Okyay Pay 29 Haziran 2008 Paylaş 29 Haziran 2008 kısa bir süre kullandım , aracın sürüşü oldukça rahat, lastikler 18 lik olmasına rağmen süspansiyon gayet iyi emiyor sarsıntıyı , alet tok "ben almanım" diyor . yol tutuş da sorun yok hatta golfden daha iyi diyebilirim direksiyon oldukça yumuşak ve hisli , deri kaplı , yumuşak ve hoş bir dokusu var ön göğüs beklediğim kadar kötü çıkmadı,, evet biraz klasik tasarım , çok sade ama karmaşık değil , üst kısım yumuşak plastik cama yakın taraf sert koltuklar vücudu çok iyi sarıyor , spor koltuk kullanılmış arka koltukda diz ve baş besafesi sorunu yok , gayet rahat motor alt devirlerde gayet canlı ve sessiz , ışıkta dururken motor durdu sanıyor bazen insan üst devirlerde burdayım diyor , kasayı taşımakta zorlanmıyor müzik sistemi f1 den daha iyi , kaliteli bir sesi var mp3 çalıyor araçda elektrik ayarlı koltuk yok ama lastik basınç göstergesine kadar aklınıza ne gelirse var. inşallah uzun süre problem çıkarmaz da , canımı sıkmaz Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu 29 Haziran 2008 Paylaş 29 Haziran 2008 Hoş araç. Güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Mustafa Akarslan 29 Haziran 2008 Paylaş 29 Haziran 2008 hayırlı olsun. kardeşiniz iyi günlerde güle güle kullanır inşallah. Yorum bağlantısı
Okyay Pay 29 Haziran 2008 Yazar Paylaş 29 Haziran 2008 Bişiy olmaz hoş araba bence,yakıt dert değilse..Kazasız belasız seata tüpü taktırmış , garantiyi de bozmamışlar camlarda film yok bu arada çok ilginç muayenede 200 lira istemişler , oda kenarından tutup söküvermiş filmi Yorum bağlantısı
Ömer Gürgen 29 Haziran 2008 Paylaş 29 Haziran 2008 hayırlı olsun okyay. sonunda aldınız demek seatı güzel araba. 1.6 8v değilmi? Yorum bağlantısı
Okyay Pay 29 Haziran 2008 Yazar Paylaş 29 Haziran 2008 hayırlı olsun okyay. sonunda aldınız demek seatı güzel araba. 1.6 8v değilmi? evet 8v Yorum bağlantısı
Ersin Karaca 29 Haziran 2008 Paylaş 29 Haziran 2008 Hayırlı olsun, kardeşiniz iyi günlerde kullansın... Yorum bağlantısı
Can Karacaer 29 Haziran 2008 Paylaş 29 Haziran 2008 Güle güle kullanın... Bence Filmsiz daha güzel... Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 29 Haziran 2008 Paylaş 29 Haziran 2008 güzel araç güle güle kazasız kullanmanız dileklerimle ben eski kasa seat leon signolardan kullanmıştım o model bile ayrı güzel Yorum bağlantısı
Okyay Pay 29 Haziran 2008 Yazar Paylaş 29 Haziran 2008 120 - 150 arası gitmiş , 270 km de 40 liralık lpg yakmış daha tekrar ayar da yapılacak . Yorum bağlantısı
Ozan Baba 29 Haziran 2008 Paylaş 29 Haziran 2008 Güle güle kullanın. Kaç model ve size kaça mal oldu? Yorum bağlantısı
Fevzi Köse 29 Haziran 2008 Paylaş 29 Haziran 2008 İyi günlerde kullansın kardeşiniz arabasını. ben bu arabayı ilk gördüğümde arka akapı kolunu niye koymamışlar diye düşünmüştüm :) Yorum bağlantısı
Zafer Ofli 29 Haziran 2008 Paylaş 29 Haziran 2008 Güle güle kullansın kardeşiniz. Allah kaza bela vermesin Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 29 Haziran 2008 Paylaş 29 Haziran 2008 okyay abi kazasız belasız kullansın kardeşiniz Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 29 Haziran 2008 Paylaş 29 Haziran 2008 (düzenlendi) Abicim hayırlı olsun canavar gibi. Sormak istediğim; değişen jant lastiğe rağmen lastik basınç göstergeleri nasıl çalışıyor? Sistemini bilmiyorum ama tahminimce janta bağlı bi sensör lazım değil mi? 29 Haziran 2008 tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Okyay Pay 29 Haziran 2008 Yazar Paylaş 29 Haziran 2008 Abicim hayırlı olsun canavar gibi. Sormak istediğim; değişen jant lastiğe rağmen lastik basınç göstergeleri nasıl çalışıyor? Sistemini bilmiyorum ama tahminimce janta bağlı bi sensör lazım değil mi? sıfırlama düğmesi var sanırım olması gereken basınca ayarlayıp evet budur senin normalin deyip sıfırlıyorsun senin ayarladığın basınç değişirse ışık yanıyor benim bildiğim o sensörler sibopların üzerinde , sinyali radyo dalgası şeklinde yolluyor. Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 29 Haziran 2008 Paylaş 29 Haziran 2008 Abi güle güle kullanın gayet hoş..Jantlar ne marka ? Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 29 Haziran 2008 Paylaş 29 Haziran 2008 güle güle kullanın.. seat lpg taktırıpta garantiyi nasıl bozmamış hayret.. chevrolet daihatsu olsa fln anlarımda Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 29 Haziran 2008 Paylaş 29 Haziran 2008 sonuçta seat'ın dist. doğuş, garantiyi bozup bozmamak doğuşun elinde, nasıl olmuş bende anlamadım.. Yorum bağlantısı
Okyay Pay 29 Haziran 2008 Yazar Paylaş 29 Haziran 2008 Güle güle kullanın, Seat iyi arabadır. Bildiğin Golf işte, kabuku farklı.Jantlar hiç yakışmamış, gelince benim bavula atarız. ne bavul varmış sende de be bilader Abi güle güle kullanın gayet hoş..Jantlar ne marka ? valla unuttum , söylemişti ama ... E o zaman sibopları çalarlar ?Bide sibopların pili bitince ne oluyor nasıl çalacak jantın içindeki sibobu ? pilini milini bilmem , belki pilsizdir sonuçta seat'ın dist. doğuş, garantiyi bozup bozmamak doğuşun elinde, nasıl olmuş bende anlamadım.. izmirdeki seat servise bırakmış , onlar anlaşmalı oldukları yere taktırmış hatta bitmeden 2 senede uzatabiliyomuş garantiyi , gerisini bilmem ben . iyi temenniler için ayrıyetten teşekkürler herkese Yorum bağlantısı
Guest Aydan Tambay 29 Haziran 2008 Paylaş 29 Haziran 2008 Güle güle kullanın. Allah kaza bela vermesin... Ben bayağı kötülemiştim arabayı. Sadece iç malzemesi hoşuma gitmemişti. Yorum bağlantısı
Utku Çay 29 Haziran 2008 Paylaş 29 Haziran 2008 Ben şu cam filmi ve 200 lira meselesini anlamadım. +1k Yorum bağlantısı
Recommended Posts