İçeriğe Yönlendir

LPG taktıranlar

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Evren Barış Özbek

Hayırlı olsun Osman Ağbi.

Ruhsat işlemleri 175 lira civarında tutuyor.

Yorum bağlantısı
Osman Bala

Zamanında Aygaz reklamına koyacak başka araba bulamamışlar mı diye de kızmıştık Hakan. Evren tatile gidip gelelim ruhsata öyle işleteceğim. Hepiniz sağolun.

Yorum bağlantısı
Osman Bala

Ben maalesef bu senenin başında yaptırmıştım muayeneyi :) O zaman benim gitmeden yaptırmam lazım. Sızdırmazlıkla, muayeneyi yaptırayım ruhsata sonra işletirim o zaman. Ruhsat bir günde çıkıyor mu?

Yorum bağlantısı
Osman Bala

Hakan internetleri arızalı olduğu için garantiyi sonra verecekler, garanti lazım mı herhangi bir yerde?

Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2

Faturadan sonra 1 ay vakti var abi acele etmene gerek yok..Ben vakit bulamadığım için montajdan yaklaşık 28 gün sonra yaptırdım bütün işlemleri..

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Montajdan(Fatura kesim tarihi) sonra ruhsata işletmek için 1 ay süreniz var.

Ama faturayı geç kestirip vizeye geç girebilirsiniz.

Madem daha muayene tarihinize bayaa var bence faturayı geç kesitirip ruhsata muayene tarihinizin bitimine yakın bir tarihte işletiniz.

tarihinde Ozan Baba tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Uğur Koçyiğit

Alıcam bir range takıcam lpg ama,alışveriş merkezlerinin garajlarına almıyor bu sefer

Yorum bağlantısı
Osman Bala

Faturadan sonra 1 ay vakti var abi acele etmene gerek yok..Ben vakit bulamadığım için montajdan yaklaşık 28 gün sonra yaptırdım bütün işlemleri..

Güzel haber.

Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek

Sızdırmazlık raporu almayı ve muayneyi yarım günde yaptırdım.Aynı gün saat 16.15 te evrakları emniyete teslim ettim.Yeni ruhsatımı ertesi gün 11 de aldım.

Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2

Hayırlı olsun..Eski Arabam Tipo da 4-5 yıl kadar kullanmıştım tek olumsuz yanı her yere arabayla gitme durumunu doğuruyor olması ve km deki artış..Onun dışında genelde ilk 1 yıl sorunsuz geçiyor.Kış aylarına girdikten sonra ilk sorunu marşta yaşamıştım umarım olumsuz yanlarını yaşamadan uzun yıllar kullanırsınız.

İlk çalışma yine benzinle olduğu için kışın da bir farkı olmaz diye düşünüyorum.Sadece ısınma süresi uzayacağından dolayı gaza geçiş biraz geç olur.Ancak dikkat edilmesi gereken en önemli husus, depoda en az çeyrek depo benzin olması lazım ki benzin pompası olumsuz etkilenmesin...

Yorum bağlantısı
Osman Bala

+1

Çalıştırırken araban benzinli zaten. Hoş sonra da tüple mi gidiyosun, benzinle belli değil zaten. :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Evden çıkıyorum ana yola çıkmadan geçiyor.. kışın da beğendiğin orda geçiyordu.. :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Evden ana yol 100 metre.. Evden beğendik 500 metre arkadaşlar :)

Bende sürünmüşüm canım :)

Yorum bağlantısı
Osman Bala

C.tesi sabah tatil için yola çıkıyorum en tüplüsünden. Sağlıcakla kalın buralara iyi bakın. :)

Yorum bağlantısı
Şems Akça

Geçen hafta Lpg taktırmak için yeterli gazı topladıktandan sonra doğru Lpg montajı yapan tanıdığa gittim ve gün aldım.Geçtiğimiz cumartesi sabahtan gittim ve montoja başlandı. Sıralı LPG montajı yapılırken bile tedirgindim acaba ne kadar performans kaybım olucak yada son sürat ne kadar düşücek diye. Akşaüstü 5 gibi arabayı bitirdiler ve gidip test için Lpg almaya gittik. Baştan bi üzüldüm Lpg pompasına yanaşıyoruz diye ama sonra geçti :) .

İlk olarak 20 liralık alarak çevreyoluna çıktık. Lpg yi takan usta direksiyon başındaydı.Kepsut yolunun tatlı rampalarında 210 km yle gidince son hızla ilgili kafamda pek soru kalmadı zaten :) Daha sonra bana verdiğinde sadece viteslerin son devirlerine biraz daha yavaş geldiini gördüm. Lpg nin yaptığı ekonomiyi görünce bu sorun çok ufak geliyor zaten.

Arabama EasyJet takıldı . Herhangi bir arıza lambası yanma durumu yada tekleme gibi bir problem olmadı 3 gündür. Balıkesirdeki Sadık Otogaz a gerçekten teşekkür ederim. Takan ustam kendi arabası gibi ilgilendi sağolsun. Resimlerini 1-2 gün içersinde koyucam.

Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2

Hayırlı olsun Şems güle güle kullan. Son devirlere yavaş çıkma benim arabada da oldu ama ekonomiyi görünce unutturuyor onu hemen. Keyifle,bol bol gezmen dileğiyle...

Yorum bağlantısı
Şems Akça

Hayırlı olsun.

Ben bir tek şunu sevmedim:

Hakan abi katılıyorum bende sevmedim.Ama test ediyorum dedi o yüzden bişi diyemedim.O hızlara zaten çıkmadım hiç , çıkmamda.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...