacı plastic olacakmış. aynısı. dişliyi bulursam takabilirmiyim Yorum bağlantısı
Serkan Toker 25 Şubat 2016 Paylaş 25 Şubat 2016 merhaba bugün koltuğu söktüm ce motoru çıkardım . dişli kırıktı evet ama dişliyi sökemedim. dişli vidalımı yoksa ısıtıp preslemişlermi. dişli takıldıktan donra tombul bi metal parça var. söken arkadaşlar yardımcı olurlarsa memmun olurum.. sanayide dişli yapımı için 100.tl istedi tornacı plastic olacakmış. aynısı. dişliyi bulursam takabilirmiyim Dişli presli ve yeni yapılacak olan dişli milin üzerine delik açılıp kama ile takılacak. Hangi sehirdesiniz mobilden göremiyorum ? Yorum bağlantısı
Hasan Belen 25 Şubat 2016 Paylaş 25 Şubat 2016 Dişli presli ve yeni yapılacak olan dişli milin üzerine delik açılıp kama ile takılacak. Hangi sehirdesiniz mobilden göremiyorum ? antalyadayım... metal yaptıran arkadaslar nasıl taktı acaba. bi yol gösterin satan bi yer varsa almak istiyorum 100.tl pahalı geldi bana. Yorum bağlantısı
Muhlis Yeniçerioğlu 25 Şubat 2016 Paylaş 25 Şubat 2016 antalyadayım... metal yaptıran arkadaslar nasıl taktı acaba. bi yol gösterin satan bi yer varsa almak istiyorum 100.tl pahalı geldi bana. hocam ben yeni yaptırdım.o dişli kırılmadan çıkmıyor.sen çıkarma .benimkini çıkarmadan ölçü aldılar.sonra çıkarırken kırıldı. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 25 Şubat 2016 Paylaş 25 Şubat 2016 antalyadayım... metal yaptıran arkadaslar nasıl taktı acaba. bi yol gösterin satan bi yer varsa almak istiyorum 100.tl pahalı geldi bana. En iyi cevapta adres bilgileri var. Yorum bağlantısı
Hasan Belen 25 Şubat 2016 Paylaş 25 Şubat 2016 tesekkür ederim arayıp görüsecegim . belliki bu dişli yedek parçacıların elinde olen birsey değil bu arada komple koltuk kaldırma motoru için 900.tl dediler. :=) Yorum bağlantısı
Serkan Toker 25 Şubat 2016 Paylaş 25 Şubat 2016 tesekkür ederim arayıp görüsecegim . belliki bu dişli yedek parçacıların elinde olen birsey değil bu arada komple koltuk kaldırma motoru için 900.tl dediler. :=) Aramanıza gerek yok, motoru isteyecekler kargoyla. Dişliyi değiştirip geri yollayacaklar. Size dişliyi gönderseler orada yine bir tornacı takacak muhtemelen takarken kıracak vs. Yorum bağlantısı
Hasan Belen 25 Şubat 2016 Paylaş 25 Şubat 2016 Aramanıza gerek yok, motoru isteyecekler kargoyla. Dişliyi değiştirip geri yollayacaklar. Size dişliyi gönderseler orada yine bir tornacı takacak muhtemelen takarken kıracak vs. konunun yeri değil ama sol cam kriko plastiği lazım http://www.fordparcabul.com/images/products/00%5C30%5C28/3028_kucuk.jpg resimdeki kırmızı parça. kırılmıs cam düzgün açılmıyor. komple kriko olarakmı satılıyor yada sadece plastik bulunabilirmi. parça ismi Cam Krikosu plastiği ama bulamadım mk2 için Yorum bağlantısı
Hasan Belen 25 Şubat 2016 Paylaş 25 Şubat 2016 belki lazım olan olur lütfen link e tıklayın. METAL DİŞLİ http://www.ebay.com/itm/FORD-MONDEO-seater-gear1997-2007-MK3-MK2-ELECTRIC-SEAT-MOTOR-Brass-Gear-kit-/191803343791?hash=item2ca85ec3af:g:yn0AAOSwstxVR1wG Yorum bağlantısı
Selim Selimoglu 1 Mart 2016 Paylaş 1 Mart 2016 Arkadaşlar bende bu sorunu çözmek istiyorum sizlere sorum bu sistemi Sökmen için koltuğu Sökmen gerekiyor mu yoksa koltuğu Sökmeden onu çıkartabilir miyim? Yorum bağlantısı
Selim Selimoglu 1 Mart 2016 Paylaş 1 Mart 2016 Mk2 mondeomun koltuk motorunu soktum sayginlar tornaya gönderdim sağolsunlar yapıp hemen gönderdiler. Cumartesi günü de kismetse takarim artık. Emegi gecenlere teşekkür ederim. Mk2 mondeomun koltuk motorunu soktum sayginlar tornaya gönderdim sağolsunlar yapıp hemen gönderdiler. Cumartesi günü de kismetse takarim artık. Emegi gecenlere teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Mart 2016 Paylaş 1 Mart 2016 Arkadaşlar bende bu sorunu çözmek istiyorum sizlere sorum bu sistemi Sökmen için koltuğu Sökmen gerekiyor mu yoksa koltuğu Sökmeden onu çıkartabilir miyim? Koltuğu sökerseniz epey kolaylaşır. Koltuk sökülmeden ben sökemem. Çekiç gerekecek mesela, aracınız kaç model mobilden göremiyorum gerçi.. Yorum bağlantısı
Hasan Belen 1 Mart 2016 Paylaş 1 Mart 2016 Serkan Toker bey teşekkür ederim sayenizde koltuk çalışıyor. :=) 3 Yorum bağlantısı
Eser Yıldırım 28 Nisan 2016 Paylaş 28 Nisan 2016 Tekrar konu açmayayım.mk3 mondeo var ve hepsi gibi benimde ön koltuk sıkıntılı.ileri-geri ve sırt kısmı çalışıyor.ama arka taraf yukarı-aşağı girmiyor sanırım ön taraf içinde ayrı bir yukarı-aşağı motoru var ikisinden de ses geliyor ama çalışmıyor ve bu koltuğu nasıl sökerim... Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 28 Nisan 2016 Paylaş 28 Nisan 2016 Tekrar konu açmayayım.mk3 mondeo var ve hepsi gibi benimde ön koltuk sıkıntılı.ileri-geri ve sırt kısmı çalışıyor.ama arka taraf yukarı-aşağı girmiyor sanırım ön taraf içinde ayrı bir yukarı-aşağı motoru var ikisinden de ses geliyor ama çalışmıyor ve bu koltuğu nasıl sökerim...11 anahtarla sokeceginiz 6 tane vidasi var, koltuk yerinden ciktiktan sonra airbag kablo bagini sokeceginiz bir civata daha var onuda soktukten sonda koltugu disari alabilirsiniz. Yanliz tamamen disari almak icin emniyet kemerini de sokmeniz lazim. Onunda tork civatasi var ve yeri biraz ters.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts