İçeriğe Yönlendir

Mondeo II - Koltuk Yükseklik Ayar Dişlisi

Misafir

Recommended Posts

Tahir İlter

İnternet sitesi geçici olarak kapalıymış, adres ve telefonu ekledim en iyi cevap olarak işaretledim... ; ;) Teşekkürler...

Ben mevcut mesaja eklemiştim ama sen halletmişsin abi. :)

Yorum bağlantısı

Aynı şekilde sunroof dişlisini de yapıyorlar.Ben görüştüğümde dişliyi ve 50 tl parayı zarfa koy kargoyla yolla,ertesi gün de ben sana yollarım yenisini yapıp dediler.

Yorum bağlantısı
  • 4 ay sonra...
Erhan Karaman

Bu dişli olayı hakikaten sıkıntılı işmiş. Serkan bey sağolsun paylaşmış da kurtarmış hepimizi. Bugün söktürdüm dişlileri bu işlerle uğraşan 2 tornacıya gittim, biri binbir zahmet 120 liraya çiftini yaparım dedi, diğeri 300 TL dedi. dedim en iyisi garanti olsun en azından daha önce yapmışlar Ankara'ya yollayayım. yarın yollayacağım inşallah. Serkan beye tekrar teşekkürler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Uğur Kaya

İnternet sitesi geçici olarak kapalıymış, adres ve telefonu ekledim en iyi cevap olarak işaretledim... ; ;) Teşekkürler...

peki hocam bu parçayı biz sökebilir miyiz yoksa sanayide mi söktürmemiz gerekir

Yorum bağlantısı
Ali ÇAKIR

Bende  motoru söktüm,motor sağlam ancak plastik dişliyi sıyırmış.1 haftadır elimle motorla Nevşehir'i talan ettim,gezmediğim tornacı kalmadı uğraşırım diyen oldu ancak yapabilen çıkmadı.Sadece bir kaportacı istersen Ankara'da yaptırırız dedi,durum öyle olunca forumda tavsiye olan, buradaki adrese perşembe günü yollayacağım.

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Arkadaşlar epey uzun bir zaman sonra Saygınlar tornayı ziyaret ettm bugün... Gelenler forum dışından oluyormuş, artık personelden birisi koltuk motorunu sökme konusunda uzmanlaşmış.. Bir miktar masraf artıyor ama git gel söktür oldu olmadı derdi kalmamış olduğundan bence makul.. Gidecek olan olursa koktuğu sökmenize gerek yok, oraya gidip tek seferde halledebilirsiniz.. Mk3 mondeo koltuk motorları da tamir ediliyor..

Ankara'da yaptırırız dedi,durum öyle olunca forumda tavsiye olan, buradaki adrese perşembe günü yollayacağım.

Gönderebildiniz mi dişliyi ? Telefondan görünmüyor araç mk2 ise araç doğrudan dişliyi de isteyebilirsiniz siz bir tornacıya taktırabilirsiniz milin üzerine..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ekrem Şeker

Arkadaşlar epey uzun bir zaman sonra Saygınlar tornayı ziyaret ettm bugün... Gelenler forum dışından oluyormuş, artık personelden birisi koltuk motorunu sökme konusunda uzmanlaşmış.. Bir miktar masraf artıyor ama git gel söktür oldu olmadı derdi kalmamış olduğundan bence makul.. Gidecek olan olursa koktuğu sökmenize gerek yok, oraya gidip tek seferde halledebilirsiniz.. Mk3 mondeo koltuk motorları da tamir ediliyor..

Gönderebildiniz mi dişliyi ? Telefondan görünmüyor araç mk2 ise araç doğrudan dişliyi de isteyebilirsiniz siz bir tornacıya taktırabilirsiniz milin üzerine..

Serkan bey ben aradım dişli ile mili göndermeniz gerek dediler

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Mil uğraştırıcı birşey olmasa onuda yaptırırım ama burgulu olduğundan çok pahalıya malolur.. :(

Dişli tek gönderilse sizin taktırmanız zor olabilir, pimle desteklenmesi gerekiyor..

Yorum bağlantısı
Ali ÇAKIR

Araç mk3 aradım telefonla görüştüm;motoru yollamanıza gerek yok sadece mili yollarsanız sabitler gönderirim dedi,kendim söktüm sadece mili gönderdim.Kargoya bugün verdim,muhtemelen hafta içi tekrar elimde olur.

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

benimki sağlam ama yedek olsun diye alayım mı 

Kronik sorundur bilgin olsun :) 

Yorum bağlantısı
Ali ÇAKIR

Bugün itibariyle dişli mile sabitlenmiş bir şekilde elime ulaştı.Montajını yaptım o kadar sessiz çalışıyor ki çalışıp çalışmadığını koltuğun yükselmesinden anladım.Forum adına bu çalışmayı yapan,emeği geçen,adresi veren ve kendi memleketinde yaptıramayanlara bu şekilde yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum.  :bravo:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Bugün itibariyle dişli mile sabitlenmiş bir şekilde elime ulaştı.Montajını yaptım o kadar sessiz çalışıyor ki çalışıp çalışmadığını koltuğun yükselmesinden anladım.Forum adına bu çalışmayı yapan,emeği geçen,adresi veren ve kendi memleketinde yaptıramayanlara bu şekilde yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum.  :bravo:

Memnun kalmanızdan memnun oldum.. :)

benimki sağlam ama yedek olsun diye alayım mı 

Bozulunca beni ara... İnşallah bozulmaz.. ;)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Memnun kalmanızdan memnun oldum.. :)

Bozulunca beni ara... İnşallah bozulmaz.. ;)

Abi eeeee ustalar 10 numara 5 yıldız :) tanışmış biri olarak söylüyorum :)

Memnun kalınmaz mı :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Ben arayım mı?

Benim arabanın koltuğu komple gönderirim sana gardaşım, varsın benim arabam koltuksuz olsun.. Tabure koyar idare ederim.. ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Benim arabanın koltuğu komple gönderirim sana gardaşım, varsın benim arabam koltuksuz olsun.. Tabure koyar idare ederim.. ;)

Sen nasıl bir insansın seni Yaradana Kurban Olurum.

Kardaşımın tabure de oturmasına gönlüm razı mı gelir. Ben dişlisiz koltukta oturrum gerekirse. Senin düşünen yeter.

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Sen nasıl bir insansın seni Yaradana Kurban Olurum.

Kardaşımın tabure de oturmasına gönlüm razı mı gelir. Ben dişlisiz koltukta oturrum gerekirse. Senin düşünen yeter.

Anadolu insanı işte, içi dışı bir.. :)

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Anadolu insanı işte, içi dışı bir.. :)

Havası sert Adamı Mert

Bozkır adamı bir başka yahu.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Ekrem Şeker

Üstadlar iki tür mü var bu dişliden. Benim koltuk ta 3 fonksiyon var(ileri-geri, aşağı-yukarı, alçaltma-yükseltme) ama bazı modellerde sadece ileri-geri tuşu var. Şimdi bu dişli hangisi için?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Her hareket için ayrı dişli var...

ileri geri

aşağı yukarı

ön aşağı yukarı

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım daha önce tam 10sene boyunca Sıfır aldığım 2004 focus 1.8 dizel kullandım şimdi satıp mondeoma kavuştum şimdi bi sorunum var ve bilgi sahibi Arkadaşlara sormak istedim şöför koltuğunun yükseklik alçaklık ayarının olduğu düğmenin kaldırması çalışıyor ama iniş maalesef çalışmıyor Ankara'da elektrikçi tanıdığı olan varsa yada başka bir Çözümü yardım lütfen

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...