Okyay Pay 29 Eylül 2008 Yazar Paylaş 29 Eylül 2008 Sağolun Yunus emre Bey sensörler şöyle bişeydir sanırım (görmedim ) Yorum bağlantısı
Okyay Pay 2 Haziran 2009 Yazar Paylaş 2 Haziran 2009 (düzenlendi) ufaklık alt takım rulman falan yeniletmeye gitti , epey bi yeniletip geri gelmiş :lol2: 2 Haziran 2009 tarihinde Okyay Pay tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oğuz Yıldırım 2 Haziran 2009 Paylaş 2 Haziran 2009 Bu kasa ne zaman makyajlandı ya :lol2: .. Hayırlı olsun abi , kazasız belasız Yorum bağlantısı
Okyay Pay 2 Haziran 2009 Yazar Paylaş 2 Haziran 2009 Bu kasa ne zaman makyajlandı ya :lol2: .. Hayırlı olsun abi , kazasız belasız yeni makyajlandı inşallah amin ! Yorum bağlantısı
Onur Demir 2 Haziran 2009 Paylaş 2 Haziran 2009 Hayırlı olsun Nedir ne değildir abi bahset biraz Yorum bağlantısı
Utku Çay 2 Haziran 2009 Paylaş 2 Haziran 2009 çok güzel araba hayırlı olsun güle güle kullanılsın Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 2 Haziran 2009 Paylaş 2 Haziran 2009 Güle güle kullasın kardeşiniz...Makyajda stop değişikliği dışında ne gibi farklar var? Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 2 Haziran 2009 Paylaş 2 Haziran 2009 Tamponlar,motorlar,direksiyon simidi. Bi kaç mekanik iyileştirme. Yorum bağlantısı
Okyay Pay 3 Haziran 2009 Yazar Paylaş 3 Haziran 2009 Hayırlı olsun Nedir ne değildir abi bahset biraz valla çok kullanmadım , ama sanki eskisinden biraz daha iyi gidiyo gibi iç mekanda ciddi bir kalite artması söz konusu , en azından göğüste sert olan plastik kaplamanın çoğu soft touch olmuş aux ve usb girişi mevcut ayrı ayrı tcs falan zaten var iyi yaaa çok güzel araba hayırlı olsun güle güle kullanılsın :lol2: inşallah amin sağolun. Güle güle kullasın kardeşiniz...Makyajda stop değişikliği dışında ne gibi farklar var? tam çözemedim bende Tamponlar,motorlar,direksiyon simidi. Bi kaç mekanik iyileştirme. e o da senin işin hiii bulaşmam valla böyle binsin , elleşmesin sağıyla soluyla. arkadan bakılınca ıbızanın abisi gibi gözüküyorrengi güzelmiş hayırlı olsun teşekkürler. Yorum bağlantısı
Erdem Özer 3 Haziran 2009 Paylaş 3 Haziran 2009 hayırlı olsun kazasız belasız ......... Yorum bağlantısı
Misafir 4 Haziran 2009 Paylaş 4 Haziran 2009 Hayırlı olsun Kardeşiniz iyi günlerde kullanır İnşallah Yorum bağlantısı
Okyay Pay 5 Haziran 2009 Yazar Paylaş 5 Haziran 2009 Hayırlı olsun Okyay abi...Güle güle kullansın... teşekkürler Hayırlı olsun teşekkürler amin ! İyi günlerde kullanın... sağolun hayırlı olsunkazasız belasız ......... sağolun inşallah amin ! leon a bayılıyorum yaa. bu tsı mı? değil, 1.6 Hayırlı olsun Kardeşiniz iyi günlerde kullanır İnşallah sağolun inşallah ! Yorum bağlantısı
Recommended Posts