İçeriğe Yönlendir

LPG taktıranlar

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek

BRC'nin enjektörleri sesli çalışır.. Enjektör sesidir bence..

Yorum bağlantısı
Gökhan Turan
(düzenlendi)

öncelikle herkese teşekkür ederim.bu kiti 1800ytl 10 taksitle taktırdım.peşin 1600 ytl dediler.sanırım her ilde fiyatlar farklı.ahmet abi dediğin enjektör sesiyse ben sadece rölantide duyabiliyorum o da cam açıksa.ama motorun sesinde bir değişiklik olmadı.

tarihinde G tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Onur Demir
(düzenlendi)

hayırlı olsun... nerde taktırdın sorabilirmiyim?

kesin tahta kafadır :)

tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Gökhan Turan
(düzenlendi)

herkese tekrar teşekkür ederim.2a izmir otogazda taktırdım karabağlarda.bu arada 2 günlük yaptığım hesaba göre araba 135 ykr civarı yakiyor kilometrede.yarısı şehiriçi yarısı şehirdışı.lpgnin litresini 1.46dan aldım.

tarihinde G tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Eski

hayırlı olsun güle güle kullanın.bundan böyle daha çok gezeceksiniz.ben geçen ay ın 15 inde lpg taktırdım 35 günde 2300 km gezmişim. :)

Yorum bağlantısı
Gökhan Turan

teşekkür ederim.valla öyle olucak heralde.kız kardeşim aydında öğrenci.onun gelemediği zamanlarda artık ben gidebilicem en çok ona seviniyorum :)

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Mehmet Taner Kadak
begenemedin mi birader :)

Beğenmedim anladın sen onu.

Ayakkabıların altı delik çıktı..

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Mehmet Ozyurek
Chevrolet yalnızca BRC takıldığında garantiyi bozmuyor,yoksa bende teleflex taktırmak istiyorum...

O zaman, yola devam...

Yorum bağlantısı
Ahmet Kalkan

Ben 4 aydır MY 07 kullanıyorum.İlk başlarda 2 defa arıza lambam yandı.Ondan sonra pek problem yaşamadım.Dün depomu fulledim 100 km ye 9.5 lt lpg tüketmişim(ş.içi) lpg burada 1.75 ytl yani km ye 0.166 ykr yakmış oluyor .

Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2

Firma kaç lacettiye takmış? Bir sorun bakalım..Bir de BRC düşünüyorsanız 2a mühendisliğe sorup chevrolette deneyimli bir yer tavsiye etmelerini isteyin..Faydalı oluyor..

Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2

Valla ben başından sonuna kadar durmuştum..Sorular da sormuştum.Kendinden emin bir yer, durmanıza izin verir diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Güle güle kullan Murat, hayırlı olsun.

Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada

güle güle kullanın.. maliyetini ve tüketim farklarını bekliyorum..

Yorum bağlantısı
Ali Deniz

hayırlı olsun, forumdaki lpgli otomatik vites focus sayısı 2'ye çıktı anlaşılan :nazar: aslında 3 olacaktı ama şehirdışında olacağımdan dolayı araba 1-2 ay yatacak, şimdilik gerek yok beklesin bakalım..

Yorum bağlantısı
Ali Deniz

Hakan bey forumda otomatik focusa lpg takan varmı diye sormuştum bi ara, sadece sizin taktırdığınızı söylemişlerdi.. bi de Murat bey, etti 2.. :nazar:

Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada

bugünlerde en çok kafamı kurcalayan konu bu aslında...

yılda ort 15bin km için lpg ye geçmeye gerek varmı.. bu sorunun cevabını bir ara bulmam lazım... :nazar:

tekrar hayırlı olsun.. 50 ytlye depo doldurmak güzel birşey olsa gerek :kafa:

Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

murat bey hayırlı uğurlu olsun arabaya binmenin ne demek olduğunu biraz daha iyi anlayacaksınız ibreye bakmıyacaksınız artık artık sizde ayda 1000 km yapıyosanız bu 1500 km çıkar haberiniz olsun

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...