Zafer Ofli 12 Temmuz 2008 Paylaş 12 Temmuz 2008 (düzenlendi) Ustanızı doğru seçin kafanızı ve cebinizi rahat ettirin 12 Temmuz 2008 tarihinde Zafer Ofli tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Talip İnal 12 Temmuz 2008 Paylaş 12 Temmuz 2008 Melih bey, kitten ziyade montaj ve ayar sorunu olabilir. Arkadaşlara katılıyorum, bilinen ve tavsiye edilen bir markanın, tecrübeli, yetkili servis personeline montaj yaptırmanız, bu gibi sorunlarla uğraştırmaz sizi. Bulunduğunuz şehirde mutlaka böyle bir yer vardır. Ben sistemi taktıralı 2 yıl oldu. O zaman dövizin dalgalandığı bir dönemde şimdikiinden daha pahalıya mal olmuştu. Rutin bakım dışında hiç uğramadım, çok da memnunum. Yorum bağlantısı
Melih Uyar 12 Temmuz 2008 Yazar Paylaş 12 Temmuz 2008 iyide nasıl montaj hatası olacak ki montaj hatası olsa hiç çalışmaz Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 12 Temmuz 2008 Paylaş 12 Temmuz 2008 iyide nasıl montaj hatası olacak ki montaj hatası olsa hiç çalışmaz arabanıza lpg takılmadan önce hiç bir problemi yoksa .Sorun takan ustalarda var demektir.en ufak bir kabloyu ,hortumu geçirirken tesisatınıza zarar vermişlerse problemler başlamıştır zaten. Yorum bağlantısı
Aydın Bengü 12 Temmuz 2008 Paylaş 12 Temmuz 2008 Pireye kızıp yorgan yakma deyimi gerçek olacak bu başlıkla. Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt 14 Temmuz 2008 Paylaş 14 Temmuz 2008 Benzinde farkedilemeyen bazı problemlerin de LPG'de gözlemlenebilir olabiliyor diye duymuştum. Yorum bağlantısı
Zafer Ofli 14 Temmuz 2008 Paylaş 14 Temmuz 2008 Benzinde farkedilemeyen bazı problemlerin de LPG'de gözlemlenebilir olabiliyor diye duymuştum. Kesinlikle doğru duymuşsunuz. Hatta belki lpg o yönden bakıldığında aracın ömrünü bile uzatabilir diyebiliriz belki. Muhtemel bir ateşleme hatası benzinde hissedilmeyebilir ama Lpg de kesinlikle hissedilir. veya benzinde az hissedildiği için önem verilmez ama içten içe motoruda yiyebilir diye düşünüyorum benim naçizane düşüncem bu yönde Yorum bağlantısı
Melih Uyar 19 Temmuz 2008 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2008 zaten autronic takılı yakıt ekonomisi iyi ama araç 160 geçmiyor herşeye baktılar Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Temmuz 2008 Paylaş 19 Temmuz 2008 Haklısın... En azından amorti etseydim kitin bedeli.. Yada bir an önce gezmeye başlayayım.. . Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 19 Temmuz 2008 Paylaş 19 Temmuz 2008 amorti ha .gezme ha. gel gel samsuna gel. Yorum bağlantısı
Hakan Yağlı 21 Nisan 2010 Paylaş 21 Nisan 2010 melih kardesim yorumları okudum sen yazmıssın hayırlı olsun yazmış sen yazmışsın kafa bulmalı yanıtlar gelmiş falan falan kimse kızmasın.. melih kardesime yardımcı olma hususunda kimse pek oralı olmamış.. melih ben diyorumki zaten olan olmuş verim alamışsın .. tamam sök gitsin o zaman ecuyu al eline olabildiğince uzağa fırlatki şöyle bi stresin gitsin.. lpg siz araba bi müddet sonra düzene girer kafan dağlır biraz.. daha sonra 6 7 ay kadar sonra yada senin belirlediğin bir zaman sonra tekrar lpg işine girip brc taktırırsın ve herşeyi baştan konusursun .. tabi akıl veren çok para veren yok durumları tamamen farklı bir durum bunun konumuzla alakası yok iş bu noktaya gelirse bu senin hat safada sinir küpüne dönüştüğün anlamına gelir .. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 21 Nisan 2010 Paylaş 21 Nisan 2010 Bence gayet normal cevaplar verilmiş..Ancak maalesef denenen her iki kitte çok fazla bilinen markalar değiller.Atiker veya brc takılmış olsaydı sorunun çözüleceğine inanıyorum.(atiker ve brc dememin sebebi hem uygun fiyatlı olmaları hemde memnun kalan sayısı çok olduğu için) Arkadaşın yapacağı tek şey referanslı bir ustaya gitmek olmalıydı..Yoksa focusa LPG olmuyor diye bir şey yok. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Nisan 2010 Paylaş 21 Nisan 2010 Bence gayet normal cevaplar verilmiş..Ancak maalesef denenen her iki kitte çok fazla bilinen markalar değiller.Atiker veya brc takılmış olsaydı sorunun çözüleceğine inanıyorum.(atiker ve brc dememin sebebi hem uygun fiyatlı olmaları hemde memnun kalan sayısı çok olduğu için) Arkadaşın yapacağı tek şey referanslı bir ustaya gitmek olmalıydı..Yoksa focusa LPG olmuyor diye bir şey yok. +1 1990 model arabaya BRC kiti taktırırken 700 tl civarında bir ödeme yapmıştık.200 tl yede kit vardı.ama iyi kit-usta ikilisiyle hiç sorun yaşamadık.bencede sorunun çözümü iyi kit-iyi usta ikilisinde saklı Yorum bağlantısı
Serkan Yüksel 21 Nisan 2010 Paylaş 21 Nisan 2010 2 ay önce Şaşmaz Birlik Otogazda atiker taktırdım araca benzinden hiç farkı yok nerdeyse, tıkır tıkır çalışıyo. Lpg taktırırken bilindik marka olması şart gibi geliyo bana. Yorum bağlantısı
Recommended Posts