İçeriğe Yönlendir

Lpg yi s&#246küyorum

Melih Uyar

Recommended Posts

Zafer Ofli
(düzenlendi)

Ustanızı doğru seçin kafanızı ve cebinizi rahat ettirin

tarihinde Zafer Ofli tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Talip İnal

Melih bey, kitten ziyade montaj ve ayar sorunu olabilir. Arkadaşlara katılıyorum, bilinen ve tavsiye edilen bir markanın, tecrübeli, yetkili servis personeline montaj yaptırmanız, bu gibi sorunlarla uğraştırmaz sizi. Bulunduğunuz şehirde mutlaka böyle bir yer vardır.

Ben sistemi taktıralı 2 yıl oldu. O zaman dövizin dalgalandığı bir dönemde şimdikiinden daha pahalıya mal olmuştu. Rutin bakım dışında hiç uğramadım, çok da memnunum.

Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar
iyide nasıl montaj hatası olacak ki montaj hatası olsa hiç çalışmaz

arabanıza lpg takılmadan önce hiç bir problemi yoksa .Sorun takan ustalarda var demektir.en ufak bir kabloyu ,hortumu geçirirken tesisatınıza zarar vermişlerse problemler başlamıştır zaten.

Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt

Benzinde farkedilemeyen bazı problemlerin de LPG'de gözlemlenebilir olabiliyor diye duymuştum.

Yorum bağlantısı
Zafer Ofli
Benzinde farkedilemeyen bazı problemlerin de LPG'de gözlemlenebilir olabiliyor diye duymuştum.

Kesinlikle doğru duymuşsunuz. Hatta belki lpg o yönden bakıldığında aracın ömrünü bile uzatabilir diyebiliriz belki. Muhtemel bir ateşleme hatası benzinde hissedilmeyebilir ama Lpg de kesinlikle hissedilir. veya benzinde az hissedildiği için önem verilmez ama içten içe motoruda yiyebilir diye düşünüyorum benim naçizane düşüncem bu yönde

Yorum bağlantısı
Melih Uyar

zaten autronic takılı yakıt ekonomisi iyi ama araç 160 geçmiyor herşeye baktılar

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Haklısın...

En azından amorti etseydim kitin bedeli..

Yada bir an önce gezmeye başlayayım.. . ;)

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Hakan Yağlı

melih kardesim yorumları okudum sen yazmıssın hayırlı olsun yazmış sen yazmışsın kafa bulmalı yanıtlar gelmiş falan falan kimse kızmasın.. melih kardesime yardımcı olma hususunda kimse pek oralı olmamış.. melih ben diyorumki zaten olan olmuş verim alamışsın .. tamam sök gitsin o zaman ecuyu al eline olabildiğince uzağa fırlatki şöyle bi stresin gitsin.. lpg siz araba bi müddet sonra düzene girer kafan dağlır biraz.. daha sonra 6 7 ay kadar sonra yada senin belirlediğin bir zaman sonra tekrar lpg işine girip brc taktırırsın ve herşeyi baştan konusursun .. tabi akıl veren çok para veren yok durumları tamamen farklı bir durum bunun konumuzla alakası yok iş bu noktaya gelirse bu senin hat safada sinir küpüne dönüştüğün anlamına gelir ..

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Bence gayet normal cevaplar verilmiş..Ancak maalesef denenen her iki kitte çok fazla bilinen markalar değiller.Atiker veya brc takılmış olsaydı sorunun çözüleceğine inanıyorum.(atiker ve brc dememin sebebi hem uygun fiyatlı olmaları hemde memnun kalan sayısı çok olduğu için) Arkadaşın yapacağı tek şey referanslı bir ustaya gitmek olmalıydı..Yoksa focusa LPG olmuyor diye bir şey yok.

Yorum bağlantısı
Bence gayet normal cevaplar verilmiş..Ancak maalesef denenen her iki kitte çok fazla bilinen markalar değiller.Atiker veya brc takılmış olsaydı sorunun çözüleceğine inanıyorum.(atiker ve brc dememin sebebi hem uygun fiyatlı olmaları hemde memnun kalan sayısı çok olduğu için) Arkadaşın yapacağı tek şey referanslı bir ustaya gitmek olmalıydı..Yoksa focusa LPG olmuyor diye bir şey yok.

+1

1990 model arabaya BRC kiti taktırırken 700 tl civarında bir ödeme yapmıştık.200 tl yede kit vardı.ama iyi kit-usta ikilisiyle hiç sorun yaşamadık.bencede sorunun çözümü iyi kit-iyi usta ikilisinde saklı

Yorum bağlantısı
Serkan Yüksel

2 ay önce Şaşmaz Birlik Otogazda atiker taktırdım araca benzinden hiç farkı yok nerdeyse, tıkır tıkır çalışıyo. Lpg taktırırken bilindik marka olması şart gibi geliyo bana.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...