Ahmet Said Avşar 6 Mart 2017 Paylaş 6 Mart 2017 Bir saat önce, Derviş Dursun yazdı: Fazla takma boşver. Eski arabayı ne kadar çok dinlersen o kadar çok öksürür kulağına. Benimde çalışmıyor ama bir işime de yaramıyor. Kendi ayarlı zaten. Durup durup kendimi yukarı aşağı oynatıp durmayacağım için ellemiyorum. tek şoför olduğum için de sıkıntı yok hani ilk dişliye 70 lira vermesem ve motor mili için de sanayi sanayi gezmemiş olsam koyvercem ama 100 lira harcadım saten yaptırmazsam boşa gidecek Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 6 Mart 2017 Paylaş 6 Mart 2017 Sizinki talihsizlik olmuş, normalde 70 liraya hallediliyor. Ghia'yı Ghia yapan özelliklerinden biridir koltuk yükseltme. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Said Avşar 9 Mart 2017 Paylaş 9 Mart 2017 saygınlar makina da motor dişlisini yaptırdım,ancak usta ilk aldığım metal dişliyi sökmüş kendi plastik dişli yapmış.hal böyle olunca 70 lira fazladan dişliye para verdik Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 9 Mart 2017 Paylaş 9 Mart 2017 Bir saat önce, Ahmet Said Avşar yazdı: saygınlar makina da motor dişlisini yaptırdım,ancak usta ilk aldığım metal dişliyi sökmüş kendi plastik dişli yapmış.hal böyle olunca 70 lira fazladan dişliye para verdik Sakla onu ben senden alırım Ahmet, zarara girmemiş olursun motoru söküp bakıp ona göre alacaktım zaten. Onlara ödeyeceğime sana öderim. Önce fırsat bulunca motoru açmam lazım. Bu arada usta niye sökmüş ki dişliyi? Yorum bağlantısı
Ahmet Said Avşar 9 Mart 2017 Paylaş 9 Mart 2017 3 dakika önce, Derviş Dursun yazdı: Sakla onu ben senden alırım Ahmet, zarara girmemiş olursun motoru söküp bakıp ona göre alacaktım zaten. Onlara ödeyeceğime sana öderim. Önce fırsat bulunca motoru açmam lazım. Bu arada usta niye sökmüş ki dişliyi? anlamadım ki,telden konuştuk şimdi,saten zorla yaptı biraz sonsuz dişlinin örneği yokmuştu.muhtemelen kendi dişli uydurdu ama nasıl yaptı bilmiyorum Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 9 Mart 2017 Paylaş 9 Mart 2017 Bir saat önce, Ahmet Said Avşar yazdı: anlamadım ki,telden konuştuk şimdi,saten zorla yaptı biraz sonsuz dişlinin örneği yokmuştu.muhtemelen kendi dişli uydurdu ama nasıl yaptı bilmiyorum Anladım, o zaman yeni yaptığı dişli eski dişliye uymadı, eskisini söküp yeni dişli yapıp birbirine uydurdu. Yorum bağlantısı
Ahmet Said Avşar 9 Mart 2017 Paylaş 9 Mart 2017 10 dakika önce, Derviş Dursun yazdı: Anladım, o zaman yeni yaptığı dişli eski dişliye uymadı, eskisini söküp yeni dişli yapıp birbirine uydurdu. muhtemelen,çünkü bana lazım olan dişlinin numunesi yoktu elinde 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 9 Mart 2017 Paylaş 9 Mart 2017 Metal dişli gereksiz, karşılığındaki dişliyi kalıbı olmadan yaptıysa ustalığını konuşturmuş. 70 liraya uğraşacak tornacı zor bulunur. Sorun hallolmuş, gerisi boş.. Yorum bağlantısı
Ahmet Said Avşar 9 Mart 2017 Paylaş 9 Mart 2017 17 dakika önce, Serkan Toker yazdı: Metal dişli gereksiz, karşılığındaki dişliyi kalıbı olmadan yaptıysa ustalığını konuşturmuş. 70 liraya uğraşacak tornacı zor bulunur. Sorun hallolmuş, gerisi boş.. aynen ama 150 lira 2 dişli için Yorum bağlantısı
Ahmet Said Avşar 11 Mart 2017 Paylaş 11 Mart 2017 On 09.03.2017 at 15:24, Derviş Dursun yazdı: Sakla onu ben senden alırım Ahmet, zarara girmemiş olursun motoru söküp bakıp ona göre alacaktım zaten. Onlara ödeyeceğime sana öderim. Önce fırsat bulunca motoru açmam lazım. Bu arada usta niye sökmüş ki dişliyi? Bugün motor u takdirdim,harcadığım emeğe değdi.resimde ki dişli derviş boşta şuan 1 Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 11 Mart 2017 Paylaş 11 Mart 2017 Bugün motor u takdirdim,harcadığım emeğe değdi.resimde ki dişli derviş boşta şuan tamamdır kardeşim, ben motoru müsait bir zamanda açıp dağıtayım bakayım ne gitmiş ne kalmış. Senin işine dönmesin benim işte sadece bu dişli gidikse senle irtibata geçerim alırım senden. Paran ziyan olmamış olur, işin görülür hiç olmazsa. 1 Yorum bağlantısı
Kürşat Kılıçarslan 26 Mart 2017 Paylaş 26 Mart 2017 Aynı sorun bende de var 2007 mondeo mke3 ov trend ön koltuk iki kademeli tuşa bastığımda motor çalışıyor ama koltukta hareket yok okuduğum kadarıyla sorun tek dişliden kaynaklanıyor benim sakarya karasuda bu dişliyi metal yaptırma olanağın yok bu dişliyi metal şeklinde temin edebileceğim bi yer varmı Yorum bağlantısı
Serkan Toker 27 Mart 2017 Paylaş 27 Mart 2017 Kargoyla Ankara'ya yollayın, aynı gün geri gönderilir. Yorum bağlantısı
Kürşat Kılıçarslan 27 Mart 2017 Paylaş 27 Mart 2017 3 saat önce, Serkan Toker yazdı: Kargoyla Ankara'ya yollayın, aynı gün geri gönderilir. Tam adres yazman mümkünmü Yorum bağlantısı
Serkan Toker 27 Mart 2017 Paylaş 27 Mart 2017 Bir saat önce, Kürşat Kılıçarslan yazdı: Tam adres yazman mümkünmü Macun mah. (İstanbul Yolu 8. km)Erciyes İş Yerleri Sit. 187. cad. No: 28 PK: 06105 Yenimahalle, Ankara Tel: +90-312-397-0308 http://www.sayginlarmakina.com.tr/iletisim/ 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Said Avşar 27 Mart 2017 Paylaş 27 Mart 2017 15 saat önce, Kürşat Kılıçarslan yazdı: Aynı sorun bende de var 2007 mondeo mke3 ov trend ön koltuk iki kademeli tuşa bastığımda motor çalışıyor ama koltukta hareket yok okuduğum kadarıyla sorun tek dişliden kaynaklanıyor benim sakarya karasuda bu dişliyi metal yaptırma olanağın yok bu dişliyi metal şeklinde temin edebileceğim bi yer varmı elimde fazladan metal dişli var Yorum bağlantısı
Kürşat Kılıçarslan 27 Mart 2017 Paylaş 27 Mart 2017 Bir saat önce, Ahmet Said Avşar yazdı: elimde fazladan metal dişli var Benim araç 2007 trend ov iki kademeli ama eski kasa olandan ona uyarmı uyarsa nasıl irtibat kurarız Yorum bağlantısı
Serkan Toker 27 Mart 2017 Paylaş 27 Mart 2017 Dişli motora takılırken tornacının pim takması gerekiyor. Yorum bağlantısı
Kürşat Kılıçarslan 27 Mart 2017 Paylaş 27 Mart 2017 (düzenlendi) 6 saat önce, Ahmet Said Avşar yazdı: elimde fazladan metal dişli var Benim araç 2007 trend ov iki kademeli ama eski kasa olandan ona uyarmı uyarsa nasıl irtibat kurarız Pim derken dişli motordan çıkmasın diye mi bunun bi şeması görseli var mıdır acaba 27 Mart 2017 tarihinde Kürşat Kılıçarslan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 27 Mart 2017 Paylaş 27 Mart 2017 Konunun gerilerinde fotoğraf olması lâzım... Yorum bağlantısı
Kürşat Kılıçarslan 6 Nisan 2017 Paylaş 6 Nisan 2017 Ben bugün motoru söktüm dişliyi çıkardım burdan ahmet bey sağolsun bi dişli göndermişti ama mk2 kasaya ait uymadı ben de motoru takmadan koltuğu monte ettim ben şimdi motoru göndersem içine metal dişliyi takıp gönderecek usta varmıdır Yorum bağlantısı
Serkan Toker 6 Nisan 2017 Paylaş 6 Nisan 2017 55 dakika önce, Kürşat Kılıçarslan yazdı: Ben bugün motoru söktüm dişliyi çıkardım burdan ahmet bey sağolsun bi dişli göndermişti ama mk2 kasaya ait uymadı ben de motoru takmadan koltuğu monte ettim ben şimdi motoru göndersem içine metal dişliyi takıp gönderecek usta varmıdır Metal dişliye gerek yok. Ankaraya yollayın yapılıp geri gelir. Yorum bağlantısı
Kürşat Kılıçarslan 6 Nisan 2017 Paylaş 6 Nisan 2017 32 dakika önce, Serkan Toker yazdı: Metal dişliye gerek yok. Ankaraya yollayın yapılıp geri gelir. Ankarada nereye yollayacam Yorum bağlantısı
Serkan Toker 6 Nisan 2017 Paylaş 6 Nisan 2017 1 saat önce, Kürşat Kılıçarslan yazdı: Ankarada nereye yollayacam http://www.sayginlarmakina.com.tr Yorum bağlantısı
Kürşat Kılıçarslan 14 Nisan 2017 Paylaş 14 Nisan 2017 On 06.04.2017 at 23:37, Serkan Toker yazdı: http://www.sayginlarmakina.com.tr Arkadaş sağolasın yolladım dediğim yere yapıp gönderdiler hallettim sorunu sağol 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts