Serkan Karakoca 3 Mart 2020 Paylaş 3 Mart 2020 (düzenlendi) 235x35x19 nokıan z line 300 km + performans serisini kullanıyorum çok memnunum arabayı ne kadar zorlarsam zorlayım arka lastiklerden cayırtı geliyor ama araba kopmuyor...yanak güçlendirmesi mükemmel ayrıca ... 3 Mart 2020 tarihinde Serkan Karakoca tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Mart 2020 Paylaş 3 Mart 2020 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Bende yazlıkları 17" yapacaktım artık kışlıkları 15" yapayım diyorum jant+lastik aynı paraya gelir, sök tak balans para vermem en azından, 4 senedir 8 değişime 2 lastik parası verdim... Her iki aracımda da yazlık kışlık jant lastik takımım ayrı oldu otoparka gider değişimi yaparım su an iki sezonda değişim 150 lira yapıyor, üstelik lastik yanağı da yıpranmıyor ha bire sök tak Yorum bağlantısı
Gencay Bengli 3 Mart 2020 Paylaş 3 Mart 2020 17 jant ebatında bir takım lastik için 2000₺ civarında bir rakamı gözden çıkartıcaz anlaşılan. Nokian wetproof mu powerproof mu? bunu zamanla göreceğiz. Kullanıcı arkadaşlarımızın yorumları da çok değerli. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 3 Mart 2020 Paylaş 3 Mart 2020 2 takım Nokian kullandık güzel lastik tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 3 Mart 2020 Paylaş 3 Mart 2020 Nokian powerproof çıkmadan önce Nokianın performans lastiği olan Z line serisi 215/50R17 almıştım, arabanın gidişi zaten güzeldi, iyice güzelleşti ve ses ciddi oranda azalmıştı. araç şimdi @Emrah Korkmazz da o kullanıyor. lastikler hakkında farklı bir bakış açısından yorum yapabilir. Şimdiki aracımda Continental contisport 5 var, lastik ihtiyacı olduğunda 235/50r17 ölçülerinde Nokian yazlık lastik olmadığı için muhtemelen Continental lastik alırım. sessizlik ve yol tutuşu olarak nokian ile çok benzer dayanıklılığı zaman gösterecek. Continental lastiklerinde ilk deneyimim. 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 3 Mart 2020 Paylaş 3 Mart 2020 Metin Uzunoğlu yazdı: Nokian powerproof çıkmadan önce Nokianın performans lastiği olan Z line serisi 215/50R17 almıştım, arabanın gidişi zaten güzeldi, iyice güzelleşti ve ses ciddi oranda azalmıştı. araç şimdi @Emrah Korkmazz da o kullanıyor. lastikler hakkında farklı bir bakış açısından yorum yapabilir. Mondeodan önce de nokian kış lastiği kullanmıştım, özellikle kış lastiği çok başarılı ve sessiz. Mondeoda da Metin abinin aldığı Z line serisi var onlar da gayet başarılı. Yağmurlu havalarda falan en ufak tedirginlik yaratmadı bende. Birkaç kez yağışlı havada sert fren tecrübem de oldu Mondeo ağır bir araba zaten ama lastikler de kesinlikle bir dengesizlik yaşatmıyor Metin Uzunoğlu yazdı: Nokian powerproof çıkmadan önce Nokianın performans lastiği olan Z line serisi 215/50R17 almıştım, arabanın gidişi zaten güzeldi, iyice güzelleşti ve ses ciddi oranda azalmıştı. araç şimdi @Emrah Korkmazz da o kullanıyor. lastikler hakkında farklı bir bakış açısından yorum yapabilir. Mondeodan önce de nokian kış lastiği kullanmıştım, özellikle kış lastiği çok başarılı ve sessiz. Mondeoda da Metin abinin aldığı Z line serisi var onlar da gayet başarılı. Yağmurlu havalarda falan en ufak tedirginlik yaratmadı bende. Birkaç kez yağışlı havada sert fren tecrübem de oldu Mondeo ağır bir araba zaten ama lastikler de kesinlikle bir dengesizlik yaşatmıyor. Yalnız Nokian'ın 4 mevsim lastiği weatherproof problemli bir lastik. Kuzenim ve bir arkadaşım kullandı ikisi de lastiklerin dilimlerinde kopmalar yaşadı. 2 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 3 Mart 2020 Paylaş 3 Mart 2020 Aracımı Ağustos ayında aldım. Aldığım arkadaş yaz lastiği olarak nokian almış. Ben kış lastiklerinde nokiana güveniyordum yazlıkta tereddüt ediyordum ama 3 ay kullandım gayet iyiydi. 2 hafta sonra tekrar taktıracağım. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Mart 2020 Paylaş 3 Mart 2020 Aracımı Ağustos ayında aldım. Aldığım arkadaş yaz lastiği olarak nokian almış. Ben kış lastiklerinde nokiana güveniyordum yazlıkta tereddüt ediyordum ama 3 ay kullandım gayet iyiydi. 2 hafta sonra tekrar taktıracağım. Tarihi gorene kadar ne kadar ucuz diyordum [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 4 Mart 2020 Paylaş 4 Mart 2020 iline serisini kullanıyorum 4 yıldır ve daha 2. yılında çatlama yaptı. daha önce lastikçi bir arkadaşım beni bu konuda uyarmıştı. kışlık lastikleri gerçekten çok iyi ki zaten Avrupa da çok tutuluyor ancak yazlık lastiklerinin çatlama yaptığı ve tel atması yaptığını söylemişti.. Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 4 Mart 2020 Paylaş 4 Mart 2020 Metin Akbal yazdı: Yumuşak hamurlu. Yazın kışlık lastikle geziyormuşum gibi tatlı bir sekmesi var. Bende konyada bayi'de olmadığı için ve eski lastiklerim çok kötü olduğu için Goodyear Eagle Sport almıştım 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 6 Mart 2020 Paylaş 6 Mart 2020 Yazlık/kışlık lastikte çok uzun süre continental Sport Contact / winter Contact serisi kullandım ve hep memnun kaldım (çabuk bitmesi dışında). Şu reklam rezaletinden sonra çok soğudum ve bu sezon kışlıklarda 255/45/18 ile Nokian WR A4 kullandım. Geçen ay İzmir'e giderken yoğun kar yağışı vardı, Kütayha'dan Kula'ya kadar bildiğiniz tek şerit izli, tek şerit komple beyaz şekildeki yollarda hiç sıkıntı yaşamadım. Ve bu sayede kışlıkta Continentaldan vazgeçtim. Şimdi nisan gibi ayrı bir jant takımı ile yazlık lastik ihtiyacım olacak, ilk seçenek Conti Sport Contact6 ama alternatif kaliteli ve güvenli bir arayış içindeyim, bulursam yazlıkta da vazgeçerim. Nokian PowerProof ve SportContact6 aynı fiyat 255/40/19 ebat için. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 6 Mart 2020 Paylaş 6 Mart 2020 Ben bugün powerproof almak için çıktım, aynı fiyata bulunca pilotsport4 aldım geldim Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 6 Mart 2020 Paylaş 6 Mart 2020 Selim Bilgin yazdı: Ben bugün powerproof almak için çıktım, aynı fiyata bulunca pilotsport4 aldım geldim Michelin için sağlam bir referansım alma demişti o yüzden listemde yok SAdece fiyattan mı tercih değişti ? Yorum bağlantısı
Koray Demir 6 Mart 2020 Paylaş 6 Mart 2020 Öncelik kalite ve güvenlik diyorsanız bence alacağınız lastik Goodyear Eagle F1 Asm 5 olmalı. Kullanmadım ama bu lastik çok dengeli ve övgü topluyor. Michelin PS4 2020 Adac Yaz Lastiği testinde iyi puan almış gözüküyor. https://www.tyrereviews.co.uk/Article/2020-ADAC-18-Inch-Summer-Tyre-Test.htm 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 6 Mart 2020 Paylaş 6 Mart 2020 Furkan Avcı yazdı: Michelin için sağlam bir referansım alma demişti o yüzden listemde yok SAdece fiyattan mı tercih değişti ? Nokian kışlıktan çok memnundum, yumuşak ve konforlu olması Alfa'da işime geliyordu. Audi zaten yumuşak, bari sert-spor bir lastik alayım, bir tık keskinleşsin dedim. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 6 Mart 2020 Paylaş 6 Mart 2020 Koray Demir yazdı: Öncelik kalite ve güvenlik diyorsanız bence alacağınız lastik Goodyear Eagle F1 Asm 5 olmalı. Kullanmadım ama bu lastik çok dengeli ve övgü topluyor. Michelin PS4 2020 Adac Yaz Lastiği testinde iyi puan almış gözüküyor. https://www.tyrereviews.co.uk/Article/2020-ADAC-18-Inch-Summer-Tyre-Test.htm Good Year ve Pirelli gibi lastikler ilk yıl iyi ama ikinci sezon aynı performansta olmuyor genelde. (pirelli P7 Cinturato da bizzat yaşadım, Good year kullanmadım) Continentalde sevdiğim özellik, ömrü bitene kadar aynıydı. Michelin için efsane midir nedir bilmiyorum ama çabuk balon yapıyor deniyor (hiç kullanmadım) 2 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 9 Mayıs 2020 Paylaş 9 Mayıs 2020 Evet zaman geldi, yazlık lastik alacağım ve Continental almak istemiyorum direk SportContact5-6 alıp geçecektim ama farklı alternatif arıyorum. (good yearda listemde üstü çiziklerden) Kışlıkta Nokian WR A4 lerden gayet memnun kaldım ama yazlıkta durum nedir hiçbir fikrim yok. PowerProof lar hedefimde fiyat olarak contiden ucuz ve 4 lastik alımına 200 TL yakıt hediye ediyor şu sıralar. Uzun dönem kullananlar tecrübeleriniz nelerdir? Özellikle uç durumlarda sert firen, sert viraj gibi durumlarda kaldınız mı? Ben çok sert kullanmam bilirsiniz, süratte sevmem ama 2 tonluk arabayı gerektiğinde yolda tutmalı 2 sene kullanımdan sonra bile. (Sadece Bursa otobanda denk gelirse ve yol boş olursa bir sefere mahsus bir denemem olur, o da bir kere olur ) Arif Aykın yazdı: Aracımı Ağustos ayında aldım. Aldığım arkadaş yaz lastiği olarak nokian almış. Ben kış lastiklerinde nokiana güveniyordum yazlıkta tereddüt ediyordum ama 3 ay kullandım gayet iyiydi. 2 hafta sonra tekrar taktıracağım. Sinan Akgöl yazdı: 2 takım Nokian kullandık güzel lastik tavsiye ederim. Metin Akbal yazdı: Ahmet İhsan Akşen yazdı: Ventus prime 3 yada Ventus S1 evo3 neden bakmıyorsunuz. 450-460 lira onlarda. Direk Hankook diye baktim, Ventus 3 te vardi ustad dedigin gibi 450 civarinda. Nokian tam ihtiyaci gorecek bir lastik ama aldigim zamanlarda Lassa ile ayni idi neredeyse simdi 4 lastikte 1 lastik parasi ediyor. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 9 Mayıs 2020 Paylaş 9 Mayıs 2020 Furkan Avcı yazdı: Evet zaman geldi, yazlık lastik alacağım ve Continental almak istemiyorum direk SportContact5-6 alıp geçecektim ama farklı alternatif arıyorum. (good yearda listemde üstü çiziklerden) Kışlıkta Nokian WR A4 lerden gayet memnun kaldım ama yazlıkta durum nedir hiçbir fikrim yok. PowerProof lar hedefimde fiyat olarak contiden ucuz ve 4 lastik alımına 200 TL yakıt hediye ediyor şu sıralar. Uzun dönem kullananlar tecrübeleriniz nelerdir? Özellikle uç durumlarda sert firen, sert viraj gibi durumlarda kaldınız mı? Ben çok sert kullanmam bilirsiniz, süratte sevmem ama 2 tonluk arabayı gerektiğinde yolda tutmalı 2 sene kullanımdan sonra bile. (Sadece Bursa otobanda denk gelirse ve yol boş olursa bir sefere mahsus bir denemem olur, o da bir kere olur ) Tr'ye ilk geldiği zamanlarda Focus 1'e almıştık çok memnun kalmıştık. Sert kullanımda virajda bir sıkıntı yaşatmadı ve sessizdi eski takım pirellilere göre. Focus 2.5ta da kışlık lastikle gelmişti onda da ilk tercih Nokian aldık onda da aynı perfomansı gördü. 2tonluk araçta hiç kullanmadık ancak Focuslarda hiç bir sıkıntı yaşatmadı ıslak kuru yada frenaj olarak. 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 10 Mayıs 2020 Paylaş 10 Mayıs 2020 Furkan Avcı yazdı: Evet zaman geldi, yazlık lastik alacağım ve Continental almak istemiyorum direk SportContact5-6 alıp geçecektim ama farklı alternatif arıyorum. (good yearda listemde üstü çiziklerden) Kışlıkta Nokian WR A4 lerden gayet memnun kaldım ama yazlıkta durum nedir hiçbir fikrim yok. PowerProof lar hedefimde fiyat olarak contiden ucuz ve 4 lastik alımına 200 TL yakıt hediye ediyor şu sıralar. Uzun dönem kullananlar tecrübeleriniz nelerdir? Özellikle uç durumlarda sert firen, sert viraj gibi durumlarda kaldınız mı? Ben çok sert kullanmam bilirsiniz, süratte sevmem ama 2 tonluk arabayı gerektiğinde yolda tutmalı 2 sene kullanımdan sonra bile. (Sadece Bursa otobanda denk gelirse ve yol boş olursa bir sefere mahsus bir denemem olur, o da bir kere olur ) Ben aracımı aldım Ağustos’ta ve üzerinde vardı gayet yumuşak ve sessiz güzel yol tutuşu var özellikle yağmurlu Havada ayrı güven veriyor. Yorumlarda benim ebatlar için çatlama yapıyor çabuk yeniyor tarzı yazılar mevcuttu fakat çok şükür kontrol ediyorum ara ara böyle bir durum söz konusu değil şu anda benim lastikler için. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 10 Mayıs 2020 Paylaş 10 Mayıs 2020 Evet zaman geldi, yazlık lastik alacağım ve Continental almak istemiyorum direk SportContact5-6 alıp geçecektim ama farklı alternatif arıyorum. (good yearda listemde üstü çiziklerden) Kışlıkta Nokian WR A4 lerden gayet memnun kaldım ama yazlıkta durum nedir hiçbir fikrim yok. PowerProof lar hedefimde fiyat olarak contiden ucuz ve 4 lastik alımına 200 TL yakıt hediye ediyor şu sıralar. Uzun dönem kullananlar tecrübeleriniz nelerdir? Özellikle uç durumlarda sert firen, sert viraj gibi durumlarda kaldınız mı? Ben çok sert kullanmam bilirsiniz, süratte sevmem ama 2 tonluk arabayı gerektiğinde yolda tutmalı 2 sene kullanımdan sonra bile. (Sadece Bursa otobanda denk gelirse ve yol boş olursa bir sefere mahsus bir denemem olur, o da bir kere olur [emoji4] ) Benimki XL Line. 3. sezondayiz catlama sertlesme vs yok. Kislik lastik gibi hala yumusak guzel bir lastik. Belki 30 35 bin km yol yaptim bununla da. Degistirdigimdeki km miz 41 bin falandi su an 84 bin km deyiz yazlik kislik ayri takimim var. 6 mm onler 7 mm arkalar. Ufaktan performansta dusus farkediyorum sanki ama hala iyi durumda. Uygun fiyata dusurursem yine alirim bu lastigi. Tek sorun yumusak oldugu icin bir tekerimi balon yaptirdim lastikci yama yapti 1400 kilo araba 215 50 17 orijinal ebati ben 225 45 17 almistim. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 10 Mayıs 2020 Paylaş 10 Mayıs 2020 (düzenlendi) Nokianın bir çok çeşidini kullandım. Hem yazlık hem kışlık. En son 215 50 r17 Z line serisi performans lastiği almıştım (o zaman powerprof yoktu). Arabada yanlız olduğum zaman yol müsait ise arabayı ve lastikleri denerim. Yine olsa alabileceğim lastik olduğu için tavsiye ederim. Sessizlik, yumuşaklık beğendiğim yanıydı. Yumuşak olmasına rağmen çabuk yıpranmıyordu. Fren ve ani direksiyon hareketlerine iyi cevap veriyordu (eski goodyear efficient grip lastiğe göre). Şimdiki aracımda conti sport 5 var. 235 50 r17 ölçüsünde nokian yazlık lastik olmadığı için muhtemelen zamanı gelince yine conti alırım. 10 Mayıs 2020 tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 11 Mayıs 2020 Paylaş 11 Mayıs 2020 Çok karasız kaldım Continental SportContact5/PremiumContact6 ile Nokian Powerproof arasında. Ama sanırım deneyeceğim Nokian Powerproof ları 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 11 Mayıs 2020 Paylaş 11 Mayıs 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Al al.. Kötü lastik olamaz. Yarın sipariş vereceğim abim. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 12 Mayıs 2020 Paylaş 12 Mayıs 2020 Nokian Powerproof siparişleri bugün geçtim umarım continentali aratmaz 🙏 Deneyimlerimi 3-4.000 km kullanım sonrası paylaşırım inşallah. Mehmet Ozyurek yazdı: Al al.. Kötü lastik olamaz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts