Melih Mütevellioğlu 10 Haziran 2008 Paylaş 10 Haziran 2008 Bu gibi çok sık talep edilmeyen parçaları ancak servisten bulursun.Yerlinin bu iyiliği var işte ellerinde olmasa bile en geç 3 gün içerisinde fabrikadan getirtiyorlar.Yalnız İnşallah koltuk ve koltuk döşemesi sökülmesi gerekmez. Yorum bağlantısı
Nedim Erol 11 Haziran 2008 Paylaş 11 Haziran 2008 Merhaba; Ben 1 ay önce serviste değiştirdim. (Sadece plastik kısım ) 30-40 ytl arası birşeydi.. Piyasada bulamadım.. Yorum bağlantısı
İlker Kadılar 20 Ağustos 2009 Paylaş 20 Ağustos 2009 işibilen biri koltuğu sökmeden şip şak yapar.. sadece koltuk kumaşının alttafından kolçak montaj yerine kadar kumaş yukarıya sıyrılır takmak için hepsi bu kadar dır yani.. Yorum bağlantısı
Bayram Kurt 20 Ağustos 2009 Paylaş 20 Ağustos 2009 benimde kırılmıştı söktüm sağmı solmu diye soruyorlar sen parçalarını veya şeklini tarif et söför koltuğuna oturunca sağ taraf diye veriyorlar 15 TL.verdim.Ford yedek parçacılarında var kolçağın dibinde bir parmakla basılan yer var öyle çıkart.iyi günler Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 16 Ekim 2009 Paylaş 16 Ekim 2009 bende de connect var bayram bey ama bendeki en standartdı kolcak yok sonradan takılırmı orjinalkı :? Yorum bağlantısı
İlker Kadılar 16 Ekim 2009 Paylaş 16 Ekim 2009 döşemeci ustaları sonradan takar enfazla 50 tl(yan sanayi) Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 16 Ekim 2009 Paylaş 16 Ekim 2009 normal kolcak taktırdım da orjınalın yerını tutmuyor ilker bey sallanıp duruyo ben sıkıym onlar gevsiyo Yorum bağlantısı
İlker Kadılar 16 Ekim 2009 Paylaş 16 Ekim 2009 kolçağın yan sanayiside olsa orjinal kolçağın sağlamlığında ve kalitesinde olabiliyor.. siz iyisini taktırmamışsınız bence yada iyisi denk gelmemiş.. Yorum bağlantısı
Guest Samet Eraslan 16 Ekim 2009 Paylaş 16 Ekim 2009 kolçağın yan sanayiside olsa orjinal kolçağın sağlamlığında ve kalitesinde olabiliyor..siz iyisini taktırmamışsınız bence yada iyisi denk gelmemiş.. ben iki yıldır arıyorum osmaniye.hatay. eskişehir fort servislerine ve sanayi stelerine döşemecilere sormadığım yer kalmadı. Yorum bağlantısı
Serdar Varol 3 Nisan 2011 Paylaş 3 Nisan 2011 (düzenlendi) Bu gibi çok sık talep edilmeyen parçaları ancak servisten bulursun.Yerlinin bu iyiliği var işte ellerinde olmasa bile en geç 3 gün içerisinde fabrikadan getirtiyorlar.Yalnız İnşallah koltuk ve koltuk döşemesi sökülmesi gerekmez. Geçenlerde benimde kırıldı plastik aksamı serviste 45 tl dışarıda biraz zor bulursun plastik aksamı kendinde takabilirsin 3 Nisan 2011 tarihinde Mehmet tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts