Mehmet Ozyurek 26 Nisan 2010 Yazar Paylaş 26 Nisan 2010 şimdii genel olarak konuya bakıldığında far reflektörünün büyük olması ve merceksiz olması xenona karşı bir engel connectte..pekala şöyle yapsak nasıl olur farın içini transparan siyah ile boyasak sonrasında ise mercek takıp xenonlarımızı öyle kullansak olur mu ? olur gayet de hoş olur ama muayenede sorun çıkarırlar mı ? xenon var e mercekte var kurtarmaz mı yani ? O kadar abuk bir soru sormuşsun ki Emre... Mercek takacaksan boya ne işe yarayacak... REflektöre ışık düşmeyecekki.. Merceği taktıktan sonra reflektörü istersen kırmızıya boya... Muayene işi ise şans... Bence geçersin... Arkadaşlar herkese merhaba, bende 2005 connect, var farlara bayaz ampul taktırmak istiyorum acaba hangi tip uygun olur marka ve wat olarak yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler 55 watt.. Bosch Plus90, Osram Nightbreak.. % 10 daha beyaz bir ampuldür.. Ama sonuçta sarıdır... Beyaz ampul, kimseye önermiyoruz, çünkü sadece görüntüden ibarettir. Önünüzü göremezsiniz.. Yorum bağlantısı
Bülent Dikbaş 26 Nisan 2010 Paylaş 26 Nisan 2010 teşekkürler mehmet abi yardımın, için anladığım kadarıyla sen bosch öneriyorsun biraz daha araştırayım ben Yorum bağlantısı
Aydın Sert 26 Nisan 2010 Paylaş 26 Nisan 2010 teşekkürler mehmet abi yardımın, için anladığım kadarıyla sen bosch öneriyorsun biraz daha araştırayım ben kardeş bende çok araştırma yaptım. bende xenon vardı işe yaramadı söktüm görüntü olarak göze hoş geliyor ama performans yok malesef. o yüzden osram night breaker aldım gerçekten ama gerçekten çok güzel bir aydınlatması var hemde normal sarı ampulden daha beyaz. hatta uzunları yaktığında kısalardan da beyaz oluyor. ama daha da beyaz istiyorsan bosch plus 90 ı öneririm fakat biraz daha pahalı. bu arada 100w olanlarından alma 55w/60w çıkışlı olmasına dikkat et. çünkü bizim araçların orijinali öyle.100w olanlar far kablolarına ve far rölesine zarar veriyor. Yorum bağlantısı
Yilmaz Özbay 2 Mayıs 2010 Paylaş 2 Mayıs 2010 Benim arabadada Osram Nightbreaker vardı hem beyaza yakın hemde aydınlatma kalitesi çok yüksek, Sağ far kesince yenisini taktırmak için servise gittim, Servis buya sonuçta bekleme salonundasınız ne takıldığını görmüyorsunuz işlem bitince ödememi yapıp aracımı teslim aldım İstanbul trafiğinde geceleri dahi yol güzergahım aydınlatmalı olduğu için hiç bir rahatsızlık hisssetmedim taki geçen hafta memleket yoluna çıkana kadar, servis aracın üzerinde Osram Nightbreaker olduğunu bildiği halde arabaya dandik bi beyaz far takmış sadece kendine faydası var önümü görmek için uzunları yakıyorum normal far ile önünüzü görme imkanınız yok onun için derimki siz siz olun süs olsun diye aracınıza beyaz far taktırmayın gece karanlık bir yolda önünüzü görmek için tabiri caizse el feneri ararsınız. İstanbula gelince ilk işim fatura ile servise gitmek oldu her iki faturayıda gösterdim gerekçe olarak o an ellerinde o farın olduğunu söylediler. Şimdi tekrar Osram Nightberaker taktırdım tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Ömer Yüce 31 Ocak 2011 Paylaş 31 Ocak 2011 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yede...-37163349/detay? Bu ilandaki farı uygulasam nasıl sonuç alırım? Yorum bağlantısı
Naci Özkan 31 Ocak 2011 Paylaş 31 Ocak 2011 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yede...-37163349/detay?Bu ilandaki farı uygulasam nasıl sonuç alırım? hoş duruyo ama kocaman farda ortada bitane mercek biraz sırıtmış bence... Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 31 Ocak 2011 Paylaş 31 Ocak 2011 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yede...-37163349/detay?Bu ilandaki farı uygulasam nasıl sonuç alırım? alacağınız sonuç çok iyi olur bence... konuile ilgili geceuçuşuna bir göz atmanızı tavsiye ederim... Yorum bağlantısı
Fatih Ada 31 Ocak 2011 Paylaş 31 Ocak 2011 youtube da izlediğim bi-xenon a çevirme işleminden sonra bunlar sadece farı açıp mercek takıyo inanın :lol: akşam unutmazsam linklerini koyarım 4 bölüm en başından en sonuna anlatılıyor nasıl yapıldığı.. Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 31 Ocak 2011 Paylaş 31 Ocak 2011 youtube da izlediğim bi-xenon a çevirme işleminden sonra bunlar sadece farı açıp mercek takıyo inanın :lol:akşam unutmazsam linklerini koyarım 4 bölüm en başından en sonuna anlatılıyor nasıl yapıldığı.. abi benim cevabımı okudun mu ? mizah bölümünde açtığım konu içersinde... Yorum bağlantısı
Fatih Ada 31 Ocak 2011 Paylaş 31 Ocak 2011 abi benim cevabımı okudun mu ? mizah bölümünde açtığım konu içersinde... xenonlarla ilgili olanmı? Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 31 Ocak 2011 Paylaş 31 Ocak 2011 xenonlarla ilgili olanmı? evet abi hem onlarla hemde fişlerle ilgili olanı... Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 31 Ocak 2011 Paylaş 31 Ocak 2011 ne fişi akbil fişleri işte abi sana lazımmış ya yoksa lazım değil mi artık ? Yorum bağlantısı
Fatih Ada 31 Ocak 2011 Paylaş 31 Ocak 2011 akbil fişleri işte abi sana lazımmış ya yoksa lazım değil mi artık ? Şubat ayınınki lazım olacak Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Ocak 2011 Yazar Paylaş 31 Ocak 2011 Konu burada detaylı incelenmişti.. http://www.geceucusu.com/index.php?showtop...amp;#entry17828 Kıyaslanabileceği bir çok mercek var.. Piyasada satılan, angek far tabir edilen farlardaki merceklerin hepsinden üstün.. Bence denemeye değer.. Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 31 Ocak 2011 Paylaş 31 Ocak 2011 Şubat ayınınki lazım olacak tamam abi ben arkadaşa toplatıyorum şubatınkileri ay sonu artık sana kargo yaparım işine yarar işallah Yorum bağlantısı
Ali Arık 1 Şubat 2011 Paylaş 1 Şubat 2011 arkadaşlar ben şöyle bir çözüm yolu buldum. xenon far connct gibi yüksek araçlarda karşıdaki sürücüyü rahatsız edebilir. bende bunu düşünerek connect aracıma xenon far takıp far üstüne nikelaj çerçeve taktırdım. şimdi kimse rahatsız olmuyor. aracımı yıkatabilirsem resimlerini çekip sizlerin beğenisine sunacağım ama hava çok soğuk ve yağışlı geçtiği için boşuna 20 lira vermek istemiyorum:))) Yorum bağlantısı
Recommended Posts