Guest Murat Alt?nordu 26 Nisan 2011 Paylaş 26 Nisan 2011 özür dileyerek bir şey soracağım saygınlar makina sizinde bildiğiniz gibi söküm işini yapmıyor ankara da bu motoru söktürebileceğim bir usta tavsiye edebilir misiniz? şimdiden çok teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Yıldıray Başer 15 Ağustos 2011 Paylaş 15 Ağustos 2011 özür dileyerek bir şey soracağım saygınlar makina sizinde bildiğiniz gibi söküm işini yapmıyor ankara da bu motoru söktürebileceğim bir usta tavsiye edebilir misiniz? şimdiden çok teşekkür ederim Ben bir hafta önce saygınlar makinaya giderek dişlimi yaptırdım sanırım ufak bir zam yapmışlar ama olsun taş gibi oldu 30 liraya yaptılar çok büyük bir meblağ değil bu tip bir sorun için ama saygınlar makinaya mil ile beraber gitmeniz lazım kırık olan dişliyi yerinden söküp yerine yeni dişliyi takıyorlar. çok güzel bir işçilikle aldıkları her kuruş helal olsun teşekkürler.... ha bu arada murat kardeşim sanayide herhangi bir döşemeci onu sökerek size verebilir atla deve bi iş değil yani. Ben bir hafta önce saygınlar makinaya giderek dişlimi yaptırdım sanırım ufak bir zam yapmışlar ama olsun taş gibi oldu 30 liraya yaptılar çok büyük bir meblağ değil bu tip bir sorun için ama saygınlar makinaya mil ile beraber gitmeniz lazım kırık olan dişliyi yerinden söküp yerine yeni dişliyi takıyorlar. çok güzel bir işçilikle aldıkları her kuruş helal olsun teşekkürler.... ha bu arada murat kardeşim sanayide herhangi bir döşemeci onu sökerek size verebilir atla deve bi iş değil yani. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 27 Ağustos 2011 Paylaş 27 Ağustos 2011 Ben bir hafta önce saygınlar makinaya giderek dişlimi yaptırdım sanırım ufak bir zam yapmışlar ama olsun taş gibi oldu 30 liraya yaptılar çok büyük bir meblağ değil bu tip bir sorun için ama saygınlar makinaya mil ile beraber gitmeniz lazım kırık olan dişliyi yerinden söküp yerine yeni dişliyi takıyorlar. çok güzel bir işçilikle aldıkları her kuruş helal olsun teşekkürler.... ha bu arada murat kardeşim sanayide herhangi bir döşemeci onu sökerek size verebilir atla deve bi iş değil yani. Yıldıray Bey; Maraş'ta serviste sorduğumda 1500 tl fiyatı duyunca sanayide tornacılara sorduğumda 120 tl fiyatı duyunca 30 tl ye yaptırmak bence çooook uygun fiyat. Bugün Serkan abi'nin navigasyon gibi tarifiyle elimle koymuş gibi buldum ve iki tane dişli yaptırdım. Birini motora sabitlediler diğerini de aldım Maraş'taki arkadaşın aracına götürmek için aldım. Serkan abi bana 10 dakika da yaparlar dediğinde pekde aklıma yatmamıştı. Gerçekten de 10 dakikada ikisinide yapıp getirince şok oldum. Ellerine sağlık kalıp gibi oturttular. Buradan da teşekkürlerimi bildirir Serkan abi'ye yardımlarımdan dolayıda teşekkür ediyorum. Gerçi Serkan Abi'yi uykusundan ettim ama hakkını helal et abi Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 27 Ağustos 2011 Paylaş 27 Ağustos 2011 Uyku sana feda olsun, çayın yanında süper gidiyor bu gıda maddesi.... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 27 Ağustos 2011 Paylaş 27 Ağustos 2011 Teşekkürler Abi allah razı olsun afiyet olsun. Çay çok iyi bir tercih olmuş ama cola ilede yenebilir. Damak tadınıza hitap ettiyse ne mutlu. Bu arada kömbe :)Afiyet olsun. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ağustos 2011 Paylaş 27 Ağustos 2011 Yıldıray Bey; Maraş'ta serviste sorduğumda 1500 tl fiyatı duyunca sanayide tornacılara sorduğumda 120 tl fiyatı duyunca 30 tl ye yaptırmak bence çooook uygun fiyat. Bugün Serkan abi'nin navigasyon gibi tarifiyle elimle koymuş gibi buldum ve iki tane dişli yaptırdım. Birini motora sabitlediler diğerini de aldım Maraş'taki arkadaşın aracına götürmek için aldım. Serkan abi bana 10 dakika da yaparlar dediğinde pekde aklıma yatmamıştı. Gerçekten de 10 dakikada ikisinide yapıp getirince şok oldum. Ellerine sağlık kalıp gibi oturttular. Buradan da teşekkürlerimi bildirir Serkan abi'ye yardımlarımdan dolayıda teşekkür ediyorum. Gerçi Serkan Abi'yi uykusundan ettim ama hakkını helal et abi Saygılarımla. Geçmiş olsun Mehmet Bey. Bu dişli arızaları sinir bozucu oluyor. Neyse ki artık tamiri bir şekilde mümkün olduğu için sorun olmaktan çıktı. Saygınlar Makine'de işini hakkıyla yapıyor gerçekten. Serkan Bey iyi ki haber vermiş bize. Yoksa bizim metal tornacıya kalsak verim alamayacaktık. Mk2'de sorun yoktu ancak MK3'ün dişlilerini beceremedi. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 27 Ağustos 2011 Paylaş 27 Ağustos 2011 Geçmiş olsun Mehmet Bey. Bu dişli arızaları sinir bozucu oluyor. Neyse ki artık tamiri bir şekilde mümkün olduğu için sorun olmaktan çıktı. Saygınlar Makine'de işini hakkıyla yapıyor gerçekten. Serkan Bey iyi ki haber vermiş bize. Yoksa bizim metal tornacıya kalsak verim alamayacaktık. Mk2'de sorun yoktu ancak MK3'ün dişlilerini beceremedi.Saygılarımla. Sağolun Evren bey.Bendeki koltuk arızası aslın farkedilmez bile. Yolcu koltuğunun ön kısımdaki motor dişlisi. Asıl sorun arkadaşın mondeosundaki yolcu koltuğunun arka indirme kaldırma motor dişlisi sorunluydu. Oda yenge hanım kullanırken sıkıntı yaşıyordu. Hatta geçen hafta aracın burnunu göremediği için aracın burnunu sürtmüş. Onunki yaptırmışken benimkide aradan çıksın dedim. Benim asıl sorun koltuk ısıtmalar ona baktıracağım. Başka sorun yok şükür. Serkan abiden allah razı olsun. Saygınlar Makinadaki Mustafa abi bu işin ehli olduğunu gidince gördüm. İçerideki çalışmaları gördüm ve hayran kaldım. Ellerine sağlık. Maraşta bu işi yaptırmak biraz sıkıntılı olabilirdi. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ağustos 2011 Paylaş 27 Ağustos 2011 Sağolun Evren bey.Bendeki koltuk arızası aslın farkedilmez bile. Yolcu koltuğunun ön kısımdaki motor dişlisi. Asıl sorun arkadaşın mondeosundaki yolcu koltuğunun arka indirme kaldırma motor dişlisi sorunluydu. Oda yenge hanım kullanırken sıkıntı yaşıyordu. Hatta geçen hafta aracın burnunu göremediği için aracın burnunu sürtmüş. Onunki yaptırmışken benimkide aradan çıksın dedim. Benim asıl sorun koltuk ısıtmalar ona baktıracağım. Başka sorun yok şükür. Serkan abiden allah razı olsun. Saygınlar Makinadaki Mustafa abi bu işin ehli olduğunu gidince gördüm. İçerideki çalışmaları gördüm ve hayran kaldım. Ellerine sağlık. Maraşta bu işi yaptırmak biraz sıkıntılı olabilirdi. Saygılarımla. Isıtma için koltuklar sökülecek. Teller kontrol edilecek. Döşemeci 2 saatte halleder. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Kasım 2011 Paylaş 4 Kasım 2011 benimde koltuk motoru çalışıyor ama kendine çalışıyor ayarıyla ilgili sıkıntım yok gayet iyi durumda ama yinede eksik bana bu dişliden gerek help me Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Kasım 2011 Paylaş 4 Kasım 2011 fordclub üyesi olmayan mondeoların koltukları çalışmıyor... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Kasım 2011 Paylaş 4 Kasım 2011 Emmi yanına gelecem kısmetse. Bu dişli meselesi de, benim koltuk moturu çalışıyor ama ne iniyor ne çıkıyor. ses var hareket yok Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Kasım 2011 Paylaş 4 Kasım 2011 Klaasik sorun.. motor sağlam, dişli kırık... Gel ama dişliyi Ankara'da yaptırıp gel.. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Kasım 2011 Paylaş 4 Kasım 2011 Klaasik sorun.. motor sağlam, dişli kırık...Gel ama dişliyi Ankara'da yaptırıp gel.. İnşallah abi hayırlı geceler. Yorum bağlantısı
Yildirim Karaca 20 Nisan 2012 Paylaş 20 Nisan 2012 (düzenlendi) Ender bey, siz Mustafa beye dişliyi mil ile göndermesini söyleyin...Biraz fiyatı artar ama uğraşmazsınız, kendisinde milin numunesi olması lazım...Dişli ile mili sadece motorun içindeki yerine takarsınız daha kolay olur... merhabalar Serkan bey. herkes gibi benim de bu dişliye ihtiyacım var. arabanın hava yastığı ışığı yanıyordu adam buna bakarken bide bu işi çıkarttı başıma. şimdi dişli çalışmıyor, sade motor sesi geliyor. aracım 98 model mondi yardımcı olursanız sevinirim Yıldırım Karaca 20 Nisan 2012 tarihinde Ahmet Kıyak tarafından düzenlendi Gerekmedikçe yazı karakterlerini değiştirmiyoruz / noktalama işaretleri Yorum bağlantısı
Yildirim Karaca 27 Nisan 2012 Paylaş 27 Nisan 2012 bu dişliyi istanbulda yapan yokmu acaba çağlar bey sizden de yardım bekliyorum sağolsun serkan bey cevap bile yazmadı lütfen bana da yardımcı olun mondimi böyle arızalı bırakmayı gönlüm el vermiyor Yorum bağlantısı
Yildirim Karaca 27 Nisan 2012 Paylaş 27 Nisan 2012 Serkan Toker ile iletişime geçin mehmet bey benimde dişli sorunum vardı serkan beyden rica ettim 20 gün oldu bi cevap yazmadı bu serkan beye bide siz rica edermisiniz arızalı olmasına gönlüm razı değil saygılar yıldırım karaca Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Nisan 2012 Paylaş 27 Nisan 2012 mehmet bey benimde dişli sorunum vardı serkan beyden rica ettim 20 gün oldu bi cevap yazmadı bu serkan beye bide siz rica edermisiniz arızalı olmasına gönlüm razı değil saygılar yıldırım karaca Serkan çok yoğun çalışıyor.. Burayı görür ve size tornacının telefonunu verir iletişime geçersiniz... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Nisan 2012 Paylaş 27 Nisan 2012 Benim mondeo da dişli ister , söküğümü bir dikeyim... 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 27 Nisan 2012 Paylaş 27 Nisan 2012 Yıldırım bey, Saygınlar Makine Ankara...Telefonu aklımda yok ama buraya yazayım birazdan..Dişliyi tek isteyin gönderirler, siz orada bir tornacıya taktırırsınız...Sorun olur derseniz dişli ile beraber birde mil göndersin..Sadece motora takmak kalır size tornacı ile işiniz olmaz..Ancak görebildim kusura bakmayın..Tel: 0312 397 03 08 Mustafa bey...http://www.sayginlarmakina.com.tr/iletisim.html Erciyes İşyerleri Sitesi 187. cad. no:28 Macunköy / Ankara Tel : 312 397 03 08, İlgili kişi Mustafa veya Kerim Saygın... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Nisan 2012 Paylaş 27 Nisan 2012 Benim mondeo da dişli ister , söküğümü bir dikeyim... Dişli kolay.. bak bir üstteki mesaj Yorum bağlantısı
Serkan Danış 27 Nisan 2012 Paylaş 27 Nisan 2012 Merhaba Serkan Bey; Benim mondeo'nun da sanırım dişliye ihtiyacı var, aldığımdan beridir rahatsız ediyordu, forumda bununla ilgili araştırırken sizin yönlendirmenizle herkese yardımcı olmuşsunuz. Böyle dayanışma ortamı olan bir forumu Allah nazarlardan saklasın Ben Safranbolu'dayım ne yazık ki önce bir burada baktırıp sorunun tam tespitini yaptıralım bakalım. Bundan önce Saygınlar Makine için araştırma yaptım bu konuda adresi siz zaten çok güzel bir şekilde anlatmışsınız ben ilave olarak navigasyon kullanan arkadaşlar için koordinatını vereyim. cihazlarından direk girerlerse kolaylık olur diye düşündüm. Saygınlar Makine : K 39.94861º - D 32.76417º Yorum bağlantısı
Serkan Toker 29 Nisan 2012 Paylaş 29 Nisan 2012 Sizde sağolun, sorunu tespit edin...Hallolur mutlaka, dün bir kaç tane de motor buldum...Onları depozito yaparım belki, hazır yapılmış bekler elimizde.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts