İçeriğe Yönlendir

LPG taktıranlar

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Engin Karadayan

hayırlı olsun.birde biz taktıra bilsek.bagaj küçük olunca tereddüt ediyorum

Yorum bağlantısı
Mustafa Eski

yıllık iznime ayrıldığım ilk gün bende soluğu sanayide aldım.sorduk soruşturduk,aradık taradık,gezdik dolaştık atiker de karar kıldık.sabah 09.00 gibi bıraktığım aracı akşam saat 19.00 gibi tertemiz montajı yapılmış vaziyette geri aldım.dün hemen bi teste çıktım.aydına gittim geldim,şu ana kadar hiçbir problem göremedim.ne perfprmansta kayıp nede arıza lambası gibi bir olumsuzluk yok çok şükür.depo olarak simit tercih ettim.yaklaşık 360 km yol yaptım enson ışık hala yanıyor.montaj yapan arkadaşlar yaklaşık 400-420 km rahat yaparsın dediler.bakalım göreceğiz.montaj yapan bayii aynı zamanda birkaç markanın daha bayii si montaj esnasında birkaç değişik araba ile uğraşıyorlardı.araçlar birtürlü ayar tutmuyor,bazısı lpg ye geçince titremeye başlıyor,bazısıda çok yüksek devirle çalışıyordu.hele bir mercedes vardıki ayar yapmak için aracı belki 2 saat çalıştırmışlar,birtürlü ayar tutturamamışlar.benim aracın kalibrasyon ayarı 2 bilemediniz 3 dakika falan sürdü.adam hatta, araba dediğin böyle olur gibisine sinirlendi diğer araçlara.atiker diğerlerine göre daha problemsiz olduğunu söylediler.bu yüzden atiker içime sindi anlayacağınız.inşallah bir problem yaşamaz rahat ederiz.

Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz

Mustafa hayırlı olsun, bol bol gez rahatça. biz Isparta Sapanca git-gel etabını 105 YTL ile hallettik :nazar:

Yorum bağlantısı
Osman Bala
(düzenlendi)
Çekiş düşer diye korkuyorum valla yahu...

Düşmez.

Osman kardeş seq 24 ün MY 07 modeli, çıkmış senin taktırdığın ondan mı?

Değil Ankara'da yoktu ben taktırıken. Hatta bilmiyorlardı bile.

tarihinde Osman Bala tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Eski
Mustafa hayırlı olsun, bol bol gez rahatça. biz Isparta Sapanca git-gel etabını 105 YTL ile hallettik :nazar:

teşekkür ederim.maaşallah

Hayırlı olsun doğru karar.

teşekkür ederim

Hayırlı olsun..

sağol mehmet abi

Yorum bağlantısı
Mustafa Eski
Hayırlı olsun güle güle kullan :nazar:
Abi hayırlı olsun güle güle gezmen dileğiyle..
Hayırlı olsun, güle güle kullanın...
hayırlı olsun,kazasız belasız bol bol gezmeler..
hayırlı olsun güle güle gezmeler

çok teşekkür ederim,sağolun

Yorum bağlantısı
Ahmet Kalkan

Taktırır taktırmaz uzun yola çıktım (Mersin) . 4 kişiydik + 2 çocuk klima da açık olmasına rağmen performans iyiydi yalnız 3500 deviri aşınca egsozdan gelen ses biraz kalınlaştı eskiye göre. 47.6 ytl lik lpg aldım 387 km de bitti. (Gaziantepte lpg 1510 ) yani km ye 123 ykr yakmış olduk ortalama 130 la gittim normal mi ? bir de yol bilgisayarı lpg yi hesaplamıyor galiba benzine göre hesapladı bence

Yorum bağlantısı
Osman Bala
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
güle güle kullanın

Sağolun.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...