Cihan Yetişken2 9 Haziran 2008 Paylaş 9 Haziran 2008 Hayırlı olsun güle güle kullanın.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Haziran 2008 Yazar Paylaş 9 Haziran 2008 Daha sonra ilk gülümsemeniz, benzin istasyonunda olacak... Yorum bağlantısı
Ruhi Gökhan 9 Haziran 2008 Paylaş 9 Haziran 2008 Daha sonra ilk gülümsemeniz, benzin istasyonunda olacak... Sen ne diyorsun, hemde nasıl bir gülümseme Artık benzin harcamasın diye korkarak sürmeye paydos Teleflexin verdiği kağıtta şu yazıyor ; Aracınızda mutlaka çeyrek depo benzin bulundurun. Unutmayınki aracı ilk çalıştırırken ve stop ederken benzinde yapar bu işlemleri. Stop ederken? kısmını anlamadım ben. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Haziran 2008 Yazar Paylaş 9 Haziran 2008 Teleflexin verdiği kağıtta şu yazıyor ; Aracınızda mutlaka çeyrek depo benzin bulundurun. Unutmayınki aracı ilk çalıştırırken ve stop ederken benzinde yapar bu işlemleri. Stop ederken? kısmını anlamadım ben. Stop olayını anlamadım... Ama bu durum benzin pompan için gerekli zaten.. ibren yarıda göstesin hep... 1/3 falan benzin olur içinde... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 16 Ağustos 2011 Ben tüp falan taktırmıyorum arkadaşlar, Allah esirgesin patlar matlar, neme lazım. Ne oldum demeyeceksin ne olacağım diyeceksin demişler... Yorum bağlantısı
Ömer Kargın 24 Ağustos 2011 Paylaş 24 Ağustos 2011 bendeki de 40 lt depo var depoyu full doldurdum 77 tl ye bir baktım 51 km olmuş ve 4 yeşil 1 kırmızı lamba var üzerinde yeşil lamba 3 e düşmüş normalmi bilmiyorum . Yorum bağlantısı
Nuri Güngör 24 Ağustos 2011 Paylaş 24 Ağustos 2011 Göstergede sıkıntı olabilir siz yaptığınız km yi takip edin Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 24 Ağustos 2011 Orda heralde espiri yaptım ben ya.. o tarihte benim arabada lpg olması lazım... Yorum bağlantısı
Onur Demir 24 Ağustos 2011 Paylaş 24 Ağustos 2011 (düzenlendi) Patlar falan diye konusmalardan sonra makarasina yazmissindir 24 Ağustos 2011 tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hakan Özçelik 22 Şubat 2012 Paylaş 22 Şubat 2012 Orda heralde espiri yaptım ben ya.. o tarihte benim arabada lpg olması lazım... saygıdeğer abim, aracı durdurmadan önce, Lpg yi kapatıp bir süre bekledikten sonra aracı stop ediyorum; faydası yada zararı var mı? gerek var mı? yani aracı stop etmeden bir süre benzinde çalışsın diyorum, kendimce.! saygılarımla Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Şubat 2012 Yazar Paylaş 22 Şubat 2012 Yaptığınızın bir zararı yok Üstad, Ancak; Önemli olan ilk çalışmada ve motor soğukken benzinle çalışması, lpg geçiş dereceniz düşük ise 35 veya 40 dereceye ayarlatın.. Stop ederken benzine geçmenizin bir faydası yok. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Şubat 2012 Paylaş 22 Şubat 2012 Yaptığınızın bir zararı yok Üstad, Ancak; Önemli olan ilk çalışmada ve motor soğukken benzinle çalışması, lpg geçiş dereceniz düşük ise 35 veya 40 dereceye ayarlatın.. Stop ederken benzine geçmenizin bir faydası yok. Telefonun nerde senin ??? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Şubat 2012 Yazar Paylaş 22 Şubat 2012 Telefonun nerde senin ??? Hehe.. 2 kere aramışsın Benim telefonun sesi çok açık değildir, mutfakta unutmuşum... Diğer hattı aramayı iyi akıl etmişsin Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Şubat 2012 Paylaş 22 Şubat 2012 Hehe.. 2 kere aramışsın Benim telefonun sesi çok açık değildir, mutfakta unutmuşum... Diğer hattı aramayı iyi akıl etmişsin Olmadı karşı komşunu ararım, oda olmadı jitem Ahmeti ararım evden alırlar seni 1 Yorum bağlantısı
Hakan Özçelik 25 Şubat 2012 Paylaş 25 Şubat 2012 Yaptığınızın bir zararı yok Üstad, Ancak; Önemli olan ilk çalışmada ve motor soğukken benzinle çalışması, lpg geçiş dereceniz düşük ise 35 veya 40 dereceye ayarlatın.. Stop ederken benzine geçmenizin bir faydası yok. ilginiz için çok teşekkür ederim. Saygıdeğer abim, BRC takıldı araca, 1500.tl. artı masraf (260). tüketim değerlerini ilerleyen zamanlarda bilgilerinize paylaşırım. saygılarımla. Yorum bağlantısı
Recommended Posts